Прескочи до съдържание

Банкови карти с посещения на салони

Препоръчани мнения

Публикувано:

имах предвид, че в брошурата на картата не са го написали това за придружителя в петте салона, но щом на сайта на банката го има в съответната секция, е добре :smile:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, stanislavpp каза:

За притежателите  на Виза Инфинит - не спирайте да “тормозите”  по мейл консиержа 

Къде мога да прочета и да се ориентирам за какво/как мога да го ползвам? 

Публикувано:

Привет,

Някой ако има златна дебитна на Уникредит, може ли да ми драсне на лично, имам няколко въпроса. Благодаря предварително.

• Харесвам 1
Публикувано:
On 3/6/2025 at 2:07 AM, adreno said:

Топло, топло още пари -  ЦКБ с доста силно предложение за Visa Infinite Debit насочено към пътуващи:

- 70.41 лв годишна такса

- 0.5% кешбек без таван за 1 година (или докато не им свърши бюджета)

- неограничен достъп +3 до Aspire

- неограничен достъп +2 до Sky/Vienna lounge

- LoungeKey с неограничен достъп +1 за Истанбул/Доха/Дубай/Абу Даби/Франкфурт

- допълнителен багаж за България Еър

- до -6% за booking

- до -35% за Avis и до -15% за SIXT и Hertz

- застраховка с лимит до $10000

- включени и другите ЦКБ програми ЦКБ Бонус и ЦКБ Клуб

Годишната такса се избива с 14К  оборот.

За издаване на картата трябва да имаш златно ниво в ЦКБ Клуб (наличност 20000 по сметка или кредитен продукт за 20000)

https://www.ccbank.bg/web/visainfinite/#page=1

Ех гадове. Точно мислех че съм се обзавел с всичко и тези пускат още една карта. Хайде пак до банковия офис 😁IMG_20250310_155221.jpg.e72e1d79500b02de11e1eb74642a0fef.jpg

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
На 10.03.2025 г. в 16:20, c700700 каза:

Ех гадове. Точно мислех че съм се обзавел с всичко и тези пускат още една карта. Хайде пак до банковия офис 😁IMG_20250310_155221.jpg.e72e1d79500b02de11e1eb74642a0fef.jpg

Фаворит не бяха ли гарантираните карти?

Принципно Платинума малко се обезмисля, там имаш плюс салоните във Варна и Бургас и по-високо затрахователно покритие (но ти пък имаш World Mastercard за това)

• Харесвам 1
Публикувано:
8 hours ago, adreno said:

Фаворит не бяха ли гарантираните карти?

Принципно Платинума малко се обезмисля, там имаш плюс салоните във Варна и Бургас и по-високо затрахователно покритие (но ти пък имаш World Mastercard за това)

В момента и двете са БЕЗПЛАТНИ за първата година. Затова реших че мога да ги взема и двете. В края на годината ще върна едната или и двете, зависи от това какво ще имат като предложения.

Иначе мен ми трябват повече посещения за годината, затова имам и на пощенска и на ДСК.

В отговор на другия въпрос, банката иска заплатата ми да постъпва по тяхна сметка. Иначе и двете са си кредитни карти с лимити без гарантирани средства.

Screenshot_2025-03-12-02-29-39-25_f541918c7893c52dbd1ee5d319333948.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:
На 10.03.2025 г. в 14:12, dafigg каза:

Привет,

Някой ако има златна дебитна на Уникредит, може ли да ми драсне на лично, имам няколко въпроса. Благодаря предварително.

Пиши на ЛС за златната дебитна на УниКредит. 🙂

Публикувано:
преди 9 часа, agenta каза:

Пиши на ЛС за златната дебитна на УниКредит. 🙂

Защо да пише в лични съобщения, задавайте въпросите си тук, за да остава следа и е полезно на други, интересуващи се от темата.

• Харесвам 13
Публикувано:
преди 2 часа, chandni каза:

Защо да пише в лични съобщения, задавайте въпросите си тук, за да остава следа и е полезно на други, интересуващи се от темата.

Да, абсолютно си права @chandni. Просто коментарът на  @dafigg е такъв по-горе. Няма проблем да пита и да отговоря, ако съм запознат тук в темата. Важното е да сме в помощ и на други магеланци! 🙂 

• Благодаря 1
Публикувано:
On 3/10/2025 at 4:20 PM, c700700 said:

Ето какво ми дава като текущи права. Странното е че world картата горе дава 16, а долу пише 10 с придружител??

И ето за сравнение също така пощенска банка. 6 от 6, и долу си пише шест посещения

IMG_20250316_222451.jpg

IMG_20250316_222543.jpg

IMG_20250316_222520.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:
На 16.03.2025 г. в 22:26, c700700 каза:

Ето какво ми дава като текущи права. Странното е че world картата горе дава 16, а долу пише 10 с придружител??

И ето за сравнение също така пощенска банка. 6 от 6, и долу си пише шест посещения

IMG_20250316_222451.jpg

IMG_20250316_222543.jpg

IMG_20250316_222520.jpg

Да дам обратна връзка от този уикенд - имам нова Виза Премиум от Пощенска и въпреки че на сайта на Виза пише, че Доха е с неограничени посещения, когато отидохме в Al Maha ни поиска 30 евро. Така че това за Виза продължава да е мъгляво как точно ги ползваш… 

И един въпрос - има ли някой, чиято банка работи с LoungeKey, но е успял да регистрира същата карта в PriorityPass? 

Публикувано:
преди 22 минути , Loverboy каза:

Да дам обратна връзка от този уикенд - имам нова Виза Премиум от Пощенска и въпреки че на сайта на Виза пише, че Доха е с неограничени посещения, когато отидохме в Al Maha ни поиска 30 евро. Така че това за Виза продължава да е мъгляво как точно ги ползваш… 

И един въпрос - има ли някой, чиято банка работи с LoungeKey, но е успял да регистрира същата карта в PriorityPass? 

Според мен после ще ти ги рефънднат. С моята виза платинум миналата година, когато само Виена беше включена в тази програма беше по същия начин.

Публикувано:

Не знам дали ще е от полза: Според инструкциите на банката ( UniCredit; MasterCard), картата трябваше да се регистрира в PriorityPass. След неколкократни опити за регистрация, обаждания до банката и т.н. се свързах със съпорта на PriorityPass, които след като провериха картата, ми казаха че не мога да я регистрирам в тяхната система. От банката ме посъветваха да се регистрирам в LoungeKey, където регистрацията мина без проблеми.

Публикувано:
преди 1 час, Dreed каза:

Не знам дали ще е от полза: Според инструкциите на банката ( UniCredit; MasterCard), 

Уникредит не закриха ли всички МК? Нали уж минаха тотално на Виза?

Публикувано:
преди 4 минути , jorocontrola каза:

Уникредит не закриха ли всички МК? Нали уж минаха тотално на Виза?

Закриха визите и минаха на МК.

• Замислям се 1
Публикувано:

За Infinite Visa -  като я регистрирах в My Visa, посещенията на 5те салона (Истанбул, Катар ит.н.) са дадени като безплатни до 1 юни 2025. Със сигурност  нямаше дата в условията на договора. Не знам дали ще я удължат. 

• Харесвам 1
Публикувано:
1 hour ago, Argentique said:

Закриха визите и минаха на МК.

Пак вадят и някакви Визи, ама не го споменават публично. Явно заради масовата подмяна и твърдото "с виза няма да работим повече".

Може да се отиде в офис и да се поиска.

• Шок 1
Публикувано:
преди 10 часа, Loverboy каза:

Мисля, че ти бях отговорил и беше питал по-рано. Да, на ПИБ ползвам Мастеркард Платинена, регистрирана в LoungeKey, и получих допълнително пластика на PriorityPass за същата карта.

Публикувано:
5 hours ago, Captain45 said:

Мисля, че ти бях отговорил и беше питал по-рано. Да, на ПИБ ползвам Мастеркард Платинена, регистрирана в LoungeKey, и получих допълнително пластика на PriorityPass за същата карта.

И при мен е така в ЦКБ. С MasterCard world получих членство в lounge key и допълнителна priority pass карта. Доколкото разбирам с тази допълнителна карта може да се посещават следните салони на летища от кратодържателя и един допълнителен придружител. Преди изрично пишеше че тази екстричка е само и единствено когато ползвате полет на България еър. също така посещението на допълнителни гости се таксуват от 25 евро а не 30 или 36 както е с lounge key.

Реално погледнато с картата MasterCard world не е възможно да се направят регистрации и двете платформи. Когато опитах регистрация само с картата не ми даде. трябваше да направя регистрация в новия членски номер и пина в плика с картата priority pass. посещения нито за салони където това е приложимо.

Ето за повече инфо.

https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-lica/bankovi-karti/kreditni-karti/programa-priority-pass

• Харесвам 3
Публикувано:

Edit* нещо накрая не съм го написал както трябва. Исках да кажа че в апликацията на priority pass не излиза никаква информация нито за потенциални безплатни посещения, нито за ложи, в които те биха били приложими.

Публикувано:
преди 8 часа, c700700 каза:

И при мен е така в ЦКБ. С MasterCard world получих членство в lounge key и допълнителна priority pass карта. Доколкото разбирам с тази допълнителна карта може да се посещават следните салони на летища от кратодържателя и един допълнителен придружител. Преди изрично пишеше че тази екстричка е само и единствено когато ползвате полет на България еър. също така посещението на допълнителни гости се таксуват от 25 евро а не 30 или 36 както е с lounge key.

Реално погледнато с картата MasterCard world не е възможно да се направят регистрации и двете платформи. Когато опитах регистрация само с картата не ми даде. трябваше да направя регистрация в новия членски номер и пина в плика с картата priority pass. посещения нито за салони където това е приложимо.

Ето за повече инфо.

https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-lica/bankovi-karti/kreditni-karti/programa-priority-pass

Да, но мисля, че работи само ако по принцип банката работи с Priority Pass - тогава си имаш номер от ПП и можеш да го регистрираш в LoungeKey. Ако обаче банката работи с LoungeKey и нямаш отделен номер на ПП, не можеш да се регистрираш в ПП въобще… Пощенска работи само с LK и при мен не стана да регистрирам в ПП. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Актуализираха ли си информацията банките, че стана голяма каша напоследък с тези входове?

Кои карти и банки, визирам стандартни кредитни с такса 50-60лв на година дават в момента някакви безплатни входове извън София и Истанбул?

Скъпите варианти не ме интересуват.

Набелязал съм дебитната платинена на ПИБ с такса 5лв на месец, даваща 6 входа на година.

Ако има някаква  кредитна за същите пари, ще взема нея.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• GlobeRider
    • Eva eva
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.