Прескочи до съдържание

Банкови карти с посещения на салони

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 12 часа, Captain45 каза:

При вас къде в приложението ви се появяват броя на безплатните посещения? При мен си стои старата информация от преди промените и не виждам някъде брой на безплатни посещения.

image.jpeg.e1052ed1b2e511d5c50b2f7a66fefedd.jpeg

Точно тук. Про мен се смени преди 1-2 дни.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 часа, Captain45 каза:

При вас къде в приложението ви се появяват броя на безплатните посещения? При мен си стои старата информация от преди промените и не виждам някъде брой на безплатни посещения.

image.jpeg.e1052ed1b2e511d5c50b2f7a66fefedd.jpeg

Това коя Банка е? 

Публикувано:
преди 17 часа, Alexander каза:

Тая карта уж не се дава на кой да е или е много избирателно поне. Доста пъти се е писало за нея вече.

Доколкото си спомням, имаше проблем, защото не отговарят на долуописаните условия. При някои минаваше номера.

20 000лв. в сметката не е трудно постижимо условие, който ги има парите. Не пише, че трябва наличността да я има постоянно.

Цитат

Ако участвате в нашата програма за лоялност CCB Club и притежавате златна клубна карта, Вие може да заявите Вашата дебитна карта World Debit Mastercard още сега. Ако нямате златна клубна карта, но отговаряте на условията за такава (ползвате кредитен продукт от ЦКБ за над 20 000 лв. или имате наличности по сметки в банката за над 20 000 лв.), можете да получите своята клубна и дебитна карта едновременно.

Публикувано:
преди 9 минути , Patrick K каза:

Доколкото си спомням, имаше проблем, защото не отговарят на долуописаните условия. При някои минаваше номера.

20 000лв. в сметката не е трудно постижимо условие, който ги има парите. Не пише, че трябва наличността да я има постоянно.

Ако е така, значи трябва и още една сметка за да се влагат парите.

Разправии, прехвърляне, такси, закриване после..за няколко лаунджа повече.

Публикувано:
преди 1 час, Alexander каза:

Ако е така, значи трябва и още една сметка за да се влагат парите.

Разправии, прехвърляне, такси, закриване после..за няколко лаунджа повече.

20к лв е условие за mc debit world 

За кредитната искат да си дългогодишен клиент с история

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 минути , Captain45 каза:

ПИБ, но не мисля, че зависи от банката в случая.

Ако приложението не е обновено до последната версия, не дава верните бройки.

И аз до скоро си седях с неограничен брой. :wink:

• Харесвам 2
Публикувано:

Значи да не го ъпдейтвам и да си ползвам неограничените салони по предишните условия 😉 😄 

Апропо, не ми дава по-нова версия за ъпдейт. Текущата ми е 6.45.0 за Андроид.

@Mary ако си с Андроид, коя е версията на апп-а?

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 5 часа, Captain45 каза:

Значи да не го ъпдейтвам и да си ползвам неограничените салони по предишните условия 😉 😄 

Апропо, не ми дава по-нова версия за ъпдейт. Текущата ми е 6.45.0 за Андроид.

@Mary ако си с Андроид, коя е версията на апп-а?

При мен излизат с версия 6.45.0 за Андроид. Банката е ПИБ, картата е дебитна премиум. В приложението ми излизат 6 оставащи посещения. На сайта на банката пише 10, което според мен не е вярно...

Впрочем, на сайта на банката е посочено, че само титуляра на кредитна Visa Gold има право на безплатно посещение в софийския салон, а според магеланци картата важи и за придружител. Поради този факт извадих и Visa Gold, но ако другата седмица таксуват съпругата в софийския салон, ще пратя сметката на магеланци... 😛

• Смея се 2
Публикувано:
преди 1 час, Duke каза:

При мен излизат с версия 6.45.0 за Андроид. Банката е ПИБ, картата е дебитна премиум. В приложението ми излизат 6 оставащи посещения. На сайта на банката пише 10, което според мен не е вярно...

Впрочем, на сайта на банката е посочено, че само титуляра на кредитна Visa Gold има право на безплатно посещение в софийския салон, а според магеланци картата важи и за придружител. Поради този факт извадих и Visa Gold, но ако другата седмица таксуват съпругата в софийския салон, ще пратя сметката на магеланци... 😛

В сайта на виза ясно е посочено - https://www.visabg.com/promotsii/sofiaairport.html

Ние от Visa вярваме, че пътуването надхвърля географските граници. То е състояние на духа и израз на постоянния човешки стремеж към нови висини. За да направим пътуването на Visa Business Credit, Visa Gold, Visa Platinum и Visa Infinite картодържателите наистина незабравимо, ние осигуряваме безплатен достъп до комфортната обстановка на салон Aspire, Терминал 2 на летище София за Вас и Вашите придружители:

*Visa Business Credit – само картодържателят;

*Visa Gold – с 1 придружител;

*Visa Platinum  - с 2-ма придружителя;

*Visa Infinite – с 3-ма придружителя. 

Насладете се на тишина, спокойствие и уют, както и на безплатен интернет и бизнес зона далеч от суматохата. В тиха и приятна атмосфера можете да прегледате актуалната преса или да се концентрирате върху делови задачи.

Настанете се удобно, забравете напрежението и се заредете с енергия за предстоящото пътешествие!

Приятно пътуване!

** Моля, имайте предвид, че за да се възползвате от достъпа си до салон Aspire на летище София, трябва да представите физически своята карта Visa Business Credit, Visa Gold, Visa Platinum или Visa Infinite.

• Харесвам 6
Публикувано:

Ние, смелите, да докладваме - влязохме с Mastercard world debit от ЦКБ в салона в Панама и не ме чарджиха 😀😀😀 Всичко е точно, наздраве 😀😀😀

20250214_185400.jpg

• Харесвам 15
Публикувано:
преди 19 часа, Branko каза:

20к лв е условие за mc debit world 

За кредитната искат да си дългогодишен клиент с история

В сайта си го пише:
Кредитната карта World Mastercard® е предназначена за най-значимите клиенти на Централна Кооперативна Банка.

Отделно миналата година рязко свалиха Priority pass вместо 80 салона с гост ги оставиха само 20. 
На мен ми отне  доста време и документи да я взема,  и при други предложения на пазара не бих си го причинал пак (Успех на всички които са решили с това начинание  и който успее да се похвали). Като цяло тази карта и колкото и да ми е неприятно да го кажа - примиум Мастър кард дебитната карта на ПИБ са двете най-добри карти на пазара. 

Към момента най-добрия вариант е човек да има премиум Виза карта за София и един или няколко мастъркард за останалите салони. 

Чакам да видим дали Виза няма да променят посещенията и промени в салона на летище София от лятото. 

• Харесвам 6
Публикувано:
On 2/13/2025 at 5:29 PM, Kamen said:

Безплатните посещения на салони са си за всяка година, т.е. приключват на 31 декември 2025, нали така се тълкува?

Спокойно на 31.12.25 (или по-рано) ще приключи цялата програма 🙂 

Както по-рано други съфорумци писаха, няма как това да продължи n на брой години.

Еуфорията в момента е изключително голяма, но нещата са прости: има заделен бюджет от mastercard за маркетинг цели и предвид масовостта на премуим картите, натовареността на салоните, тази програма няма как да съществува повече от една година.
Enjoy 2025 🙂  

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 часа, Bilqz каза:

Както по-рано други съфорумци писаха, няма как това да продължи n на брой години.

Еуфорията в момента е изключително голяма, но нещата са прости: има заделен бюджет от mastercard за маркетинг цели и предвид масовостта на премуим картите, натовареността на салоните, тази програма няма как да съществува повече от една година.
Enjoy 2025 🙂  

Тази информация откъде е? Ще е супер странно да махнат всички салони за премиум картите - все пак някои от тях струват по 300-500-1000 лв на година. 

Публикувано:
преди 39 минути , Loverboy каза:

Тази информация откъде е? 

Свободни разсъждения 😉

Все пак в момента се минава към крайно ограничен брой посещения на година, а преди с години имаше 5 (по спомен) салона с неограничени посещения...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 часа, Bilqz каза:

Enjoy 2025 🙂  

А това как го реши след като предната промоция продължи толкова години?

Публикувано:

Като гледам на другите си пазари какво предлагат за притежателите на точно същите карти, хич няма да ми е странно да я махнат тази програма, ако имаме късмет сериозно да я орежат. 

Може да имат бюджет и за повече от година, но тенденцията е ясна. 

То и Дайнърса го държаха "толкова години", ама си замина.

Публикувано:
52 minutes ago, jorocontrola said:

Свободни разсъждения 😉

Все пак в момента се минава към крайно ограничен брой посещения на година, а преди с години имаше 5 (по спомен) салона с неограничени посещения...

Ще си говорим началото на следващата година. Слагам си един ремайндър за тогава, да ме подсети за моите свободни разсъждения 😄 

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
1 hour ago, Loverboy said:

Тази информация откъде е? Ще е супер странно да махнат всички салони за премиум картите - все пак някои от тях струват по 300-500-1000 лв на година. 

Вие искате цялата информация да я имате авансово, одобрена, подпечатана. 

Чисто и просто логическо разсъждение. Хората по-горе пишат, че едва ли не вече поситителите се прескачат в тези салони.

п.с. Коя от премиум картите струва 500лв., 1000 лв. като изключим UNIVERSE на postbank. Говори се за такси от по 5 лв., 12х5 лв. = 60 лв. годишна такса.

Публикувано:
преди 6 минути , Bilqz каза:

Ще си говорим началото на следващата година. Слагам си един ремайндър за тогава, да ме подсети за моите свободни разсъждения 😄 

Много добър довод да не се правят излишни карти. 

И на тази база май най-добрата карта е Револют Утра с неограничени салони и  куп други екстри. Ако сметката тази такса ви излиза (на мен уви не) си остава топ картата. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Напомням, че едногодишен Приорити Пас с неограничен брой посещения в цялата им мрежа може да се вземе за около 700 лв. при промоция.

Без изисквания за обороти, без каквото и да е ограничения и без чуденки тоя салон платен ли ще е накрая или не.

Ако някой пътува една идея по-често (да кажем посещава поне 20 салона годишно) и си спести годишната такса за премиум карта, то Приорити Пас-ът определено се оправдава икономически.

А Револют Ултра наистина е прекрасен продукт, но излиза доста по-скъпо и няма смисъл, ако основната цел са салоните.

• Харесвам 7
Публикувано:

Много съм го мислил Приорити Пас-а, ама при нашите сравнително чести, но не чак толкова много пътувания годишно, като умножа цената по две и сметката не излиза...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 34 минути , Георги Матеев каза:

Напомням, че едногодишен Приорити Пас с неограничен брой посещения в цялата им мрежа може да се вземе за около 700 лв. при промоция.

Без изисквания за обороти, без каквото и да е ограничения и без чуденки тоя салон платен ли ще е накрая или не.

Ако някой пътува една идея по-често (да кажем посещава поне 20 салона годишно) и си спести годишната такса за премиум карта, то Приорити Пас-ът определено се оправдава икономически.

А Револют Ултра наистина е прекрасен продукт, но излиза доста по-скъпо и няма смисъл, ако основната цел са салоните.

Все пак заглавието на темата е банкови карти с посещения. Иначе в този ред на мисли и Dragon pass и другите програми също имат промо. 
Според мен за 2025 г. за 300 лв за годишни картови такси можеш да се оборуднваш с карти с над 20 посещения и изобщо не е нужно да харчиш 700 лв за приорити пас. 

• Харесвам 1
Публикувано:

ЦКБ са си обновили сайта (поне за дебитната карта World Debit Mastercard):

"Притежателите на дебитна карта World Debit Mastercard имат право на 6 безплатни достъпа годишно до над 1500 бизнес салона в над 120 държави, като част от програмата LoungeKey; Можете да използвате 6-те безплатни посещения сами или да ги споделите с Вашите гости. Следва да имате предвид, че ще бъдете таксувани по 30 € на човек на посещение, след изчерпване на безплатните достъпи;"

Сега съвпада изцяло със сайта на LoungeKey

Доволен съм.

И един въпрос. Май беше задаван и преди няколко страници, но аз така и не се справих.

Къде да видя списък (или да търся по държави, градове, летища) на всичките 1500 салона в над 120-те държави по програмата LoungeKey

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.