jorocontrola Публикувано: 15 декември, 2022 Публикувано: 15 декември, 2022 Това ми дойде като реклама от Уникредит: Не е много, но все пак е нещо. Така както е написано може да важи и за МС картите от други банки де. Не намерих тема за салони и го слагам тук ... 4
Loverboy Публикувано: 11 март, 2023 Публикувано: 11 март, 2023 Май тук не го обсъдихме - Фибанк, по подобие на Пощенска, са пуснали платинум карта - метална и за 1000 лв. нищо интересно няма при нея, не видях кешбек, но ето това ми хвана окото: Всички клиенти, преиздали своята World Elite ™ от Fibank или издали своята нова метална карта до 31 март 2023 г., получават като подарък Priority Pass с безплатни посещения на VIP летищни салони по целия свят без ограничения до края на 2023 г. не е ясно след този срок колко струва едно посещение. https://www.fibank.bg/bg/za-nas/novini/novini/fibank-predstavi-metalnata-karta-world-elite-mastercard-pred-iziskana-publika
neuromancer Публикувано: 11 март, 2023 Публикувано: 11 март, 2023 Най-вероятно просто членството в Priority pass е до края на годината.
agenta Публикувано: 13 март, 2023 Публикувано: 13 март, 2023 На 11.03.2023 г. в 15:08, Loverboy каза: Май тук не го обсъдихме - Фибанк, по подобие на Пощенска, са пуснали платинум карта - метална и за 1000 лв. нищо интересно няма при нея, не видях кешбек, но ето това ми хвана окото: Всички клиенти, преиздали своята World Elite ™ от Fibank или издали своята нова метална карта до 31 март 2023 г., получават като подарък Priority Pass с безплатни посещения на VIP летищни салони по целия свят без ограничения до края на 2023 г. не е ясно след този срок колко струва едно посещение. https://www.fibank.bg/bg/za-nas/novini/novini/fibank-predstavi-metalnata-karta-world-elite-mastercard-pred-iziskana-publika Но най-веротяно трябва да отговаряш на условията за програмата им EGO Club, за да си клиент в този сегмент и за да може да ти се издаде платинум кредитна карта?
makler Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 16 часа, chandni каза: MasterCard World Debit на ЦКБ има същите екстри. Мастъркард world debit на ЦКБ има повече екстри от преимум мастъркард картите на другите банки - освен София, Истанбул, Виена, Белград и Скопие дава неограничен достъп до салоните в Бургас и Варна. Но нито има фаст трак, нито 12 посещения на салони по целия свят. Двете карти в комбинация са най-добрия продукт за хора, които ползват салони често. 7 1
Marisha Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 12 минути , makler каза: Мастъркард world debit на ЦКБ има повече екстри от преимум мастъркард картите на другите банки - освен София, Истанбул, Виена, Белград и Скопие дава неограничен достъп до салоните в Бургас и Варна. Но нито има фаст трак, нито 12 посещения на салони по целия свят. Двете карти в комбинация са най-добрия продукт за хора, които ползват салони често. В описание не виждам салони в Истанбул, Белград и Скопие. Каква е месечната такса? 1
Mary Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 13 минути , Marisha каза: В описание не виждам салони в Истанбул.. Аз я ползвах моята в Истанбул наскоро. 3 1
Kamen Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 1 час, Marisha каза: В описание не виждам салони в Истанбул, Белград и Скопие. Каква е месечната такса? Няма отделна месечна такса, т.е. месечна такса има разплащателната сметка 2.50лв, но там можеш да имаш няколко карти. Ползвана многократно в София и Истанбул, +1гост безплатно. преди 2 часа, makler каза: Мастъркард world debit на ЦКБ има повече екстри от преимум мастъркард картите на другите банки - освен София, Истанбул, Виена, Белград и Скопие дава неограничен достъп до салоните в Бургас и Варна. Във Варна и Бургас откога е? Някакъв линк? 4
Фил Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 2 часа, makler каза: Мастъркард world debit на ЦКБ има повече екстри от преимум мастъркард картите на другите банки - освен София, Истанбул, Виена, Белград и Скопие дава неограничен достъп до салоните в Бургас и Варна. Хмм, сефте чувам за Истанбул, Белград, Скопие, Бургас и Варна ... Аз досега само в София и Виена съм ползвал, а така пише и на страницата на ЦКБ. Дайте малко повече инфо, моля! 2
Kamen Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 Преди 1 час, Фил каза: Хмм, сефте чувам за Истанбул, Белград, Скопие, Бургас и Варна ... Аз досега само в София и Виена съм ползвал, а така пише и на страницата на ЦКБ. Дайте малко повече инфо, моля! https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/premium-offers/airports/lounge-key.html Варна и Бургас не фигурират, не знам колегата откъде има информация.
Jorro Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 3 минути , Kamen каза: https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/premium-offers/airports/lounge-key.html Варна и Бургас не фигурират, не знам колегата откъде има информация. преди 3 часа, makler каза: Мастъркард world debit на ЦКБ има повече екстри от преимум мастъркард картите на другите банки - освен София, Истанбул, Виена, Белград и Скопие дава неограничен достъп до салоните в Бургас и Варна. Но нито има фаст трак, нито 12 посещения на салони по целия свят. Двете карти в комбинация са най-добрия продукт за хора, които ползват салони често. Варна и Бургас са само с кредитните им карти, за тази не важи. Другите салони са така и си важи за +1 гост навсякъде 3
Iliyan Minchev Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 Като стана въпрос за кредитни карти и достъп до летищни салони, защо не разгледате предложението на bnp parribas by Postbank? Картата е без такса за издаване, без годишна такса и се оказа, че дава неограничен достъп до лаунджовете на София, Виена, Истанбул и Белград. 4 1
Iliyan Minchev Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 https://www.bnpparibas-pf.bg/p/zlatna-kreditna-karta-master-card https://www.bnpparibas-pf.bg/document/download/124 и един бонус...плащайте задълженията си по картата онлайн през сайта им с карта DskWizz 😉 3 2
makler Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 Преди 1 час, Kamen каза: https://www.mastercard.bg/bg-bg/personal/offers-and-promotions/premium-offers/airports/lounge-key.html Варна и Бургас не фигурират, не знам колегата откъде има информация. Вервай ми! Всички премиум карти на ЦКБ имат достъп до тези салони! 3
Kamen Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 4 часа, makler каза: Вервай ми! Всички премиум карти на ЦКБ имат достъп до тези салони! Дебитна или кредитна карта минава във салоните на Варна и Бургас? Или и двете?
Jorro Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 8 минути , Kamen каза: Дебитна или кредитна карта минава във салоните на Варна и Бургас? Или и двете? преди 4 часа, makler каза: Вервай ми! Всички премиум карти на ЦКБ имат достъп до тези салони! Не ти вярвам, защото имам дебитната mastercard world на цкб и преди 2 седмици бях първо във Варна, а после и в Бургас и въпреки, че изрично си имаше надпис, че важи само за кредитните ги помолих да я чекират и на двете места терминала изписа, че нямам достъп до салона, затова си ползвах дайнърса. 2
makler Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 Горното мнение е още един плюс в полза на Дайнърс! 3 1
mililia Публикувано: 10 юли, 2023 Публикувано: 10 юли, 2023 преди 21 часа, Фил каза: Хмм, сефте чувам за Истанбул, Белград, Скопие, Бургас и Варна ... Аз досега само в София и Виена съм ползвал, а така пише и на страницата на ЦКБ. Дайте малко повече инфо, моля! Тази карта на ЦКБ има ли месечна такса? Подобен продукт предлагат и ПИБ, но с 5 лв месечна такса.
Фил Публикувано: 10 юли, 2023 Публикувано: 10 юли, 2023 преди 3 минути , mililia каза: Тази карта на ЦКБ има ли месечна такса? Подобен продукт предлагат и ПИБ, но с 5 лв месечна такса. Разплащателната сметка към картата има месечна такса 2.50лв. 3
yordanov Публикувано: 10 юли, 2023 Публикувано: 10 юли, 2023 ДСК също предлагат MasterCard World Debit с 5лв месечна такса, та тя също би трябвало да дава достъп до салоните в София, Истанбул, Белград, Виена + гост. Малко се омешаха темите, но в съседната за българските банки се обсъждаше златната кредитна Мастъркард на БНП Париба, която се оказва без такса за издаване и с месечна такса от 6лв само ако е използвана картата, до колкото разбирам: https://www.bnpparibas-pf.bg/p/zlatna-kreditna-karta-master-card Тя също дава достъп до изброените салони, но е безплатен само за картодържателя. 2
Iliyan Minchev Публикувано: 10 юли, 2023 Публикувано: 10 юли, 2023 преди 32 минути , yordanov каза: която се оказва без такса за издаване и с месечна такса от 6лв само ако е използвана картата, до колкото разбирам: Таксата от 6лв. не се начислява при погасяване на задълженията по картата преди падежната дата. 7
Iliyan Minchev Публикувано: 12 юли, 2023 Публикувано: 12 юли, 2023 Ето ми го извлечението, ползвам картата и ги няма тези начислени 6лв. Както споделих и по-рано, при погасяване на кредитния лимит изцяло преди падежна дата ( в моят случай 15то число на месеца ). Безплатните неограничени посещения на изброените лаунджове, не са обвързани с оборот. Линк за добавяне на картата в loungekey https://www.loungekey.com/
Stryper Публикувано: 13 юли, 2023 Публикувано: 13 юли, 2023 Никъде в сайта на Париба не виждам информация за достъп до lounge-ове? Къде може да се прочете повече за тези карти? 3
Iliyan Minchev Публикувано: 13 юли, 2023 Публикувано: 13 юли, 2023 преди 2 часа, Stryper каза: Никъде в сайта на Париба не виждам информация за достъп до lounge-ове? Къде може да се прочете повече за тези карти? Видът на самата карта, че е Gold дава привилегията затова с лаунджовете. Българските банки, които предлагат такъв вид карта и сам можеш да провериш, че по различен и доста оскъден начин пишат за услугата. Давам пример - FiBank са посочили "специално членство в програмата loungekey", ОББ пък са написали "Mastercard Gold – бизнес салони на летища София и Виена и привилегията FAST TRACK на летище София" В повечето случаи информацията е малко или е неактуална. 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега