Прескочи до съдържание

Банкови карти с посещения на салони

Препоръчани мнения

Публикувано:
Just now, yordanov said:

И за да станат нещата още по-неясни, по-долу на тази страница пише следното:

Предложението е валидно от 1 януари 2023 г. 00:00 GMT - 31 декември 2025 г. 23:59 GMT

Преди половин час посетих клон на fibank точно за тяхната дебитна карта. И ми казаха, че очакват до края на месеца информация и от от виза за техните промоции и приложимостта им. Очаква си и там да има промяна

1 minute ago, liliya said:

Имам питане във връзка с ОББ, при тях няма нищо, стоят си старите правила с ограничените салони в София, Истанбул, Белград и Виена. Някой дали е звънял и дали има актуална информация.

Напротив. Те бяха първите които обявиха новите условия 

https://www.ubb.bg/attachments/Product/55/download_bg/Promyana-LoungeKey-za-Mastercard-karti-ot-OBB-01-02-2025-g.pdf

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

От ОББ ми предлагат да заменя моята Виза кредит класик с Виза кредит Платинум, но не знам дали да не взема Мастъркард кредит голд премиум, защото не мога да разбера колко посещения и в кои салони има тази Виза Платинум. Някой ако може да ми обясни ще съм много благодарен.

Публикувано:
преди 4 часа, borislavpetkov84 каза:

От ОББ ми предлагат да заменя моята Виза кредит класик с Виза кредит Платинум, но не знам дали да не взема Мастъркард кредит голд премиум, защото не мога да разбера колко посещения и в кои салони има тази Виза Платинум. Някой ако може да ми обясни ще съм много благодарен.

Понеже се хванах сериозно да гледам всичките карти и пообиколих и тази банка.. тяхната виза Платинум идва с карта priority pass с 10 посещения на година. Таксата е по-висока и от другите платинени карти. Лично аз бих се спрял на fibank, без такса за първата година и възможност за нулева такса при оборот от 30х година. И да не забравим един процент кешбек

преди 4 часа, Jorro каза:

E чак със закриване и откриване на карти ще е прекалено, стига... освен това едва ли няма да ти сложат някоя такса за закриването, че да ти обезмисли упражнението.

При тези условия според мен всеки с кеф ще си плаща таксите по картата, така че се съмнявам да се стигне до закриване на карти, по-скоро към откриване на повече.

Абсолютно. Просто предлагам възможност. Другото би било, при привършване на безплатните да се издава новата. Като идеята е да се вземе предвид срока от 15 дена за вкарване на картата в системата.

За мен е важно да има много посещения защото реално с моята карта ползваме общо четири човека ложите. 

Досега си беше добре с платинената карта на ЦКБ. Общо трима влизат в ложата в София, а малкия безплатно. А в чужбина я ползвахме За четиримата. В държави ,в които вместо ложа предлагат консумация в заведение, дори си цъкахме по 6 посещения по картата.

Ама... Вече няма

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, c700700 каза:

Понеже се хванах сериозно да гледам всичките карти и пообиколих и тази банка.. тяхната виза Платинум идва с карта priority pass с 10 посещения на година. Таксата е по-висока и от другите платинени карти. Лично аз бих се спрял на fibank, без такса за първата година и възможност за нулева такса при оборот от 30х година. И да не забравим един процент кешбек

Тъй като съм от Добрич в офиса на ОББ в Добрич никой не ми каза, че към Виза Платинум кредин има карта на Приорити пас с 10 посещения, а ми обясниха, че има 5 салона с неограничени посещения. Та въпроса ми е сигурен ли си за тази карта на Приорити пас с 10 посещения и дали тази оферта е от ОББ?

Публикувано:
преди 21 минути , borislavpetkov84 каза:

Тъй като съм от Добрич в офиса на ОББ в Добрич никой не ми каза, че към Виза Платинум кредин има карта на Приорити пас с 10 посещения, а ми обясниха, че има 5 салона с неограничени посещения. Та въпроса ми е сигурен ли си за тази карта на Приорити пас с 10 посещения и дали тази оферта е от ОББ?

https://www.visabg.com/bg_bg/visa-offers-and-perks/loungekey/154374

Това пише в сайта на VISA.

преди 2 часа, borislavpetkov84 каза:

https://www.visabg.com/bg_bg/visa-offers-and-perks/loungekey/154374

Публикувано:
преди 24 минути , Asya Assenova каза:

Тук дават взможност само за 5 салона, но никъде не пише, че важи за 10 посещения или е неограничено.  Явно могат да се видят след регистрация. Очевидно и те не са ъпдейтнали инфото.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , liliya каза:

Тук дават ъзможност само за 5 салона, но никъде не пише, че важи за 10 посещения. Явно могат да се видят след регистрация.

Така е, никъде не го пише. Подозирам, че е за неограничен брой посещения за посочените салони, те са само няколко, за останалите се плаща.  Например VISA Gold debit дава достъп за титуляр и един гост само за салона на софийското летище, но неограничени посещения. 

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, borislavpetkov84 каза:

По-добре смени банката, сериозно. По-некомпетентни служители не знам дали съм виждал даже в държавната администрация....нито едното от двете, което са ти казали не е вярно. 

Публикувано:
1 hour ago, borislavpetkov84 said:

Това ми казаха в офиса на банката. Търсих в сайта и наистина пише, че дават priority pass, но никъде няма споменати брой на безплатни посещения. Но така или иначе ОББ за мен не си заслужава. Тяхната дебитна карта с посещения излиза два пъти по-скъпа отколкото на fibank и ДСК.

За инфо: MasterCard Platinum (не виза) на Булбанк дават въпросните 10 посещения с priority pass на календара година, това е от 1ви Януари тази година. MasterCard Platinum на ЦКБ също дава карта priority pass с посещения във всички салони в градове до които лети България Ер. Но доколкото разбирам трябва да имате билет на авиолинията. Screenshot_20250211_212302_com.huawei.hwpreview.png.c6da17268e10fa581179288ced158f0b.png

Публикувано:
преди 44 минути , Loverboy каза:

Няма ли някой, който е посещавал Доха и тн от тези 5 салона, с Виза, за да потвърди, че наистина са безплатни? 

А ти защо се съмняваш? Има го на сайта на Виза, има го на сайта на банката, кое точно те кара да мислиш, че няма да е безплатно? Вероятно ще те чарджнат и ще те рефънднат в следващия месец както ти описах, че беше при мен на визата с посещението във Виена, когато само той фигурираше като промо на сайта на Виза.

Публикувано:

Ама сте интересни хора , летите в бизнес, а някакъв салон ще ви гътне ? В най-лошия случай ( при това с минимална вероятност) губите 30€. Айде да се държим на положение.

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Дойде и моята дебитна голд карта от Уникредит. Пробвам да я регистрирам в ПП ама не става. По едно време гледам картата виза......... Хем направих заявка за МС, хем че миналото лято принудиха всички да минат на МС, с виза вече не работели, не знам си какво си и накрая...... Без коментар. 

За капак не съм в Б-я и не знам само по мейл дали ще се разберем да пускат нова. Подозирам, че ще искат да им мина през тъп офис.....

Публикувано:
преди 1 час, dafigg каза:

Дойде и моята дебитна голд карта от Уникредит. Пробвам да я регистрирам в ПП ама не става. По едно време гледам картата виза......... Хем направих заявка за МС, хем че миналото лято принудиха всички да минат на МС, с виза вече не работели, не знам си какво си и накрая...... Без коментар. 

За капак не съм в Б-я и не знам само по мейл дали ще се разберем да пускат нова. Подозирам, че ще искат да им мина през тъп офис.....

Gold не позволява регистрация в ПП, трябва да е Platinum. 

Публикувано:
преди 9 часа, stanimir каза:

Ама сте интересни хора , летите в бизнес, а някакъв салон ще ви гътне ? В най-лошия случай ( при това с минимална вероятност) губите 30€. Айде да се държим на положение.

Ти се шегуваш, но аз трета седмица съм травмиран от последния ми полет преди който нямах достъп до лаундж, защото точно бяха спрели посещенията по Виза Платинум а  заради отменен полет на Луфти трябваше да летя с финеър, а имам статус само в *А...та не са само 30-те евро, тежко е след толкова време рЕзко да ти врътнат кранчето. 😄 😄 😄

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 4
Публикувано:
2 hours ago, Asya Assenova said:

Gold не позволява регистрация в ПП, трябва да е Platinum. 

Инструкциите на сайта на Уникредит са за ПП. Както и да е, да ми оправят картата първо.

Публикувано:

При вас къде в приложението ви се появяват броя на безплатните посещения? При мен си стои старата информация от преди промените и не виждам някъде брой на безплатни посещения.

image.jpeg.e1052ed1b2e511d5c50b2f7a66fefedd.jpeg

Публикувано:

Аз пък имам следния въпрос : Може ли с моята карта / и регистрация в  Loungekey /  да влезе само моя придружител, примерно - остава ми 1 посещение, и не влизам аз, а само придружителя, като разбира се аз ще съм там, но ще влезна на база друго основание ?

Публикувано:

Според мен ,не.Вероятно обаче нашенските  пируети и през ум не са им минали , когато са писали правилата и не се знае как ще реагира служителя на рецепция в конкретния салон.

"Не, само лицето, посочено на платежната карта, може да я използва за достъп до салона. В салона се сравнява името на притежателя на картата с това на неговата бордна карта, както и името на личната му карта или паспорта"

Публикувано:
Преди 1 час, Captain45 каза:

При вас къде в приложението ви се появяват броя на безплатните посещения? При мен си стои старата информация от преди промените и не виждам някъде брой на безплатни посещения.

image.jpeg.e1052ed1b2e511d5c50b2f7a66fefedd.jpeg

При мен  вече се появяват. Други магеланци също качиха екрани, на които се виждат броя посещения, на които имат право.

• Харесвам 1
Публикувано:

Не я следя внимателнно темата, та не знам да ли е станало дума - кредитната карта World Mastercard на ЦКБ дава безплатно посещение на салон 16 пъти, годишната такса е 150.60лв , а ако се мине оборот 30К, за следващата година няма такса.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 минути , Kamen каза:

Безплатните посещения на салони са си за всяка година, т.е. приключват на 31 декември 2025, нали така се тълкува?

да

преди 49 минути , Дънди каза:

Аз пък имам следния въпрос : Може ли с моята карта / и регистрация в  Loungekey /  да влезе само моя придружител, примерно - остава ми 1 посещение, и не влизам аз, а само придружителя, като разбира се аз ще съм там, но ще влезна на база друго основание ?

На 99% ще може, просто ще те регистрират теб, а не него като зависи другото ти основание какво ще е, а именно дали ще минава през същата система. Пример в София гарантирано ще стане, ако едното ти основание е карта Мастъркард например, а другото Виза или лоялна програма на авиокомпания или бизнес класа билет. С 2 ралзични карти от 1 вид обаче няма да стане. Предполагам същото е и в другите салони.

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.