Прескочи до съдържание

Тема за пазаруване (Черен петък)

Иван Попов

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз пък мисля да изчакам да мине черният петък, че от толкова ровене цените всъщност скочиха двойно на едни полети, които следя... Силно се съмнявам да останат такива, датите ми не са свързани с никакви събития, ваканции и разни тем подобни.

• Харесвам 4
Публикувано:
На 22.11.2024 г. в 22:46, Иван Попов каза:

Миналата седмица закупих 1 принтер, а после още 4 принтера. Два от тях се оказаха дефектни още в началото - помпичките не спираха и мастилото течеше непрекъснато. Върнах ги в "Технополис" за рекламация и сервиз.

Днес ми се обадиха от сервиза. Единият принтер е ремонтиран и готов, но за втория ми заявиха, че не може да бъде оправен, защото....... свършило мастилото! Недоумявам как е възможно това, след като принтерът е бил неизползваем и в сервиз през цялото време. Отказвам да купувам мастило за дефектен продукт, който не съм използвал.

Ще си настоявам за незабавно решение на проблема - ремонт на принтера или замяна с нов. Ще посетя магазина "Технополис" тази седмица и очаквам да получа работещ принтер. В противен случай ще търся правата си по законов път. Няма как като принтера си изхаби мастилото и сега аз да съм виновен, че те си имат проблем.....

Ще се самоцитирам, принтерите вече са при нас и работят нормално, но защо трябваше да се стига до сервиз така и не разбрах.....

Важното е, че ще работят без проблем! 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:

В момента ваучерите за преживявания от makaroon.bg  са с безплатна доставка. Докато търсех код за отстъпка, случайно попаднах на FB постинг от лятото, но кодът се оказа работещ и сваля 10%: LUBO10

Очаквах да ми изпише, че кодът не е валиден, но ми свали 35 лв.

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , Яничка каза:

В момента ваучерите за преживявания от makaroon.bg  са с безплатна доставка. Докато търсех код за отстъпка, случайно попаднах на FB постинг от лятото, но кодът се оказа работещ и сваля 10%: LUBO10

Някое ИТ ще яде шамари после 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 7
Публикувано:
3 hours ago, Яничка said:

Вечеря в ресторант Андре - дегустационно меню "Вода и Земя" за двама
358.00 BGN

Аз ли съм олигофрен, или тия не познават парите?!
Иначе кода работи 🙂 хахаха.

• Смея се 6
  • 3 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.