Прескочи до съдържание

Планове за Гърция и актуална информация

Thierry Henry

Препоръчани мнения

Публикувано:

Виж Метсово (Metsovo) – но не е на море, а е приятно планинско градче. Олимпийското крайбрежие не ми харесва и няма да ти го препоръчвам.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

@r_nikolov1 Аз съм делил пътя към Игуменица с нощувка в Йоанина, много приятно градче. Иначе за море с най-малко отклонение - паралията на Катерини, плажът е широк и пясъчен в северната му част, по подобие на нашите и с плавно покачване на дълбочината на морето.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

@r_nikolov1 нямаш плаж, с който да разделите пътя. Карате по магистрала и може да се раздели в планината /Мецово, Йоанина/. Почти преди албанската граница вече има няколко хубави места на морето - Парга, Сивота и околия, а точно преди границата е плаж Дрепано /по спомен около него обаче няма къде да се спи/. В подобни преходи ние караме няколко часа, после спираме за плаж и евентуално храна за няколко часа и после продължаваме за където сме тръгнали. Но ако не си бил в района на Парга–Сивота препоръчвам да се пренощува, даже 2-3 нощувки, защото е много красиво.

Паралия Катерини не е по път, но пък Дрепано може да се окаже добър избор на връщане от Ксамил - да видите малко пясък и пространство 😉

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:

Благодарим ви много за идеите! Предвид 4-те нощувки и плажуването в Албания, сме склонни нощувките в Гърция да не бъдат съчетани с плаж. Обсъждаме Метеора, тъй като не сме ходили, но чета, че е много жега тогава. Какво ще кажете за там?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 минути , r_nikolov1 каза:

Благодарим ви много за идеите! Предвид 4-те нощувки и плажуването в Албания, сме склонни нощувките в Гърция да не бъдат съчетани с плаж. Обсъждаме Метеора, тъй като не сме ходили, но чета, че е много жега тогава. Какво ще кажете за там?

Има изкачване по много и стръмни стълби. Освен ако не сте решили да гледате само от паркинга.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 14 минути , r_nikolov1 каза:

Като се напекат камъните ...

• Благодаря 1
Публикувано:

@r_nikolov1, пропуснах - средата на август е Голяма Богородица, която празнува целокупния гръцки народ. Ние тук хубаво даваме идеи, но вероятността да има места за избиране клони към нулата.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 6 минути , jul каза:

@r_nikolov1, пропуснах - средата на август е Голяма Богородица, която празнува целокупния гръцки народ. Ние тук хубаво даваме идеи, но вероятността да има места за избиране клони към нулата.

Търсим нощувки 17-18 август и 22-23 август. За момента харесахме в Мецово много приятно място с открит басейн. Та явно едната нощувка ще е там. 
Около Парга цените са безумни… бяхме харесали една страхотна вила, но вече не е налична за нашите дати.

• Харесвам 4
Публикувано:

Аз препоръчвам Корфу. Била съм и в Лефкада и Закинтос. Но Корфу ми остана в сърцето. Много е зелен и това ме изуми.

Тук можете да прочетете за моята разходка.

https://www.wanderlustwithhope.com/post/10-невероятни-места-които-да-посетите-на-остров-корфу

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.