Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, era123 каза:

Това го видях. Предполагам по курс продава? 🙂

Да, продава. Иначе в текста долу са написали "...по курс, определен за съответния ден от Международната картова организация Mastercard", Вероятно си важи и за Visa, но не са обновили страницата.

Сигурно е грешка, но ми направи впечатление. Как така 100% разлика?

muY703a.png

Публикувано:

Лесно ли е откриването на neon  сметка в евро? Искам да си направя една и да си зареждам революта, а и да мога безплатно да пращам до европейски сметки в Германия и Нидерландия,ако ми се наложи. Те хората обикновено в обратната посока пращат, аз малко наобратно 😁

Публикувано:

Супер,обаче приложението нещо се бъгна докато се регистрирах,първо не ми излезе целият адрес,после ме върна наново отначало да правя всичко,но прескочи частта с личната карта и лицето,накрая подписах и получих договора на имейла си.И сега като влизам в приложението ме кара пак наново да правя всичко отначало.Много странно…

Публикувано:

Не мога да си редактирам предния пост, затова пиша нов -успях наново да си снимам картата, лицето и вече всичко е наред.

Сега ще си чакам пластиката.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, aloha8 каза:

Супер,обаче приложението нещо се бъгна докато се регистрирах,първо не ми излезе целият адрес,после ме върна наново отначало да правя всичко,но прескочи частта с личната карта и лицето,накрая подписах и получих договора на имейла си.И сега като влизам в приложението ме кара пак наново да правя всичко отначало.Много странно…

Няма нищо странно. Ще свикнеш :)))

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Тая банка, май не е нормална банка. От почти година съм им клиент като физическо лице и днес отидох да си открия и фирмена сметка, ама - йок, неможело току-така. Откривали фирмени сметки само на партньорски фирми. Взех за гледам умно  и да се чудя що е то партньорска фирма.... след нескопосаните обяснения на момата  се оказа че това е фирма, която имала клиенти които са и тяхни клиенти..... За мене си го обясних като -примерно си фирма Техноинещоси и продаваш на изплащане чрез ТВI  и нататък е ясно

• Смея се 4
Публикувано:
9 minutes ago, Джимбо said:

Тая банка, май не е нормална банка. От почти година съм им клиент като физическо лице и днес отидох да си открия и фирмена сметка, ама - йок, неможело току-така. Откривали фирмени сметки само на партньорски фирми. Взех за гледам умно  и да се чудя що е то партньорска фирма.... след нескопосаните обяснения на момата  се оказа че това е фирма, която имала клиенти които са и тяхни клиенти..... За мене си го обясних като -примерно си фирма Техноинещоси и продаваш на изплащане чрез ТВI  и нататък е ясно

Аз физ лица си е баш нормална банка.

Иначе са/бяха И фирма за бързи кредити и изплащане. 

Дават 1.9% лихва в лв и Е за влогове за год. 

Така се прави - набираш капитал с висока за пазара лихва + сметки без такси и даваш на 10% заеми.

Чак не ми се верваше, че в БГ някой ще го приложи.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 минути , era123 каза:

Дават 1.9% лихва в лв и Е за влогове за год. 

Знам какво дават, имам депозите в лв, евро и долари, имам свободни кинти  и в касичката, за това исках и фирмена сметка да открия.....  иначе нека дават, за това са банка, ама да не оставят после ние да си ги събираме

Публикувано:
преди 4 часа, Джимбо каза:

Тая банка, май не е нормална банка

Клиентите им също не са нормални, затова съм им клиент. 🤪

• Смея се 5
Публикувано:

В края на лятото си сменях телефона. След като ми оторизираха новото устройство, не можех да влизам през старото.

• Харесвам 2
Публикувано:
46 minutes ago, bobbyfm said:

В края на лятото си сменях телефона. След като ми оторизираха новото устройство, не можех да влизам през старото.

Мерси. 

Странно. 

Как става това. На новия телефон какво се вкарва като данни?

И кога го оторизират?

Публикувано:

Може и на повече от едно устройство да се активира. Става автоматично - код от смс, снимка на лична карта и селфи. В настройките на приложението има секция, където се виждат устройствата, на които е активирано приложението.

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:

Тогава може би има някакъв бъг при мен, тъй като не мога да влизам от старото устройство. Активацията също не стана автоматично на новото ми устройство - трябваше оторизация от служител, като сигурно 10 пъти им звънях, докато успея да се свържа. След обаждането пак трябваше някакво време да мине, за да мога да ползвам апликацията на новото устройство - не помня обаче точно колко часа.

Публикувано:

Моята карта дойде,бързо и лесно стана.

Като си получа заплатата по тази сметка после ще мога ли с картата да си прехвърля пари в революта?

Публикувано:
преди 8 минути , aloha8 каза:

Като си получа заплатата по тази сметка после ще мога ли с картата да си прехвърля пари в революта?

Да.

• Харесвам 2
Публикувано:
6 hours ago, aloha8 said:

В лв ли в рево?

Иначе обмени в евро в тби и пусни евро по рево ибан. 

Някой да потвърди зареждане на ревонв лв с неон карта безплатно ли е. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 23 часа, era123 каза:

В лв ли в рево?

Иначе обмени в евро в тби и пусни евро по рево ибан. 

Някой да потвърди зареждане на ревонв лв с неон карта безплатно ли е. 

В лева ще ги получа и в лева искам да ги преведа на първо време, по-натам ще пробвам с евра.

Обаче не ми е ясно как ползвам neon картата за този превод към револют? 

Публикувано:
преди 1 час, aloha8 каза:

В лева ще ги получа и в лева искам да ги преведа на първо време, по-натам ще пробвам с евра.

Обаче не ми е ясно как ползвам neon картата за този превод към револют? 

Не е необходимо да правите превод от ТБИ към Револют. Може просто да направите топ-ъп с Неон картата, в лева или евро, като във втория случай ТБИ ще превалутира по фиксинга на БНБ, който е по-добър от динамичния курс на Револют. 

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.