Прескочи до съдържание

Банкови карти с посещения на салони

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 20 минути , Alexander каза:

Кои карти и банки, визирам стандартни кредитни с такса 50-60лв на година дават в момента някакви безплатни входове извън София и Истанбул?

Скъпите варианти не ме интересуват.

Набелязал съм дебитната платинена на ПИБ с такса 5лв на месец, даваща 6 входа на година.

World Debit MC на ЦКБ - 2.54лв/месец за поддържане на сметката - дава също 6 входа на година, обаче трябва да сложиш едни 20K на влог докато ти я издадат. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте, може ли да се влиза в лаунджа на Доха (Al Maha) със златна mastercard на ПИБ? В lounge key не излиза като опция..

Ако да, могат ли да се ползват 4те безплатни посещения?

Публикувано:
преди 13 минути , userkata каза:

Здравейте, може ли да се влиза в лаунджа на Доха (Al Maha) със златна mastercard на ПИБ? В lounge key не излиза като опция..

Аз съм със златна кредитна карта на ОББ и ми излиза като опция. Няма логика при теб да не излиза.

Публикувано:
преди 2 часа, Asya Assenova каза:

Аз съм със златна кредитна карта на ОББ и ми излиза като опция. Няма логика при теб да не излиза.

Факт, проверих от апликацията на телефона и излиза, но през компютър не...

Мерси.

Публикувано:
преди 3 часа, userkata каза:

Да. Проверено на 05.02. за 1+1 гост. Тогава беше преходен период между новите и старите условия, та ме таксуваха по 30 евро на човек, но и в момента ми излиза като опция в приложението на Lounge key. (даже ми е в любими). Безплатните посещения са за всички салони от системата на Lounge key.

Публикувано:
На 6.02.2025 г. в 13:44, Loverboy каза:

Въпреки че са на един и същи собственик, Priority Pass и LoungeKey не са едно и също. Имат различни салони и аз сега тряскаво търся как да си направя Prioritypass, защото имам сумати карти от банки с LoungeKey, но един конкретен салон в Сеоул е само с PriorityPass... Не става да регистрираш същата карта като нов акаунт в PriorityPass, ако конкретната банка работи с LoungeKey. В България PP имат само Visa Premium от ДСК, ЦКБ и мисля Уникредит... Пощенска със сигурност са изцяло на LoungeKey. 

до седмица очаквам visa platinum от ДСК , и ще потвърдя(дали PP ще приеме картата). Силно се надявам да работи с PP , тъй като салоните които желая да посетя са с PP.

Публикувано:

Сега гледам пак кредитните на ПИБ, златна и платинена, ами никъде не пише за безплатни входове.

Lounge Key

Fibank и Visa Ви приветстват в LoungeKey, програмата за изживявания в летищни пространства и салони.

Сега имате достъп до 1200+ летищни салона и изживявания по света, независимо от Вашата авиокомпания или пътническа класа. Регистрирайте Ваш профил в LoungeKey на https://www.loungekey.com/fibankvisa.

• Как получавам достъп до салоните?
  1. Изтеглете приложението LoungeKey или посетете уебсайта на LoungeKey https://www.loungekey.com/fibankvisa, за да се регистрирате.
  2. Влезте в системата и проверете наличните за Вас салони
  3. Когато пристигнете в салона, ще трябва да покажете Вашата Дигитална LoungeKey карта или Visa Златна и бордна карта, за да влезете
  4. Визитата Ви ще бъде регистрирана чрез прочитане на Вашата Дигитална LoungeKey карта или Visa Златна
  • Къде да открия своята Дигитална LoungeKey карта?

След като се регистрирате, ще можете да видите Вашата Дигитална LoungeKey карта в приложението или уебсайта на LoungeKey. Вашата Дигитална LoungeKey карта Ви предоставя безконтактен достъп до салоните за по-комфортен престой на летището.

Цени и начини на плащане:
Като клиенти на Fibank заплащате преференциална такса за посещение в избран салон:

карта

Такса за посещение на титуляр

Такса за посещение на придружител

Visa Gold

30 EUR

30 EUR за всеки придружител

Променената цена за посещение на летищен салон е в сила от 01 октомври 2023 г.

На друго място ли е описано или пак са сменили нещо?

Иначе за дебитната си го пише

• Lounge Key – услугата предоставя достъп до над 1200 летищни салона из целия свят само посредством представяне на картата Debit Mastercard Platinum на входа на салона. Като картодържател на Debit Mastercard Platinum имате възможност да регистрирате картата си на сайта www.loungekey.com/FibankMastercard или мобилното приложение Lounge Key, за да получавате информация за допълнителни отстъпки при търговци, предлагани по програмата Lounge Key.

Debit Mastercard Platinum Ви дава възможност за 6 безплатни посещения годишно на избрани от Вас летищни салони, участващи в програмата. От безплатните посещения могат да се възползват както картодържателят титуляр, така и негов придружител. Отчита се всеки посетител (картодържател + придружител = 2 посещения).

За повече информация, можете да посетите www.mastercard.bg

Новите условия по програма Lounge Key са в сила от 1-ви Февруари 2025 г.

Има ли в момента кредитна на ПИБ даваща 6 безплатни входа или няма?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Alexander каза:

Сега гледам пак кредитните на ПИБ, златна и платинена, ами никъде не пише за безплатни входове

За златна кредитна Мастеркард: https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/karti/kreditni-karti/mastercard/mastercard-zlatna

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 20 часа, Alexander каза:

Сега гледам пак кредитните на ПИБ, златна и платинена, ами никъде не пише за безплатни входове.

Lounge Key

Fibank и Visa Ви приветстват в LoungeKey, програмата за изживявания в летищни пространства и салони.

Сега имате достъп до 1200+ летищни салона и изживявания по света, независимо от Вашата авиокомпания или пътническа класа. Регистрирайте Ваш профил в LoungeKey на https://www.loungekey.com/fibankvisa.

• Как получавам достъп до салоните?
  1. Изтеглете приложението LoungeKey или посетете уебсайта на LoungeKey https://www.loungekey.com/fibankvisa, за да се регистрирате.
  2. Влезте в системата и проверете наличните за Вас салони
  3. Когато пристигнете в салона, ще трябва да покажете Вашата Дигитална LoungeKey карта или Visa Златна и бордна карта, за да влезете
  4. Визитата Ви ще бъде регистрирана чрез прочитане на Вашата Дигитална LoungeKey карта или Visa Златна
  • Къде да открия своята Дигитална LoungeKey карта?

След като се регистрирате, ще можете да видите Вашата Дигитална LoungeKey карта в приложението или уебсайта на LoungeKey. Вашата Дигитална LoungeKey карта Ви предоставя безконтактен достъп до салоните за по-комфортен престой на летището.

Цени и начини на плащане:
Като клиенти на Fibank заплащате преференциална такса за посещение в избран салон:

карта

Такса за посещение на титуляр

Такса за посещение на придружител

Visa Gold

30 EUR

30 EUR за всеки придружител

Променената цена за посещение на летищен салон е в сила от 01 октомври 2023 г.

На друго място ли е описано или пак са сменили нещо?

Иначе за дебитната си го пише

• Lounge Key – услугата предоставя достъп до над 1200 летищни салона из целия свят само посредством представяне на картата Debit Mastercard Platinum на входа на салона. Като картодържател на Debit Mastercard Platinum имате възможност да регистрирате картата си на сайта www.loungekey.com/FibankMastercard или мобилното приложение Lounge Key, за да получавате информация за допълнителни отстъпки при търговци, предлагани по програмата Lounge Key.

Debit Mastercard Platinum Ви дава възможност за 6 безплатни посещения годишно на избрани от Вас летищни салони, участващи в програмата. От безплатните посещения могат да се възползват както картодържателят титуляр, така и негов придружител. Отчита се всеки посетител (картодържател + придружител = 2 посещения).

Новите условия по програма Lounge Key са в сила от 1-ви Февруари 2025 г.

Има ли в момента кредитна на ПИБ даваща 6 безплатни входа или няма?

Ползвам Платинена Мастеркард на ПИБ, дава 6 безплатни достъпа до салони. В момента имат промоция без такса за първата година и всяка следваща може да ти е без такса, ако имаш годишен оборот от 30 000 лв. освен това имаш и бонус 1 % кешбек, така че за мен лично е по-изгодна от дебитната им платинена. Миналата седмица си изкарах и една Виза Голд от тях и така имам неограничен достъп до салона на летище София + 1 придружител. И тази карта има промоция до 31.03.2025 без такса за първата година. Също има кешбек и при годишен оборот през следващите години пак нямаш такси. Бонус към Платинената Мастеркард е, че получаваш и ПП карта  за достъп, с платено посещение от  30 евро за салон.

• Харесвам 6
Публикувано:

Последен въпрос за планинената на ПИБ. Никъде не пише нищо за някакъв оборот по картата, както искат другите.

За тези 6 безплатни посещения искат ли някакъв оборот?

Кредитна карта Мastercard Platinum от Fibank Ви предлага

дискретна елегантност и стил във вашето ежедневие

Платинените кредитни карти от Fibank са символ на висок социален статус и професионални постижения.
Като специални картодържатели вие ще получавате не само първокласно обслужване и персонален подход, но и значителни отстъпки и привилегии, където и да се намирате.

Mastercard Platinum ви обещава специално внимание и отлични възможности за почивка и развлечения в България и по света. Платинените кредитни карти Mastercard ще бъдат винаги до вас във всяко едно пътуване и ще ви осигуряват спокойствието и удобството, които заслужавате с допълнителните придобивки и привилегии, които предлагат:

Програма Lounge Key

Mastercard Platinum Ви дава възможност за 6 безплатни посещения годишно на избрани от Вас летищни салони, участващи в програмата. От безплатните посещения могат да се възползват както картодържателят титуляр, така и негов придружител. Достатъчно е да уведомите служителя на рецепцията в салона и да представите своята платежна кредитна карта от Fibank Mastercard Platinum. Отчита се всеки посетител (картодържател + придружител = 2 посещения).

Новите условия по програмата са в сила от 1-ви Февруари 2025 г.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 24.03.2025 г. в 20:08, bibi каза:

Mastercard Platinum дава 6 безплатни посещения.

Иска ли се някакъв оборот за тези 6 безплатни посещения?

Публикувано:
преди 29 минути , Alexander каза:

Иска ли се някакъв оборот за тези 6 безплатни посещения?

Не мога да кажа точно за Fibank. Но имам МК от други 2 банки и няма никакви специални изисквания. Освен да си плащаш таксите по картата де.

Евентуално може да имаш разни отстъпки по таксите при оборот, но без отношение към посещенията на салоните.

• Харесвам 2
Публикувано:

Пуснах за платинена.

Видях, че платинената first lady освен всичко има и 2 безплатни входа на година в priority pass 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 22 часа, Captain45 каза:

Ползвам Платинена Мастеркард на ПИБ, дава 6 безплатни достъпа до салони. В момента имат промоция без такса за първата година и всяка следваща може да ти е без такса, ако имаш годишен оборот от 30 000 лв. освен това имаш и бонус 1 % кешбек, така че за мен лично е по-изгодна от дебитната им платинена. Миналата седмица си изкарах и една Виза Голд от тях и така имам неограничен достъп до салона на летище София + 1 придружител. И тази карта има промоция до 31.03.2025 без такса за първата година. Също има кешбек и при годишен оборот през следващите години пак нямаш такси. Бонус към Платинената Мастеркард е, че получаваш и ПП карта  за достъп, с платено посещение от  30 евро за салон.

А Виза Голд дава безплатно посещение само в Аспрайър в София нали така? А това + 1 придружител проверено ли е, защото не го виждам описано в условията на картата в сайта на ПИБ?

Публикувано:
На 24.03.2025 г. в 18:00, yavorfly каза:

до седмица очаквам visa platinum от ДСК , и ще потвърдя(дали PP ще приеме картата). Силно се надявам да работи с PP , тъй като салоните които желая да посетя са с PP.

Както обещах :

ДСК Банк - премиум клиент 25лв или 19.99( при 20 покупки онлайн или пос  без значение коя карта) такса на месец. 1 % кешбек от кредитната карта , максимум 600лв на година , изплащане януари месец следваща година. Безплатно към плана мога да ми включат еврова сметка с отделна карта.

Нямали пластики на VISA и за това ми връчват мастъркард. Но след няколко месеца ще бъдат подменени  с VISA . 

World debit mastercard - 6 броя безплатни посещения . От 1 май 2025 изискване 250 евро тразакции с картата за предходен месец . Регистрирах я в loungkey( 6 безплатни посещения показва в момента ) . Опитах регистрация в Priority Pass но казва че вече има акаунт с тази карта . При опит за лог ин с акаунта от лаундж кей в приорити пас казва че няма такъв акаунт . Банката твърди че задължително трябва да се представи физически карта в салона , а не кода от лаундж кей кода за да се ползват безплатните посещения . 

Mastercard Platinum Credit - в priority pass приема картата и започва регистрация но след 3та стъпка от регистрацията казва че нещо се е объркало и съжаляваме и до там .  В лаундкей имам бутон card но няма опция да добавя втора втора карта и в приложението не намирам такава опция . Може би ще трябва да опитам нов акаунт от начало.

В условията на ДСК , се твърди че премиум клиенти получават безплатно mastercard platinum и трябва да използват Loungkey с world debit mastercard. Единствено когато mastercard platinum е самостоятелен продукт се получава и Priority Pass карта.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 2 часа, yavorfly каза:

Както обещах :

ДСК Банк - премиум клиент 25лв или 19.99( при 20 покупки онлайн или пос  без значение коя карта) такса на месец. 1 % кешбек от кредитната карта , максимум 600лв на година , изплащане януари месец следваща година. Безплатно към плана мога да ми включат еврова сметка с отделна карта.

Нямали пластики на VISA и за това ми връчват мастъркард. Но след няколко месеца ще бъдат подменени  с VISA . 

World debit mastercard - 6 броя безплатни посещения . От 1 май 2025 изискване 250 евро тразакции с картата за предходен месец . Регистрирах я в loungkey( 6 безплатни посещения показва в момента ) . Опитах регистрация в Priority Pass но казва че вече има акаунт с тази карта . При опит за лог ин с акаунта от лаундж кей в приорити пас казва че няма такъв акаунт . Банката твърди че задължително трябва да се представи физически карта в салона , а не кода от лаундж кей кода за да се ползват безплатните посещения . 

Mastercard Platinum Credit - в priority pass приема картата и започва регистрация но след 3та стъпка от регистрацията казва че нещо се е объркало и съжаляваме и до там .  В лаундкей имам бутон card но няма опция да добавя втора втора карта и в приложението не намирам такава опция . Може би ще трябва да опитам нов акаунт от начало.

В условията на ДСК , се твърди че премиум клиенти получават безплатно mastercard platinum и трябва да използват Loungkey с world debit mastercard. Единствено когато mastercard platinum е самостоятелен продукт се получава и Priority Pass карта.

И при мен така с ПП - тръгваш да регистираш, стигаш на трета стъпка и излиза “Нещо се обърка” и това е… Виза Премиум от Пощенска. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, Loverboy каза:

И при мен така с ПП - тръгваш да регистираш, стигаш на трета стъпка и излиза “Нещо се обърка” и това е… Виза Премиум от Пощенска. 

Нормално е, Пощенска нямат PP (дори и за Universе)

Публикувано:
преди 22 часа, yavorfly каза:

...Банката твърди че задължително трябва да се представи физически карта в салона , а не кода от лаундж кей кода за да се ползват безплатните посещения . 

За твърдението на банката, не е вярно. От Уникредит ми твърдяха същото, но се оказа невярно. По-назад в темата коментирахме от личен опит, че влизането в салоните е възможно по отделно и по двата начина, с представяне на физическата карта или на кода от приложението. 

За регистрацията в приложенията специално питах отдел "Карти" в банката защо се получава грешката "Нещо се обърка, опитайте пак...". Казаха, че проблема не е в картите, които опитваме да регистрираме, а в приложенията. Priority Pass не успях да го подкарам изобщо, но LoungeKey успях след няколко грешки. Втора карта не може да се добави към същия акаунт, регистрирай нов.  

Публикувано:

Взех картата платинена и започнаха проблемите!

За начало, на самата карта отзад има написан 5 цифрен CVC! Когато се влезе в апликацията, се появява друг три цифрен CVC, който няма нищо общо с написания 5 цифрен на гърба на картата. ПИН-а  може ли да се сменя, има опция само да го видя през апликацията, не го дадоха от банката, както беше до сега.

Пробвах да се регистрирам в lounge key през телефона, не стана. След това през компютър, макар да излязоха доста повече неща за попълване, също не стана. Пробвах различни бразъри, дава тази грешка

1 error(s) found..
Please wait whilst we re-direct you to your card issuer’s LoungeKey website.

Някой с идеи какво да правя?
Публикувано:

След няколко разговора и чакане на опашки на телефона по 20мин ми казаха да изпратя снимки.

Сшед малко се обадиха, да кажат, че да имало проблем. Утре да ходим да вземем нова карта, та да видим какво ще стане.

не бях чувал за такъв случай още, описан е по-нагоре ето и снимка с различни CVC

IMG_1111.jpeg

• Шок 5
  • Смея се 1
Публикувано:

Използвах момента да се уредя и с World Debit MC покрай Visa Infinite от ЦКБ.

IMG_cc.png.afc452a6a7e6a2a730a429ed31bbf3bb.png

Картата идва с подарък кожен портфейл за карти в син виза цвят и я извадиха доста бързо (3 дни след поръчката).

IMG_case.png.cfc9d7d855c32abf46e22717a1e41de8.png

За съжаление, World Debit не идва с Flexiroam като на ДСК, но пък няма и такса.  Посещения на салоните ги има (6). 

• Харесвам 7
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.