iMari Публикувано: 11 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2023 И на мен не ми се вярва, но май така излиза. 🙂 4 Връзка към коментар
blueriver Публикувано: 11 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2023 преди 1 минута , iMari каза: И на мен не ми се вярва, но май така излиза. 🙂 Тогава е супер! Но аз симулирах покупка за 38 евро и ми изписа,че не доставят до Бг. Може би не съм задала стандартната доставка. Пак ще опитам. 1 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 11 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2023 В американския топкешбек дават 12% за покупка от Али-то: https://www.topcashback.com/aliexpress-by-alibaba/ 4 Връзка към коментар
antea Публикувано: 11 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2023 преди 1 час, blueriver каза: Тогава е супер! Но аз симулирах покупка за 38 евро и ми изписа,че не доставят до Бг. Може би не съм задала стандартната доставка. Пак ще опитам. над 125 евро е безплатната доставка, не бъркаш никъде, не се сетих да уточня, съжалявам, понеже моята поръчка надхвърли прага, но пък специално за козметика и при такива намаления лесно се комбинира човек с приятелки за обща доставка 🙂 3 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 преди 14 часа, Argentique каза: В американския топкешбек дават 12% за покупка от Али-то: https://www.topcashback.com/aliexpress-by-alibaba/ Но не ги плащат.Аз от Алито кешбек не съм видял 1 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 https://access.booksi.com/karma-bavaria-25down?fbclid=IwAR22yScVp79g6QQG9rkoXfks3uPFqSqdGfuBgu7TScdLbZV_FZlfz9dJF4E Ваучер, валиден за 18 месеца. 7 нощувки за двама в спа-хотел до езерото Шлийрзее в полите на Баварските Алпи за 249 евро. Офертата изтича днес в полунощ. П.П. Ако може да се навърже с някой от ония ваучери на А&О hotels за Залцбург или другаде из Германия, направо си е удар в десетката 😉 7 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 преди 13 часа, antea каза: над 125 евро е безплатната доставка, не бъркаш никъде, не се сетих да уточня, съжалявам, понеже моята поръчка надхвърли прага, но пък специално за козметика и при такива намаления лесно се комбинира човек с приятелки за обща доставка 🙂 Ако плащаш в евро, доставката под тази сума е само 6 евро. Ако избереш паунд, доставката е 12 GBP. Някои брандове са наистина доста намалени. Малко се колебая, защото и amazon.de ще има Черен петък другият уикенд. Явно само аз не съм се мацала с корейска козметика с екстракт от охлюв. 😂 4 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 преди 15 минути , master_of_germs каза: https://access.booksi.com/karma-bavaria-25down?fbclid=IwAR22yScVp79g6QQG9rkoXfks3uPFqSqdGfuBgu7TScdLbZV_FZlfz9dJF4E Ваучер, валиден за 18 месеца. 7 нощувки за двама в спа-хотел до езерото Шлийрзее в полите на Баварските Алпи за 249 евро. Офертата изтича днес в полунощ. Не успях да се оринетирам има ли опция с изхранване? Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 преди 19 минути , r_nikolov1 каза: Не успях да се оринетирам има ли опция с изхранване? Ти прочети Terms&conditions, които са доста дискриминиращи, и не мисля, че много хора от форума могат да се класират... https://access.booksi.com/terms-and-conditions/karma-bavaria-member Age Married couples - both must be aged between 30-70. .... To qualify for the promotion, customer's Nationalities must be one of the following... United Kingdom, Ireland, United States of America, Canada, Australia, New Zealand, Gibraltar, Germany, South Africa, India За другите оферти в сайта има още по-весели изисквания: Marital Status Cohabitating couples must have a minimum of 12 months living together and bring government-issued IDS with matching addresses. All guests must attend the presentation, including all persons in the reservation(s). If Married MUST Travel with Spouse or package is void. If you are cohabitating with a partner, that partner must travel and attend presentation. You cannot offer to qualify as a single if partner does not attend. Каква е тая секта, ве? 3 5 1 11 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 Сигурно поредната вариация на таймшеър простотии, при които имаш евтина почивка срещу привилегията да те облъчват почти постоянно. И явно именно женените са им основния таргет и за това толкова настойчиво държат на това 🙂 2 4 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 преди 2 часа, dimitrov6 каза: Но не ги плащат.Аз от Алито кешбек не съм видял И при мен е така и вече въобще не се занимавам с влизането през ткб. До преди 2 години връщаха в редки случаи някоя друга стотинка. 3 Връзка към коментар
ivailo_radev Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 преди 1 час, Георги каза: Сигурно поредната вариация на таймшеър простотии, при които имаш евтина почивка срещу привилегията да те облъчват почти постоянно. И явно именно женените са им основния таргет и за това толкова настойчиво държат на това 🙂 100% " Presentation Attendance to a 60-minute resort preview at Karma Bavaria is required. You are not eligible if you have previously attended a presentation at any Karma hotel within the last 12 months. All couples must attend the tour with your spouse. " 7 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 Поръчах от Алито 5 неща,но ги пращат поотделно ,и ако пак ми искат в пощата по 3 лв наложен платеж за всяка пратка,къде ще е намалението тогава. 3 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 преди 2 минути , dimitrov6 каза: Поръчах от Алито 5 неща,но ги пращат поотделно ,и ако пак ми искат в пощата по 3 лв наложен платеж за всяка пратка,къде ще е намалението тогава. Това от кога и за какво го искат? Нали се плаща с карта при поръчката? Наскоро получавах 3 неща, които дойдоха в отделни дни в продължение на 10 дни. 1 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 преди 29 минути , Яничка каза: Това от кога и за какво го искат? Нали се плаща с карта при поръчката? Наскоро получавах 3 неща, които дойдоха в отделни дни в продължение на 10 дни. Не знам.Някъде четох,че ако минава през Узбекистан примерно .На мен ми върнаха парите миналия път,сега пак ще се оплача,ако така стане. Поръчах си и една фалшива карта памет.Пише 2 Терабайта,а реално била 7 Гигабайта 1 4 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 На тая цена няма как да е 2 ТБ, ама откъде си сигурен, че е 7 ГБ? Да не е само пластмасата 2 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 преди 5 часа, dimitrov6 каза: Но не ги плащат.Аз от Алито кешбек не съм видял преди 2 часа, ДиянаВ каза: И при мен е така и вече въобще не се занимавам с влизането през ткб. До преди 2 години връщаха в редки случаи някоя друга стотинка. И на мен не ми ги плашат, но аз пускам тикети и се оплаквам. След няколко месеца ткб ми обясняват, че могат да ме компенсират със същата стойност. Аз се съгласявам и ... готово. 5 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 преди 57 минути , neuromancer каза: На тая цена няма как да е 2 ТБ, ама откъде си сигурен, че е 7 ГБ? Да не е само пластмасата Пише го един купувач дал най-ниска оценка.Аз не съм я получил Тук 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 Ако някой ще прави поръчка в Lookfantastic - след като се регистрирах ми пратиха имейл с линк за допълнителни - 10% EMAIL10 над 60GBP. Отделно след като поръчах ми пратиха покана да попълня анкетна карта, какъв тип кожа/коса имам, какви продукти търся и веднага заредиха 5 евро в акаунта ми. А имат и реферална програма - и канещият и каненият получават по 5 GBP, ако поканеният направи 25GBP при първа заявка. При първа заявка пък през appa с код LFNC ви смъкват 20% на определени продукти. Аз не успях да улуча такива. Ако нищо от споменатите кодове не проработи, дори този Flash30, имате утешителни 5% с код ТАКЕ5. Тези много ми приличат на индийчетата от ММТ. 😃 При всички положения е попадение, че доставят до България, а всичките там кодове и бонуси компенсират разходите за доставка. Отделно и TCB дава кешбек. 5 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 12 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2023 Хотел Макси Велинград са обявили оферта за Черен петък: 30% отстъпка - кампанията е валидна за резервации, направени от 00:00 ч на 24.11 до 23:59 ч на 30.11.2023 год за настанявания в периода 08.01.2024 до 15.07.2024 с изключение на периодите 01-05 февруари, Трети март 03-05.03.2024, Пролетна ваканция 30.03.-07.04.2024 и Великден и Гергьовден, 01-07.05.2024 и 24-26.05.2024 3 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 13 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2023 Няма ли да има черен петък в Booking? 🤔 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 13 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 13 ноември, 2023 Сигурно ще има нещо, вероятно не особено изгодно... 4 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: 14 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2023 В Stayforlong има намаления за черен петък, но там концепцията е за по-дълги престои с над три нощувки. Сравних две-три места – къде имаше изгода в сравнение с букинг, къде нямаше. 2 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 14 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2023 На 12.11.2023 г. в 15:32, dimitrov6 каза: Не знам.Някъде четох,че ако минава през Узбекистан примерно .На мен ми върнаха парите миналия път,сега пак ще се оплача,ако така стане. Поръчах си и една фалшива карта памет.Пише 2 Терабайта,а реално била 7 Гигабайта Преди време имах пратка, която бе минала през централноазиатските. Мисля, че точно Узбекистан беше. Начислиха ми мито от порядъка на 40 стотинки, но платих такса около 4лв. на митницата, затова че се е занимавала с моята пратка. Мисля, че това е бил и твоят проблем, а не наложен платеж. 2 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 14 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 14 ноември, 2023 преди 39 минути , Radnev каза: Преди време имах пратка, която бе минала през централноазиатските. Мисля, че точно Узбекистан беше. Начислиха ми мито от порядъка на 40 стотинки, но платих такса около 4лв. на митницата, затова че се е занимавала с моята пратка. Мисля, че това е бил и твоят проблем, а не наложен платеж. Тогава няма смисъл да се купуват евтини неща от Алиекспрес,а направо да ги търсим в китайските магазини по нашите градове.За тези батерии платих още 3 лв в пощата,а пише безплатна доставка.Сега видях в сайта на пощата,че това е такса митническо обслужване. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега