Прескочи до съдържание

Банкови карти с посещения на салони

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 29.05.2025 г. в 22:09, yavorfly каза:

При мен го има като изискване от страна на банката(дск) . Април месец натрупах оборота умишлено, а май месец сега ползвах 4 салона  .  Единствено в приложението на лаундж кей , се отразяват посещенията. 

При мен салоните са с word debit mastercard , с която и трябва да изпълня този оборот.  Но аз ползвам другата мастъркард премиум заради кеш бека . 

Отдавна не съм влизал във форума така че се извинявам ако нещо не съм се ориентирал с търсенето. Накратко въпроса ми е за ДСК премиум пакета, с кредитната карта в кои салони се влиза безплатно, в банката ми казаха до 3-ма човека в 8 салона по света, но някъде съмаризирана инфорация има ли? 

Публикувано:
На 7.06.2025 г. в 9:54, Hristo Yakimov каза:

Отдавна не съм влизал във форума така че се извинявам ако нещо не съм се ориентирал с търсенето. Накратко въпроса ми е за ДСК премиум пакета, с кредитната карта в кои салони се влиза безплатно, в банката ми казаха до 3-ма човека в 8 салона по света, но някъде съмаризирана инфорация има ли? 

Никъде не се влиза с кредитната карта , а само с дебитната World Debit Mastercard . При спазено изискване предходния месец 250 евро оборот с нея .

6 посещения free за година . За всички салони в програмата lounge key .

Аз използвах 4 посещения . Торино Казеле Аеропорто Пиемонте Лоундж и Сала Вип Канудас Барселона Ел прат.

• Харесвам 1
Публикувано:

Може да се влезе и с кредитна карта.

World Credit Mastercard имат право на 16 безплатни достъпа годишно до над 1500 бизнес салона в над 120 държави LoungeKey

https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-lica/bankovi-karti/kreditni-karti/world-mastercard

• Харесвам 3
Публикувано:

В моето приложение на lounge key за Mastercard World Debit на DSK пише, че имам право на 4 посещения на салони годишно и аз я затворих. Плащах по 7 лева на месец и не виждах смисъл от нея. Мъжът ми си пусна план с месечна такса от 10 лв на месец пак в ДСК,  в който е включена тази карта, както и доста безплатни услуги като преводи и теглене в брой без такса. 

Публикувано:
преди 3 часа, Eva eva каза:

Сега ще ме накарате такава карта да вадя 😄 

Аз ходих специално да питам, тъй като е супер оферта за 120 лв, но казаха, че била само за специални клиенти и такива, които имат 100к при тях по сметка. Брутална история. 

• Харесвам 4
Публикувано:

На много от истински богатите рядко им личи и не парадират много много - това е за позьорите. Да не подценяваме Eva eva ,нека опциите са на масата 😉

• Харесвам 4
Публикувано:
20 minutes ago, Loverboy said:

Аз ходих специално да питам, тъй като е супер оферта за 120 лв, но казаха, че била само за специални клиенти и такива, които имат 100к при тях по сметка. Брутална история. 

А ти клиент ли си на банката?

П.П. Таксата е 150 лв.

Публикувано:
преди 38 минути , Loverboy каза:

Не е съвсем така.

Аз си извадих World Credit Mastercard и нямам подобна сума в сметка при тях. 

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.