ven62 Публикувано: Понеделник в 16:14 Публикувано: Понеделник в 16:14 Да се отчета за Родос: Вилата: Оценка малко над 8. Чистота, всичко необходимо, удобна просторна, Единствена забележка (пренебрежима) - остаряло обзавеждане. Морето: Такова, каквото харесвам - на два километра няма никой, ама никой, ни наляво, ни надясно. Само ние си: Храната: "Ово йе стандарт": Селото - Геннади (с две "н") Достатъчно таверни за една седмица: Малко разходка из о. Родос. Да не вземем да се уморим. Линдос: Напомня ми за Локоротондо: Любим летен магазин. Срещали сме го в Турция, Италия, Хърватия, сега и в Гърция: Тук броя античните елементи от фрагмент от Акропола над Линдос. Гърците са царе на съвременното строителство на антични сгради - от над 40 елемента 3 бяха по-старички. Разбира се, заливът/плажът Agios Pavlos: И малко от стария град Родос: Представяме си Родоския колос: 22 6
Coo Публикувано: преди 21 часа Публикувано: преди 21 часа На припек из плажовете на северна Гърция и сладко от домати, защото не може всичко да е само смокини, зехтин и маслини, нали така. Садихме семена на пясънчни лилии, догодина ще се върнем да проверим дали са се хванали 😉 13
Argentique Публикувано: преди 13 часа Публикувано: преди 13 часа В Стегна, Родос, е хубаво. Една улица, малко хора, повечето от Германия в трета или четвърта възраст или млади родители с бебенца. Тихо е, няма силна музика, даже на плажа никой не пуши до нас. Водата е фантастична! Дори днес, 6.10. Пълно е с пясъчни лилии Друг е въпросът, че не съм дорасла все още за такава пенсионерска почивка (плаж + храна + започни отначало - днес пет часа съм била във водата, пет минути на пясъка и 11000 крачки по единствената улица в селото 🤣), на втория ден ме хващат всички Карастанчови и искам да хвана гората, но такава ни е конфигурацията в момента, нищо не мога да направя. 🙈😃 Утре ако съвсем се закучат нещата, ще мина на план Б - на касата в супера на плажа продават ракия на шотове, в пластмасова чашка за take away (70 цента) за крайно нуждаещи се. 🤣🤣🤣 6 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега