Asenster Публикувано: 1 януари Публикувано: 1 януари преди 2 минути , Argentique каза: В мнението над твоето Благодаря! Това са летищата до които лети Bulgaria Air. 1
Asya Assenova Публикувано: 1 януари Публикувано: 1 януари преди 2 часа, Duke каза: Всяка карта е сама за себе си, но можеш да ползваш една за посещение на титуляра +1,2,3,4,5 наведнъж. Това при положение, че не вадиш нови карти през няколко месеца. Доколкото знам някои тук правят това упражнение, но лично за мен това е некоректно и създава предпоставки за закриване на програмата... Според мен нова карта в същата година не означава отново пълен брой посещения. През лятото на 2025 моята карта изтече и получих нова, а след като си актуализирах акаунта, броят на посещенията ми беше без ползваните до момента. 3
Asya Assenova Публикувано: 1 януари Публикувано: 1 януари преди 5 часа, jorocontrola каза: И при мен с Уникредит картата датата ми е сменена на края на 2026, така че явно ще има аванта и тази година 😉 И при мен, Бях изчерпала посещенията си с едната карта, в момента отново са 4. 3
c700700 Публикувано: 1 януари Публикувано: 1 януари 20 minutes ago, jorocontrola said: https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-lica/bankovi-karti/kreditni-karti/programa-priority-pass Точно така. Реално това са ложи на всички летища, до които лети България Еър. Не е нужно да имате билет с българските авиолинии , за да се възползвате от услугата. 2
c700700 Публикувано: 1 януари Публикувано: 1 януари 3 minutes ago, Asya Assenova said: Според мен нова карта в същата година не означава отново пълен брой посещения. През лятото на 2025 моята карта изтече и получих нова, а след като си актуализирах акаунта, броят на посещенията ми беше без ползваните до момента. Точно така. Единствения трик е да си затворите конкретната карта и да си издадете нова. Пробвано с ДСК world debit. Канцелирах едната и пуснах Нова. Новата получи отново шестте посещения и 5х1гб данни в роуминг през flexiroam 5
adreno Публикувано: 1 януари Публикувано: 1 януари Преди 1 час, c700700 каза: Точно така. Единствения трик е да си затворите конкретната карта и да си издадете нова. Пробвано с ДСК world debit. Канцелирах едната и пуснах Нова. Новата получи отново шестте посещения и 5х1гб данни в роуминг през flexiroam Издаването трябва да е спряно вече на world debit - последно само като част от Премиум пакета можеше
Duke Публикувано: 1 януари Публикувано: 1 януари преди 1 час, Asya Assenova каза: Според мен нова карта в същата година не означава отново пълен брой посещения. През лятото на 2025 моята карта изтече и получих нова, а след като си актуализирах акаунта, броят на посещенията ми беше без ползваните до момента. Доколкото знам "врътката" не е с преиздаване, а с издаване на поредна допълнителна карта. Например, аз имам моя Debit Mastercard Platinum и още една допълнителна към нея за съпругата. Принципно няма проблем да издам неограничен брой допълнителни карти стига да си плащам месечната такса за тях. По този начин се елиминира ограничението от 6 безплатни салона на година, но лично аз го намирам за неморално и създаващо предпоставки за прекратяване на програмата в дългосрочен план... 2
bibi Публикувано: 1 януари Публикувано: 1 януари За много години! И по КК, и по ДК са ми заредени посещенията и са със срок 2026. 5
Jorro Публикувано: 1 януари Публикувано: 1 януари преди 4 часа, c700700 каза: Точно така. Реално това са ложи на всички летища, до които лети България Еър. Не е нужно да имате билет с българските авиолинии , за да се възползвате от услугата. преди 5 часа, jorocontrola каза: https://www.ccbank.bg/bg/fizicheski-lica/bankovi-karti/kreditni-karti/programa-priority-pass Благодаря. Това съм го пропуснал. Мислех, че е като на Виза Платинум и можеш да ги ползваш само, ако летиш с България Еър. 1
Loverboy Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари преди 8 часа, Jorro каза: Благодаря. Това съм го пропуснал. Мислех, че е като на Виза Платинум и можеш да ги ползваш само, ако летиш с България Еър. Аз си мисля, че имаше изискване да летиш с БГ ер… Но за тази карта са им много шано условията - или ти искат 100 к в банката, или 20 000 кредит, не помня какво беше, но трудно се издава. Знам, че други магеланци нямаха този проблем, но на някои им отказаха.
Бръмбар Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари Да си отговоря сама, както и повечето предположиха Aspire не е затворен все още, въпреки обявените дати за затваряне, работи си днес. Асортимента на предлаганите храни и напитки обаче е все по-беден, ама пак по-добре от стоене по пейките на летището без нищо, (това като за без пари почти покрай карта, иначе таксата не бих им я платила, за това, което предлагат). 3 2 1
Duke Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари преди 2 часа, Бръмбар каза: Асортимента на предлаганите храни и напитки обаче е все по-беден Зависи по кое време влезеш в салона. Беден е за ранните полети. По обяд вече има два вида супа, салати, евентуално сандвичи и няколко вида тестени изделия, а последно имаше дори и парчета пица. Естествено, не може да се сравни с европейските или азиатските салони, но е съвсем приличен и предпочитан от мен вместо висенето по вечно претъпканите гейтове... 4
Бръмбар Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари В 10.30 сутринта. Знам ги супите и парчетата пица, които са доста поизсъхнали, преди като бяха едни кръгли мини пици бяха по-добре. Била съм десетки пъти по различно време на деня, но толкова бедно не е било никога. Не знам дали заради това, че ще ги затварят, заради това че е 2 януари, следновогодишно недобре заредено или по друга причина. Както и да е, съгласна съм, че дори и така е по-добре от висене по гейтове и се зарадвах, че още работи. 3
Patrick K Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари На 16.02.2025 г. в 23:04, Bilqz каза: Спокойно на 31.12.25 (или по-рано) ще приключи цялата програма 🙂 На 17.02.2025 г. в 11:06, Bilqz каза: Ще си говорим началото на следващата година. Слагам си един ремайндър за тогава, да ме подсети за моите свободни разсъждения 😄 Споко, и аз си сложих. Нещо не ти се сбъднаха свободните съчинение. Предлагам да станеш tipster на спортни залози. Същата успеваемост имаш като тях. 1
adreno Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари преди 2 часа, Бръмбар каза: В 10.30 сутринта. Знам ги супите и парчетата пица, които са доста поизсъхнали, преди като бяха едни кръгли мини пици бяха по-добре. Била съм десетки пъти по различно време на деня, но толкова бедно не е било никога. Не знам дали заради това, че ще ги затварят, заради това че е 2 януари, следновогодишно недобре заредено или по друга причина. Както и да е, съгласна съм, че дори и така е по-добре от висене по гейтове и се зарадвах, че още работи. И преди е писано - Aspire ще работи докато отвори новият Primeclass салон (март/април). PriorityPass не са ъпдейтнали информацията в приложението, но от поне година е ясно, че няма да затворят в края на годината. Новият салон ще е на съвсем друга локация (на трето ниво) с приятна външна градина за пушене. 7 1
c700700 Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари 2 hours ago, adreno said: И преди е писано - Aspire ще работи докато отвори новият Primeclass салон (март/април). PriorityPass не са ъпдейтнали информацията в приложението, но от поне година е ясно, че няма да затворят в края на годината. Новият салон ще е на съвсем друга локация (на трето ниво) с приятна външна градина за пушене. Кога ще ги дочакаме двата салона да заработят. Според мен на Т1 дори не са започнали реновацията. https://moodiedavittreport.com/tav-operation-services-agrees-deal-to-upgrade-two-primeclass-lounges-at-sofia-airport/
Loverboy Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари А те колко години планират да ползват остарелия терминал 1, че правят цял лаундж там? Гледам, че договорът с ТАВ е до 2038!!
horus92 Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари Уж до 2030 или 2031, когато отворят разширението на Т2, наречено Т3. Според един, който от време на време пуска някаква информация, на Т1 били изследвали здравината на конструкцията преди да правят салон там. И пак по негова информация TAV пак гледали просто най евтината оферта за кетъринг на салона, та не очаквам особен ъпгрейд откъм храна.
Asenster Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари преди 12 минути , horus92 каза: Уж до 2030 или 2031, когато отворят разширението на Т2, наречено Т3. Според един, който от време на време пуска някаква информация, на Т1 били изследвали здравината на конструкцията преди да правят салон там. И пак по негова информация TAV пак гледали просто най евтината оферта за кетъринг на салона, та не очаквам особен ъпгрейд откъм храна. Според мен няма салон на TAV, който да е WAW 😉 Поне от тези, в които съм бил. Моите топ са: DOH Al Murjan, FRA Lufthansa Senator Lounge Non Schengen, LHR BA Терминал 5 LHR Business, DEL Encalm Privé Lounge, IST Turkish Business Class Lounge
Loverboy Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари В Загреб беше много хубав салона Primeclass на ТАВ.
Loverboy Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари преди 24 минути , horus92 каза: Уж до 2030 или 2031, когато отворят разширението на Т2, наречено Т3. Според един, който от време на време пуска някаква информация, на Т1 били изследвали здравината на конструкцията преди да правят салон там. И пак по негова информация TAV пак гледали просто най евтината оферта за кетъринг на салона, та не очаквам особен ъпгрейд откъм храна. Е, естествено - в големите корпорации винаги се гледа най-ниска цена. Но искрено се надявам да има нормална храна, защото ако кетъринг фирмата е същата като сегашната, жална ни майка. А цената за вход хич не е малка.
Asenster Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари преди 31 минути , Loverboy каза: Е, естествено - в големите корпорации винаги се гледа най-ниска цена. Но искрено се надявам да има нормална храна, защото ако кетъринг фирмата е същата като сегашната, жална ни майка. А цената за вход хич не е малка. Досега никога не съм палащал в кеш или с карта за салон. Винаги ми е било за заслуги: Diners, Visa Gold, MC Gold/Business, Star Alliance Gold/Silver, oneworld Gold/Silver... Само SkyTeam ми е дерт 😉 1 1
adreno Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари Преди 1 час, c700700 каза: Кога ще ги дочакаме двата салона да заработят. Според мен на Т1 дори не са започнали реновацията. https://moodiedavittreport.com/tav-operation-services-agrees-deal-to-upgrade-two-primeclass-lounges-at-sofia-airport/ Започната е - април по план е отварянето. Мястото на салона на Т1 е където беше предишния салон - на горното ниво и е със същата площ. Там обаче има една приятна изненада - вътрешна зала за пушачи тип "аквариум" в ъгъла на салона и така и на Т1 ще има място за пушачи, макар и платено. 6 1
Asenster Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари преди 16 минути , adreno каза: Започната е - април по план е отварянето. Мястото на салона на Т1 е където беше предишния салон - на горното ниво и е със същата площ. Там обаче има една приятна изненада - вътрешна зала за пушачи тип "аквариум" в ъгъла на салона и така и на Т1 ще има място за пушачи, макар и платено. Дано не ми се налага да летя от Т1 😉
Loverboy Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари преди 46 минути , Asenster каза: Досега никога не съм палащал в кеш или с карта за салон. Винаги ми е било за заслуги: Diners, Visa Gold, MC Gold/Business, Star Alliance Gold/Silver, oneworld Gold/Silver... Само SkyTeam ми е дерт 😉 Да, да, тук мисля, че всички сме така… но все пак има хора, които си плащат и за тях value-money е много ниско. Това имах предвид. 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега