searus Публикувано: преди 7 часа Сподели Публикувано: преди 7 часа преди 1 час, Duke каза: Там откакто въведоха системата за качване на снимка при предаване на пратката от страна на куриера поне спряха с порочната практика да оставят пратките пред входа на получателя. Изобщо не са спрели (аз писах за снимките), повечето неща ги оставят където намерят (най обичам да го наврат зад кофата за боклук, или в лавандулата пред вратата ни, която редовно е ползвана за тоалетна от животни), ами добре че ни е горе-долу читаво кварталчето... Аз даже се правя на добър съсед и ходя да обирам на хората пакетите, за да им ги пазя 🤣 Е, само на близките 2 врати... Имаме опцията също така да инструктираме предварително куриерите къде да ни го доставят, ако ни няма (в комшията, в храста, в близката поща). Намират се начини. Иначе както @ivailo_radev написа, експлоатацията на куриери достига високи нива и в Англия, 1 Връзка към коментар
ivailo_radev Публикувано: преди 6 часа Сподели Публикувано: преди 6 часа Да ви кажа, харесах си един кабел за зареждане на телефона - много бърз, това-онова. Само ей това "нанайси" леко ме притеснява 11 Връзка към коментар
iMari Публикувано: преди 6 часа Сподели Публикувано: преди 6 часа преди 10 минути , ivailo_radev каза: "нанайси" За кабела не знам, ама с това "нанайси" ще изчерпаме май всички оферти свързани с пътувания за този Черен петък. 😂 1 6 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: преди 3 часа Сподели Публикувано: преди 3 часа Booking стартираха black friday 1 Връзка към коментар
Ardent Публикувано: преди 2 часа Сподели Публикувано: преди 2 часа преди 44 минути , Kamen каза: Booking стартираха black friday Да, стартираха още оня ден, но за дестинациите които ме интересуват намаленията могат да бъдат описани точно като "нанайси". Иначе пише оферта за черен петък, но цената е като от миналия четвътък например. 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: преди 1 час Сподели Публикувано: преди 1 час На Букинг са много незабележими промоциите, особено ако не гледаш в топ 20 посещаеми градове в света... 2 Връзка към коментар
chandni Публикувано: преди 29 минути Сподели Публикувано: преди 29 минути Този черен петък не съм отваряла букинг, защото още нямаме ясна концепция кога ще се пътува догодина, единствено се знае къде. Но миналата година по това време търсих настанявания в Кападокия. Бях ги гледала месеци наред и наизустила хотелите и къщите за гости и изведнъж по черния петък изсипаха още десетки настанявания, не знам от къде се взеха, а цените им бяха с фантастичните намаления примерно от 300 лева за нощувка на 150 лева. Цените преди отстъпката никак не ми изглеждаха реални за тези къщи и хотели. Та не им вярвам за намаленията на букинг. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега