Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2023

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, Mary каза:

Хайде да споменем кого очакваме да се изяви.

Разбира се с @atrencheva - нейният подарък е изпратен на 29.11.2023г.

С колко радост и любов се включваме в размяната на коледни подаръци! 

И колко тъжно е,че има хора,които нехаят за подаръкът,изпратен с желание.

А дали те ще зарадват някого?

Съжалявам за коментарите си,но това изобщо не е нормално. 

Хубав ден на всички!

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 2 минути , jungfraujoch каза:

С колко радост и любов се включваме в размяната на коледни подаръци! 

И колко тъжно е,че има хора,които нехаят за подаръкът,изпратен с желание.

А дали те ще зарадват някого?

Съжалявам за коментарите си,но това изобщо не е нормално. 

Хубав ден на всички!

Така е, всички сме тук с желание.

Понякога се случват непредвидени неща, но трябва да се намери поне минута и да ми пишат, за да не споменавам непрекъснато едно и също.

Сигурна съм, че в крайна сметка всеки ще получи подарък.

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 24 минути , Mary каза:

Сигурна съм, че в крайна сметка всеки ще получи подарък.

:santa2::santa: :ded_snegurochka:

Разбира се! 

Дано всичко е наред здравословно, другото ще се нареди.

• Харесвам 6
Публикувано:

Минавам само да отбележа, че имах среща с Джуджанка.

Сега си калявам любопитството, хвърлям по едно оче към едно сладко торбе, а от там едно гномче ми се усмихва...

Но няма как ще се чака до довечера.

• Харесвам 5
  • Смея се 8
Публикувано:

@Моника  вълшебница си ти 😍Всички облаци и гадни прогнози ги попиля само с една прилежно опакована кутия !!!

IMG_20231214_143740.jpg.eba222b47f7ab0ce55b3079ede7b62a4.jpg

Цяло село ми завидя на толкоз ранен коледен подарък 😝

Най - хубавите емоции днес влизат в дома ми чрез твоят подарък !

IMG_20231214_143925.jpg.14cd1774a981b0149dc06f383269b115.jpg

IMG_20231214_143950.jpg.111f4fde98bbadf12a28be8daef1978a.jpg

Не само , че звук не излизаше , а дори и не се местеше ! Защо ли ? Защото , вижда се , кутията ми е пълна , препълнена 😍Започвам с вълшебна картичка и орисан пингвин ! Сетихте се къде ще ходя нали ? Да, да ,да . Антарктида! 

IMG_20231214_144346.jpg.a77f376248ad2966f6a1282c851adb1e.jpg

Ама и при ламите ще се отбия , откога ги чакам . Да си знаеш джудже мое , че догодина ще получиш пингвинско перо и малко ламска вълна , прибрана от някой храст . 

За къде е Коледа без къщичка ? А къщичка без сладичко 😋 ? Имам си ги вече ! 

IMG_20231214_144521.jpg.2a2284cc26567afffaf2efcba3b02154.jpg

Хич няма да чакам 24. 12. , само да пусна поста и сядам да пия чай и да си чета книжката . Днес и време имам за това - магьосницата ми го даде . 

IMG_20231214_144738.jpg.e92bf53f828082c55f248f9526946bb8.jpg

Ето ми ги всички специални магелански подаръчета

IMG_20231214_144933.jpg.b34df27fd2e908da21b411dee993caf7.jpg

@МоникаСпециални благодарности за времето , което си посветила на подаръка за мен !

Светли празници и най - добри пожелания за теб и твоите любими хора 🥂

И как ме е яд на тези спидита, дето са откъснали телефона 😡и не мога да благодаря лично . 

@Mary без теб нямаше да имам толкова голяма радост в този ден . Благодаря ти 🌹

• Харесвам 18
  • Браво 10
Публикувано:

Получих и аз кутия топлеща сърцето ❤️ Благодаря на @blueriver и моля за мъничко търпение за да си спазя традицията и да ви покажа всичко в Коледната нощ. 

IMG_20231214_171908_edit_51901449043642.jpg

• Харесвам 16
Публикувано:

Такааа,

да ви разкажа тази сутрин колкото бързах за работа и после какви забавни неща ми се случиха благодарение на моето магеланско джудже 🎅

Вчера получавам аз СМС от Еконт , но не успях да взема подаръка ,че фирмено парти ме чака.   Нетърпеливо и с любопитство,  с помощта на едно магеланско джудже колежка @aleksandrina проследяваме  по номера на пратка кой е моя изпращач . Колета идва от Видин , но името нищо не ни говори. Отиваме на 1-ва страница и гледаме имената , джудже с такова име няма. Бреей , кое ли е моето джудже, питам се аз ?

Вземам сутринта колета от Еконт, бързам към колата и само направих една снимка за да  дам отчет сутринта и газ към работа. Закъснявам, вечерта ще го отворя викам си аз. Спирам на паркинга пред работа , вземам подаръка да го прибера в багажника обръщам кутията и в бързината виждам – пише Мадрид. Поглеждам пак , същото.  Е как Мадрид ?? Моя подарък трябва да е от Видин. Викам си тука има нещо гнило. Отивам в офиса , отварям любимият ми сайт Магеланци и почвам да прелиствам последните страници. Виждала съм тази кутия някъде или поне така имам спомени.  Гледам на предпоследната страница същата кутия с елхички J  И тя от Испания. Знаех си ,че не халюцинирам , хаха.

Досещате се от кого е ?

Връщам се в колата , отварям подаръка ! Няма грешка! За мен е !

Под хартията с елхички в голяма коледна кутия има подаръци за мен!

Картичка е със страхотни пожелания от : Вече досетихте ли се?

От @Crazy Horse разбира се!! 

Благогодаря много за хубавия подарък !

От сърце желая на цялото семейство Костови здраве и благоденствие, много пътешествия и усмивки през Новата Година!

Та @Crazy Horse  e пазарувал на едро в магазините 🤭)) 

Благодаря за прекрасна хладилна чанта TITAN  която ще ползвам доста често

Имам си сувенирна метална чашка за шот с релеф на забележителности от Мадрид .

И накрая какво има ?

Не един , а два турона , мммм и да знаеш @ДиянаВ , ами вкусът наистина е друг когато туронът е изпратен от Мадрид  :dance3: Но обещавам да запазя едно парченце и за теб и при следващото ми идване в Русе /и аз съм от Руси/  ще се радвам да ти го дам лично . И пак ще те цитирам, защото ти имаш голям принос тази тема да е толкова забавна , та както казваш : „ Значи Софиянци да знаете, туронът с доставка до дома от София не е същият като турона от испански подарък . Ами което си е така – така си е 😁

И даа, няма случайни неща. Миналата седмица взех билети и избрах за първо пътуване през новата година да е Барселона.  Сега подаръка ми е от Испания , надявам се да посетя и Мадрид .. Вече ми е тоолкова Испанскоо . Благодаря отново! 

Желая на всички Магеланци Весели Празници! Благодаря и на Мари за прекрасните емоции!

Бъдете здрави, мечтайте и пътешествайте! :jester::santa::boast:Весело посрещане на празниците!

коледа.jpg

• Харесвам 21
  • Браво 15
Публикувано: (редактирано)

@Илиана, ще бъда много радостна да се запознаем. Като идваш към Русе, направо вземай и @aleksandrina, че ми е залипсвала😊. Тя е първият магеланец, с който се запознах на живо🙂. А случайно или не мадридският луд кон ми е обещал, че ще направи една русенска магеланска сбирка😃

Между другото завиждам не само за туроните, но и за опаковъчното фолио с елхичките😄 Точно такова търсех за подаръка от мен за cck - да е целофанено, да блести и отразява. Миналата година имаше подобни на Пепко, но тази не и се ядосах. Това провокира въображението ми в опаковането, завършило знаете как😄

Редактирано от ДиянаВ
  • Харесвам 9
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, CarpeDiem каза:

Получих и аз кутия топлеща сърцето ❤️ Благодаря на @blueriver и моля за мъничко търпение за да си спазя традицията и да ви покажа всичко в Коледната нощ. 

IMG_20231214_171908_edit_51901449043642.jpg

А откъде знаеш, че е от @blueriver?🙃

Ей чудя се догодина дали и аз да не пробвам така - да държа подаръка за Коледа? 😜Сигурно ще успея. Ето имам тренинг с един затворен кашон😂

• Смея се 11
Публикувано:

@Илиана, страхотно! Много се радвам, че тази година подаръкът ми пристигна бързо и че ти е харесал! Добре, че е милата ми съпруга да пакетира подаръците. 

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
  • Браво 4
Публикувано:

Мила @patilana, много съм щастлива, че съм успяла да ти донеса радост ❤️!

Беше истинско удоволствие да подготвя подарък за теб! 🌷

Весели празници и много сбъднати мечти и пътешествия! 🎄

• Харесвам 11
Публикувано:

Да се похваля и аз 🙂 Днес не само се запознах на живо с още един Магеланец, но и получих прекрасен подарък от него! Заговорихме се и естествено се оказа, че имаме общ познат от форума (подсказка - сега е стюард и май вече с доста Магеланци се е засичал по самолетите), интересни случайности и за пореден път си казах, че светът е едно голямо село и Магеланци дебнат отвсякъде 🙂

@r_nikolov1 благодаря ти за старанието и красотата на всичко, което извадих от торбичката - стилна бутилка за вода тип термос, буркан Нутела и прекрасна кутийка с чай от ОАЕ, много "вкусно" изглеждаща и ароматна свещ, коледен надпис и разбира се поздравителна картичка! Още утре подхващам чая и бутилката, а шоколада ще преотстъпя на децата 🙂

IMG_20231214_212704701.jpg.7e87ca1cb3a852705cc133f29b6afefb.jpg

IMG_20231214_213036963.jpg.bfa2d8ed3ec407845a0ddb99187bf762.jpg

Хо-хо-хо, лека вечер и нощ на всички и до скоро виждане на Коледната сбирка 🙂

• Харесвам 22
  • Браво 9
Публикувано:

Зън, зън, зън, дечица ставайте от сън. Защото в този късен час започва и моята коледна приказка.:santa: Днес, в хладния дъждовен следобед, излязох по- рано от работа и реших да мина през офиса на Еконт да си взема отдавна дошлия коледен подарък.

IMG_20231214_193259.jpg.13ccf77bdeea3b26a5605356379fcedf.jpg

Подозирах една засукана госпожа, която е наглеждала профила ми, но тя отпадна веднага щом видях нейния подарък, зарадвал друго послушно магеланче. Прибрах се вкъщи и първо хвърлих едно око:blink:

на името на подателя (или по- точно подателката), М. И. (хм, позната ми е една Señorita И. от този форум, на едва ли е точно тя, помислих аз на първа инстанция); хвърлих и второто си око:blink: на съдържанието на колета- чорапи! Айде бе, заблуда е, доста тежат тези чорапи, но може пък да са от вълна от лама и дълги до коленете. Нали предполагаемата Señorita  беше наскоро някъде там из Андите, или май ги прехвърли отгоре- отгоре.  Все още съм в неведение, дали насоката на мислите ми е правилна, но скоро ще разбера окончателно коя е  тя- само с едно нещичко. Споко, ще разберете! Отворих кутията, а как не ми се искаше да късам и режа така мило и старателно опакованите предметчета. И как само ухаеше вътре, някакъв едва доловим, свеж аромат на... може би пролетни цветя?🌷🌼

Отворих първото пакетче, което попадна в ръката ми. В него- ей това сладко калъфче за документи!

IMG_20231214_193857.jpg.29bfe29d7a17312488647a17047f863e.jpg

IMG_20231214_193907.jpg.6365acd46f8d225ec592627863c9f98e.jpg

Ммммм, на някакъв странен език е, прилича ми на норвежки или исландски, не го разбирам аз тоя език, ама ич ми не дреме! То тя и госпожицата все още е в потрес, че не е  Сао Пауло ,а Сау Паулу.

Отворих и второто. Чаша за какво ли не, мисля, че става и за кафе, и за топъл чай, а и за греяно вино, баш на място.

IMG_20231214_194112.jpg.49f059c1f19e399730a56974a98518ed.jpg

Допускам, че е от онези чаши , които си менят цвета при наливане на топла течност. Да или Не?

Продължих със следващото пакетче. Бонбони LIndor.

IMG_20231214_194139.jpg.30637c654bdc912383280a62c9034793.jpg

Още утре ще влязат в употреба с колежките!

Отивам към следващото червено пакетче. Разопаковах го, и що да видя! Тениска- отново баш на място, по предназначение. За топлите месеци е. Ще я видиш когато грейне слънце и по нашите земи.

IMG_20231214_194256.jpg.86c01868a0d3adfcabdd226204885312.jpg

Следва поредното пакетче. Отворих го, и о, чудо! Малко сладко глобусче! Пак, за кой ли път, за кой ли път, лалалала- баш на място! Айде на бюрото до компътъра.

IMG_20231214_194327.jpg.37fcdb0a9ae8f478e621b819c14f3fe4.jpg

Останаха още две малки, малки пакетчета. Отворих едното- ключодържател със самолетче.

IMG_20231214_194421.jpg.5106d61cbea6d20ff8ca6872286640d0.jpg

Още утре влиза в употреба.

И най- накрая дойде развръзката. Дали случайно, дали свише, но това малко пакетче го разопаковах последно. И като видях... какво?.....ами магнитчето от Гренландия

IMG_20231214_194452.jpg.bced387d01d85c0ff5352032c513db43.jpg

,хахаха, веднага разбрах коя е тази М. И., че кой беше наскоро  там, из тая пустош? От лъвовете в Кения, айде при белите мечки в Гренландия! Следя ги аз, следя ги тези необичайни и противоречиви похождения.

Много, ама направо мега съм ти благодарен, за този така неочакван коледен подарък @Mary!!! Всичко, което си избрала, е наистина много практично и удачно. И като доказателство, ето вече смених местоположението на международния ми паспорт, от калъфчето на Российская Федерация ( Е, такива имаше в aliexpress едно време), с новичкото ми. Пасва си, нали!

IMG_20231214_195032.jpg.39e2031f27ba482164279a3d42bb9f8f.jpg

IMG_20231214_195058.jpg.35c7dbbdc8ce412d8e6a0d6dac9514cb.jpg

IMG_20231214_195122.jpg.7aa2b45143a7a25d6e49ace689a132ea.jpg

Толкова ми вдигна настроението в този дъждовен, мрачен ден, че реших, мъничко болен, леко отпаднал,  да се довлека и аз на предстоящата ни сбирка, на 16-и, тъз събота. А ти май се притесни, че някой няма да си получи коледното подаръче! Остана малко до поредната Коледа. На всички пожелавам от все сърце най- вече здраве, да сме на крака, активни, жизнени  и динамични. Пари се печелят, но ако нямаш първото, всичко останало губи смисъл. Дълги и нескончаеми нови и нови страни и хоризонти!

• Харесвам 20
  • Браво 15
Публикувано:
преди 5 минути , muchachote каза:

Зън, зън, зън, дечица ставайте от сън. Защото в този късен час започва и моята коледна приказка.:santa: Днес, в хладния дъждовен следобед, излязох по- рано от работа и реших да мина през офиса на Еконт да си взема отдавна дошлия коледен подарък. Подозирах една засукана госпожа, която е наглеждала профила ми, но тя отпадна веднага щом видях нейния подарък, зарадвал друго послушно магеланче. Прибрах се вкъщи и първо хвърлих едно око:blink:

на името на подателя (или по- точно подателката), М. И. (хм, позната ми е една Señorita Иванова от този форум, на едва ли е точно тя, помислих аз на първа инстанция); хвърлих и второто си око:blink: на съдържанието на колета- чорапи! Айде бе, заблуда е, доста тежат тези чорапи, но може пък да са от вълна от лама и дълги до коленете. Нали предполагаемата Señorita  беше наскоро някъде там из Андите, или май ги прехвърли отгоре- отгоре.  Все още съм в неведение, дали насоката на мислите ми е правилна, но скоро ще разбера окончателно коя е  тя- само с едно нещичко. Споко, ще разберете! Отворих кутията, а как не ми се искаше да късам и режа така мило и старателно опакованите предметчета. И как само ухаеше вътре, някакъв едва доловим, свеж аромат на... може би пролетни цветя?🌷🌼

Отворих първото пакетче, което попадна в ръката ми. В него- ей това сладко калъфче за документи! Ммммм, на някакъв странен език е, прилича ми на норвежки или исландски, не го разбирам аз тоя език, ама ич ми не дреме! То тя и госпожицата все още е в потрес, че не е  Сао Пауло ,а Сау Паулу.

Отворих и второто. Чаша за какво ли не, мисля, че става и за кафе, и за топъл чай, а и за греяно вино, баш на място. Допускам, че е от онези чаши , които си менят цвета при наливане на топла течност. Да или Не?

Продължих със следващото пакетче. Бонбони LIndor. Още утре ще влязат в употреба с колежките!

Отивам към следващото червено пакетче. Разопаковах го, и що да видя! Тениска- отново баш на място, по предназначение. За топлите месеци е. Ще я видиш когато грейне слънце и по нашите земи.

Следва поредното пакетче. Отворих го, и о, чудо! Малко сладко глобусче! Пак, за кой ли път, за кой ли път, лалалала- баш на място! Айде на бюрото до компътъра.

Останаха още две малки, малки пакетчета. Отворих едното- ключодържател сас самолетче. Още утре влиза в употреба.

И най- накрая дойде развръзката. Дали случайно, дали свише, но това малко пакетче го разопаковах последно. И като видях... какво?.....ами магнитчето от Гренландия ,хахаха, веднага разбрах коя е тази М. И., че кой беше наскоро  там, из тая пустош? От лъвовете в Кения, айде при белите мечки в Гренландия! Следя ги аз, следя ги тези необичайни и противоречиви похождения.

Много, ама направо мега съм ти благодарен, за този така неочакван коледен подарък @Mary!!! Всичко, което си избрала, е наистина много практично и удачно. И като доказателство, ето вече смених местоположението на международния ми паспорт, от калъфчето на Российская Федерация ( Е, такива имаше в aliexpress едно време), с новичкото ми. Пасва си, нали!

Толкова ми вдигна настроението в този дъждовен, мрачен ден, че реших, мъничко болен, леко отпаднал,  да се довлека и аз на предстоящата ни сбирка, на 16-и, тъз събота. А ти май се притесни, че някой няма да си получи коледното подаръче! Остана малко до поредната Коледа. На всички пожелавам от все сърце най- вече здраве, да сме на крака, активни, жизнени  и динамични. Пари се печелят, но ако нямаш първото, всичко останало губи смисъл. Дълги и нескончаеми нови и нови страни и хоризонти!

Само аз ли не виждам снимка на подаръците? 

• Смея се 1
Публикувано:
В момента, jungfraujoch каза:

Само аз ли не виждам снимка на подаръците? 

Не.

Ще дойдат и снимките вероятно.

Аз нямам снимки де, каквото покаже получателя - това ще видите. :smile:

• Харесвам 3
Публикувано:

@muchachote, радвам се, че съм успяла да те зарадвам.

Чорапи само нямаше в пакета - тези от Еконт са много дразнещи с това какво точно има - ами казах Чорапи, за да спрат разпита.

Чашката не е магична - просто канче си е, но е в комплект с тениската - поръчани специално за размяната от групата "Купи подарък от майка на дете с увреждане".

За размера на тениската ... не знаех какво точно да взема, та се надявам да ти става.

Гренландия беше една от мечтите ми, та пожелавам другата година и ти да сбъднеш поне една мечта!

Все по-трудно измислям нещо ново, което не съм подарявала на друг човек, но и тази година се пробвах.

Съжалявам, че не се видяхме лично да ти дам подаръка, но нещо времето ми не стига напоследък, а и така беше изненада.

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 9
Публикувано:

Ще започна разказа за получаване на моя подарък от начало.

Звъни ми вчера след обяд телефона, поглеждам изписано име, но то нищо не ми говори. Вдигам, а отсреща едно свито гласче пита:

Миланка?

Да – отговарям.

Аз, съм ..... вашето коледно джудже. Вие миналата година бяхте куриер на съпруга си, когато той беше моето коледно джудже, знам че работите близо около моята работа, искате ли да се видим утре за да ви връча подаръка?

Ама, как да не искам, и срещата е уредена.

Е малко набързо се видяхме, защото всеки го гонеха работни задачи.

Така сега се прибрах и първата работа е да отварям и снимам подаръците, защото вече съм видяла, че имам цели 5 подаръчета.

IMG_20231214_204020.jpg.53d594be801f3108a5f72f2b8492c355.jpg

IMG_20231214_204033.jpg.d0c14a61cd51be62c4aa80e723e1bda6.jpg

Изваждам подаръчетата от торбичката, всичките са прилежно опаковани.

IMG_20231214_204237.jpg.7e7e9407b6dd2299fdd02e0f570a103b.jpg

Започвам с разопаковането от най-малкото пакетче, и ехааа - имам коледна играчка глобусче - най-магеланската коледна играчка! 

IMG_20231214_205403.jpg.18ba6241aefb8da272ded8eeb985cd04.jpg

Много съм щастлива и развълнувана, но ме чакат още изненади. 

Продължавам със следващото по големина пакетче

IMG_20231214_205524.jpg.756b5e25712351330d0683ac04631e26.jpg

IMG_20231214_205634.jpg.78f8e73de2857cf81d10ef3a458bd9d0.jpg

Тук има шоколадово-ментова топчица, тя ще чака Коледа, за да бъде разопакована и опитана (надявам се).

Следващото пакетче е някаква опакована кутийка, я да видим

IMG_20231214_205248.jpg.4c4b2f127ee5b313d91a223825c70d3b.jpg

Най-яката чаша с термоефект. Сега е черно бяла, при наливане на гореща напитка трябва да се оцвети, при изстиване на течността пак става монотонна, така може без да опитваш да знаеш че напитката е готова за консумация. 

1971839431_IMG_20231214_2100382.jpg.515a828a814391e81a8a10fed8378808.jpg

И това е най- магеланската чаша, а в океаните има изрисувани кораби, китове, делфин и тюлен.

А сега ще видя какво има  в единствената различна опаковка

587838214_IMG_20231214_2050302.jpg.eb371a7ca75cb703b999d128e450adc5.jpg

Пълна е с различни по вкус бонбони.

Остана най-големият пакет, тука май книжка ще чета.

726969510_IMG_20231214_2102062.jpg.ef97ef3db35e94031aa4cff5f6fecf9b.jpg

Не ми било книжка, най ми било дневник за коледни преживявания в който може да оставиш за спомен своята коледна магия: да опишеш планове, рецепти, да залепиш снимки; а между страниците се крият и интересни идеи, рецепти и любопитни факти.

Вече всичко е разопаковани и се сещам, че имам и коледна картичка с мили пожелания. Тъй като нея си я прочетох, още на работа, сега от цялата еуфория съвсем забравих за нея.

Я една снимка и с картичката

1689531909_IMG_20231214_2106022.jpg.0cb694fc5c8d8087ebf980c2a111f950.jpg

Мила @savagejo, някак притеснена ми изглеждаше като се видяхме, а си толкова креативна.

Коледната магия в къщи жужи, благодарение на твоят подарък. На почивки отварях пакетчетата, защото в тях е заложена толкова мисъл и любов, че трябваше да овладявам сълзите. Отново бих те напрегръщала!

Пожелавам на теб и семейството ти, весели празници, здраве, щастие и късмет; много "светли точки" през новата година, т.е. сбъднати дестинации.

@Mary,  наша мила Снежанка поклон за времето и усилията, Благодаря за емоциите и щастието което създаваш през това време на годината, ако може и теб ще напрегръщам на сбирката.

Всички участници, както и само четящите темата ще поздравя след няколко дни, когато отворя шоколадово-ментова топчица и си направя чай в чашата.

• Харесвам 24
  • Благодаря 1
  • Браво 13
Публикувано:
преди 9 часа, Миланка каза:

Ще започна разказа за получаване на моя подарък от начало.

Звъни ми вчера след обяд телефона, поглеждам изписано име, но то нищо не ми говори. Вдигам, а отсреща едно свито гласче пита:

Миланка?

Да – отговарям.

Аз, съм ..... вашето коледно джудже. Вие миналата година бяхте куриер на съпруга си, когато той беше моето коледно джудже, знам че работите близо около моята работа, искате ли да се видим утре за да ви връча подаръка?

Ама, как да не искам, и срещата е уредена.

Е малко набързо се видяхме, защото всеки го гонеха работни задачи.

Така сега се прибрах и първата работа е да отварям и снимам подаръците, защото вече съм видяла, че имам цели 5 подаръчета.

IMG_20231214_204020.jpg.53d594be801f3108a5f72f2b8492c355.jpg

IMG_20231214_204033.jpg.d0c14a61cd51be62c4aa80e723e1bda6.jpg

Изваждам подаръчетата от торбичката, всичките са прилежно опаковани.

IMG_20231214_204237.jpg.7e7e9407b6dd2299fdd02e0f570a103b.jpg

Започвам с разопаковането от най-малкото пакетче, и ехааа - имам коледна играчка глобусче - най-магеланската коледна играчка! 

IMG_20231214_205403.jpg.18ba6241aefb8da272ded8eeb985cd04.jpg

Много съм щастлива и развълнувана, но ме чакат още изненади. 

Продължавам със следващото по големина пакетче

IMG_20231214_205524.jpg.756b5e25712351330d0683ac04631e26.jpg

IMG_20231214_205634.jpg.78f8e73de2857cf81d10ef3a458bd9d0.jpg

Тук има шоколадово-ментова топчица, тя ще чака Коледа, за да бъде разопакована и опитана (надявам се).

Следващото пакетче е някаква опакована кутийка, я да видим

IMG_20231214_205248.jpg.4c4b2f127ee5b313d91a223825c70d3b.jpg

Най-яката чаша с термоефект. Сега е черно бяла, при наливане на гореща напитка трябва да се оцвети, при изстиване на течността пак става монотонна, така може без да опитваш да знаеш че напитката е готова за консумация. 

1971839431_IMG_20231214_2100382.jpg.515a828a814391e81a8a10fed8378808.jpg

И това е най- магеланската чаша, а в океаните има изрисувани кораби, китове, делфин и тюлен.

А сега ще видя какво има  в единствената различна опаковка

587838214_IMG_20231214_2050302.jpg.eb371a7ca75cb703b999d128e450adc5.jpg

Пълна е с различни по вкус бонбони.

Остана най-големият пакет, тука май книжка ще чета.

726969510_IMG_20231214_2102062.jpg.ef97ef3db35e94031aa4cff5f6fecf9b.jpg

Не ми било книжка, най ми било дневник за коледни преживявания в който може да оставиш за спомен своята коледна магия: да опишеш планове, рецепти, да залепиш снимки; а между страниците се крият и интересни идеи, рецепти и любопитни факти.

Вече всичко е разопаковани и се сещам, че имам и коледна картичка с мили пожелания. Тъй като нея си я прочетох, още на работа, сега от цялата еуфория съвсем забравих за нея.

Я една снимка и с картичката

1689531909_IMG_20231214_2106022.jpg.0cb694fc5c8d8087ebf980c2a111f950.jpg

Мила @savagejo, някак притеснена ми изглеждаше като се видяхме, а си толкова креативна.

Коледната магия в къщи жужи, благодарение на твоят подарък. На почивки отварях пакетчетата, защото в тях е заложена толкова мисъл и любов, че трябваше да овладявам сълзите. Отново бих те напрегръщала!

Пожелавам на теб и семейството ти, весели празници, здраве, щастие и късмет; много "светли точки" през новата година, т.е. сбъднати дестинации.

@Mary,  наша мила Снежанка поклон за времето и усилията, Благодаря за емоциите и щастието което създаваш през това време на годината, ако може и теб ще напрегръщам на сбирката.

Всички участници, както и само четящите темата ще поздравя след няколко дни, когато отворя шоколадово-ментова топчица и си направя чай в чашата.

Миланка, съжалявам че не успяхме да се видим за повече време. Може би догодина, както е тръгнало :rofl: Или на някоя от магелнските сбирки.

Само за бонбоните да вметна - че са от фурми, с различни вкусове, би трябвало да има и с роза и си дирекно от Иран.

Отново Весели празници пожелавам и да създаде безброй незабравими моменти с помощта на дневника. 

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
  • Браво 4
Публикувано:
преди 6 минути , savagejo каза:

би трябвало да има и с роза

С тези трябва се внимава. 😉 Ако следите темата внимателно. 😂😂😂

• Смея се 17
Публикувано:
преди 7 минути , aleksandrina каза:

С тези трябва се внимава. 😉 Ако следите темата внимателно. 😂😂😂

Не в такива дози... изпробвано е :biggrin:

• Смея се 13

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.