Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2023

Препоръчани мнения

преди 2 минути , Дани Магелани каза:

Аз ще се радвам да го получа след Коледа и да закрия подобаващо размяната!

Ще имаш компания в показването поне от още един участник - CarpeDiem. :smile:

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
На 17.12.2023 г. в 19:42, iabulka каза:

На мен ми се падна да водя @Иван Попов в Китай, а със @savagejo ще ходим заедно в Куба. 🙂

@Mary, на теб ти се пада да водиш @Ивайла в Туркменистан, а @wiliko ще те води във Френска Полинезия. 🙂

Ами хайде време е за Азия, казваш кога и тръгваме за Китай 😊

А на мен ми се пада да водя @wiliko в Монголия 🙂

преди 11 часа, Mary каза:

Очакваме да покажат подаръците си: @atrencheva и @Иван Попов.

Ето ме и мен, много съм радостен, че днес си получих и моя подарък. Малко със забавяне от днес, защото имахме тържество, но вече съм тук 🙂

Ето и снимки! Всичко е подбрано тъкмо като за мен 🙂 

Бях с един фр и той вика сигурен ли си, че това е за теб.... и аз казвам да, защо.

И той ми казва ами защото, преди да е с лепката от Speedy има лепка от Еконт, ей това да не е грешка.

И аз му казвам не, това не е грешка просто самото кашонче си пътува повече 😉

20231218_134909.jpg.39afaeb2157e6dd58fed675d1c129016.jpg

20231218_134851.jpg.9bbdf9204fe88a7ba02a5e97af412aef.jpg

Тази тема стана толкова коледна и такива готини подаръци се разменят, че направо нямам думи! Заредих се с много голямо коледно настроение ама имае проблем и той е, че нямаме сняг 🙂 

@Stryper Благодаря за прекрасния подарък! И аз ти пожелавам всичко най-добро през 2024 година 😊

@Mary (Снежанке) Благодаря ти от сърце за емоцията, която ни предоставяш всяка година! Пожелавам всичко най-добро и на теб през 2024 година 🙂

• Харесвам 14
  • Браво 10
Връзка към коментар

Да преброим от кого чакаме да покаже получен подарък днес:

@tany, @r_nikolov1, @jul

И разбира се от  @atrencheva и @Madonna

Остават и още три дами, които са в очакване.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Днес имам съобщение от Спиди, без сума за наложен платеж. Ще мога да го взема на 27 декември, но предчуствието ми е за магелански подарък.

• Харесвам 4
  • Браво 5
Връзка към коментар

Приключих с последния изпит в ТУ-София за годината. В момента съм в метрото и виждам, че имам известие за подаръка. 🎁

А какъв е той, ще разберем (надявам се) по-късно днес. 🤩

Stay tuned… 🥳

B011A780-1AF1-475F-9E00-CDF412840835.jpeg

• Харесвам 7
  • Браво 6
Връзка към коментар
преди 2 минути , r_nikolov1 каза:

Приключих с последния изпит в ТУ-София за годината. В момента съм в метрото и виждам, че имам известие за подаръка. 🎁

А какъв е той, ще разберем (надявам се) по-късно днес. 🤩

Stay tuned… 🥳

B011A780-1AF1-475F-9E00-CDF412840835.jpeg

Взе ли изпита?😜

• Харесвам 2
Връзка към коментар
В момента, ДиянаВ каза:

Взе ли изпита?😜

Нека да минат празниците, пък ще разберем. 😅

Традиционно за тук, 2-3 дни преди поправката се обявяват резултатите. 🙃

• Смея се 8
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 48 минути , r_nikolov1 каза:

Традиционно за тук, 2-3 дни преди поправката се обявяват резултатите

Ей, замислям се дали да не го взема като модел 🙂 

Малко да ги държа под напрежение, трябва да свикват 😉

• Шок 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 10 минути , Lyubina каза:

А някои просто се успокояват, че са преписали успешно…и 3 дни преди поправката се виждат в таблицата с оценки в колонка “преписал - Слаб (2)”. 😆

• Харесвам 1
  • Шок 2
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 13 минути , Lyubina каза:

Не изглеждаш да си такъв човек. 😂 

• Смея се 10
Връзка към коментар
преди 37 минути , Lyubina каза:

Помисли пак, да не ти се отнеме турона служебно:)

• Смея се 11
Връзка към коментар
преди 38 минути , Ивайла каза:

Помисли пак, да не ти се отнеме турона служебно

Аз моя си го изядох още преди два месеца, докато бях из Мадрид 😉 

Така че, не могат да ме стреснат ... с остра или хронична туронена инсуфициенция. 

• Смея се 16
Връзка към коментар

Много интересни късметчета:

На сбирката ми се падна да пътувам с  @Polina до Мароко а тук в темата трябва да пътувам до Сокотра с @Kalina Ivanova  и до Ямайка със @zvezda9001.

Само не разбирам какво ще правим с пиратите в Сокотра...  Предлагам магеланска инвазия до островите с пирати   🏝️  🏝️  🏝️  😄 😄 😄

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 10
Връзка към коментар
преди 44 минути , Bozhidar1978 каза:

На сбирката ми се падна да пътувам с  @Polina до Мароко а тук в темата трябва да пътувам до Сокотра с @Kalina Ivanova  и до Ямайка със @zvezda9001.

Само не разбирам какво ще правим с пиратите в Сокотра...  Предлагам магеланска инвазия до островите с пирати   🏝️  🏝️  🏝️  😄 😄 😄

До Ямайка си с мен, моля, моля. 😂

• Смея се 8
Връзка към коментар
преди 1 минута , aleksandrina каза:

До Ямайка си с мен, моля, моля. 😂

Извинявам се за грешката...   Мислех, че другото пътуване трябва да е с този, от когото съм получил подарък. Разбира се , че  ще пътувам до Ямайка с @aleksandrina

• Смея се 10
Връзка към коментар

Имам си подарък :dance3::dance3::dance3:

Значи, от малка тренирам търпение, защото не съм най-търпеливият човек на земята. И сега с тоз подарък магелански, чакам, чакам, тренирам, тренирам.... :dwarf:

Обаче правилно казват хората, че търпението се възнаграждава!

Отидох до офиса днес да прибирам друг подарък /от офисната размяна/ - на място се оказа, че са три. По пътя получих известие от еконт, че нещо ме зове. С трите подаръка + 1 торба ябълки, която пътьом съм купила вече преди да получа съобщението, се довлачвам до еконт. Имам си цял кашон с подаръци от @Madonna !!!

Пълен с всякакви хубавини! Имам си специална селекция вино лично производство, голяма кутия с бонбонен микс, чудна восъчна свещ в бурканче, огромна чаша за топъл чай и чай за нея, мини египетска пирамида и картичка с чудни пожелания /пу-пу 🙏/ и да не забравя пазителя на всичко това - храбрият коледен войник 🎄🎄🎄

@Madonna, благодаря за милите думи, радвам се, че някога съм оставила такива приятни впечатления у някого, когото дори не познавам на живо 🙂

И на теб и твоите ближни пожелавам светлина, топлина, уют, много споделени и сбъднати мечти! Весели празници!

IMG20231219133624.jpg

IMG20231219133732.jpg

IMG20231219141229.jpg

• Харесвам 20
  • Браво 11
Връзка към коментар
преди 5 часа, Bozhidar1978 каза:

Значиии тая Сокотра, съм я сложила на прицел. А откакто видях ония уникални снимки на @Svetulche, направо съм я сложила в 10-ката на мерника. Пиратитеее...всъщност какви пирати:nono:.

Идвам, хич не ги мисля

• Харесвам 13
  • Браво 1
Връзка към коментар

Продължението:

Получавам аз заветния пакет, на него пише - от Пловдив. До вкъщи се опитвам да си спомня кои пловдивчани-магеланци познавам.

Започвам да отварям пакета - вътре коледна торбичка с много красиво опаковани подаръци...Някаква мисъл, че вече съм виждала подобни опаковки се прокрадва, някакво дежавю се обажда, но аз го отхвърлям веднага като невъзможно...

+2_n.jpg.145374c443ee6397465cd30d864f84a8.jpg 

Но щом отворих първия подарък, разбрах-било е истина. Кой може да ми изпрати отварачка от Аризона? Кой, ако не @Marusinka, е моето джудже!

+3_n.jpg.a05e486920983e911e903719722c5103.jpg

Някъде съм чела, че вероятността да уцелиш шестица от тотото, е 23 пъти по-малка от вероятността да те удари мълния, не знам каква е вроятността два пъти да ти се падне едно и също джудже, но на мен ми се случи! Ще взема да отида да пусна и едно тото.

+4_n.jpg.9a13cce359055c94effec0dcabebee69.jpg

Имам си и прекрасна картичка от каньон де Шей-ще си запиша това място в бъдещите планове, украшение от кварц, което да ме свърже с моя ангел хранител-вярвам, че ще стане. Когато на Коледа запаля свещта, и отворя кутията с бонбони, ще си мисля за чудесата, които ни носи това време на годината.

А вакуумиращите торбички ще са хитът на следващото ми пътуване.

❤️

Марусинка, благодаря ти, че за втори път ми донесе толкова емоции, топлина и радости, точно това, от което имах нужда. Благословена да си, ти и цялото ти семейство, пожелавам ви дълги щастливи години заедно!

Весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници!

❤️

Благодаря и на нашата Снежанка Мари, за коледното настроение, което ни задава още с първия си пост през ноември за размяна на подаръци, и това настроение не ни напуска до последния получен подарък, понякога и след празниците!

Магеланци, весели празници и незабравими пътешествия през 2024 година!

• Харесвам 21
  • Благодаря 1
  • Браво 8
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Заставайки пред Спиди автомата, въведох ПИН-а и се отвори една от големите клетки. Дръпнах кашона - ами той тежи, трябваха повече усилия за изваждането му. Разклатих го и усетих движението на течност в бутилка…Но дали съм познал и ако да - каква е тя…ще разберем много скоро… 🎁👀🕵️🤩

IMG_0806.jpeg

IMG_0807.jpeg

• Харесвам 12
  • Шок 6
Връзка към коментар
преди 20 минути , tany каза:

Продължението:

Получавам аз заветния пакет, на него пише - от Пловдив. До вкъщи се опитвам да си спомня кои пловдивчани-магеланци познавам.

Започвам да отварям пакета - вътре коледна торбичка с много красиво опаковани подаръци...Някаква мисъл, че вече съм виждала подобни опаковки се прокрадва, някакво дежавю се обажда, но аз го отхвърлям веднага като невъзможно...

+2_n.jpg.145374c443ee6397465cd30d864f84a8.jpg 

Но щом отворих първия подарък, разбрах-било е истина. Кой може да ми изпрати отварачка от Аризона? Кой, ако не @Marusinka, е моето джудже!

+3_n.jpg.a05e486920983e911e903719722c5103.jpg

Някъде съм чела, че веротността да уцелиш шестица от тотото, е 23 пъти по-малка от вероятността да те удари мълния, не знам каква е вроятността два пъти да ти се падне едно и също джудже, но на мен ми се случи! Ще взема да отида да пусна и едно тото.

+4_n.jpg.9a13cce359055c94effec0dcabebee69.jpg

Имам си имам си и прекрасна картичка от каньон де Шей-ще си запиша това място в бъдещите планове, украшение от кварц, което да ме свърже с моя ангел хранител-вярвам, че ще стане. Когато на Коледа запаля свещта, и отворя кутията с бонбони, ще си мисля за чудесата, които ни носи това време на годината.

А вакуумиращите торбички ще са хитът на следващото ми пътуване.

❤️

Марусинка, благодаря ти, че за втори път ми донесе толкова емоции, топлина и радости, точно това, от което имах нужда. Благословена да си, ти и цялото ти семейство, пожелавам ви дълги щастливи години заедно!

Весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници!

❤️

Благодаря и на нашата Снежанка Мари, за коледното настроение, което ни задава още с първия си пост през ноември за размяна на подаръци, и това настроение не ни напуска до последния получен подарък, понякога и след празниците!

Магеланци, весели празници и незабравими пътешествия през 2024 година!

Ха ха! Питаш ли ме мен колко ми беше трудно да си мълча! Знаех кой ти подарява. Наистина е чудо!  Дано чудесата те съпътстват през цялата година!

• Харесвам 11
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 47 минути , r_nikolov1 каза:

Заставайки пред Спиди автомата, въведох ПИН-а и се отвори една от големите клетки. Дръпнах кашона - ами той тежи, трябваха повече усилия за изваждането му. Разклатих го и усетих движението на течност в бутилка…Но дали съм познал и ако да - каква е тя…ще разберем много скоро… 🎁👀🕵️🤩

IMG_0806.jpeg

IMG_0807.jpeg

Ще има полят изпит - взет изпит😄

• Смея се 13
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.