Pantelej Putnik Публикувано: 16 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2023 Човекът организатор - @Sun4o е отпътувал и не може да организира среща в Пловдив. В София магеланци се срещат, във Варна магеланци се срещат. Пловдив мълчи. Имат ли желание магеланците да се съберат в Пловдив? Пускам темата като предварително запитване дали има желание за среща на магеланците в Пловдив. И за да има някаква отправна точка избирам произволно датата 30.11.2023 г. (четвъртък) около 18:00 ч. Поканени са всички магеланци. Специална покана за магеланците от Ески Заара, Станимака, Хаскьой, Татар Пазарджик, Пашмакли, Бдин, Сторгозия, Михайловград, Хазарград, Станке Димитров, Рибарица, Полски Тръмбеж, Триадица, Одесос, Каспичан, Меричлери, Русчук, Симеонис, Туида, Аполония, Навлохос, Месемврия и Анхиало. Всички магеланци от други населени места в България и чужбина пък имат ВИП покана. Ако се окаже, че има интерес от сбирка във Филипополис, лично аз се ангажирам да търся, открия и резервирам заведение, което да приюти търсещия и авантюристичен дух на магеланците. 😄 6 1 Връзка към коментар
jul Публикувано: 16 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2023 Май последно се събирахме 2021 във Фабриката 🤔 Бих се включила ✌️ 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 16 ноември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 16 ноември, 2023 Като се замисля, може и на 02.12.2023 г. (събота) да го направим. Така могат да дойдат и хора от други населени места, като могат да направят един незабравим уикенд в Пловдив. Изобщо - уикенд в Пловдив е винаги добра идея. 😉 П.П. За тези, които са от други градове и решат да дойдат за уикенд в Пловдив, обещавам да им направя тур из града, като им покажа някои скрити перли. 😉 5 1 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 16 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2023 Идеята е чудесна, но не мога отсега да кажа. Сега ще споделя и до останалата магеланска общност в Пловдив. 3 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 16 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2023 Ако не е неудобно за "майничките" направи го в събота и ша дода. 3 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 16 ноември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 16 ноември, 2023 преди 2 минути , MayaS каза: Ако не е неудобно за "майничките" направи го в събота и ша дода. И аз сякаш клоня повече към 02.12.2023 г. (събота). 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 16 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2023 преди 2 часа, Pantelej Putnik каза: Михайловград Кутловица, за да е в тон с другите имена. Може и Монтанезиум. 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 16 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2023 Ако не е в четвъртък, има голям шанс да се включа. 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 16 ноември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 16 ноември, 2023 преди 4 минути , Zaro каза: Кутловица, за да е в тон с другите имена. Не исках просто Станке Димитров да е самичко 🤣 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 16 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 16 ноември, 2023 О, аз с радост бих се изстрелял. И на обиколката на Пловдив много държа 🙂 Но си прецаках нещо петата и втора седмица куцукам. Ако успея да се оправя след две седмици, на линия съм. 2 Връзка към коментар
tara Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 Не зная дали приемате изцяло нови и неприсъствали до момента, поне се надявам, но ако съм тук, бих дошла също. Очертава се кратко пътуване точно тогава, но не е сигурно и търпи промяна. Имайте ме предвид под въпрос. 3 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 Действайте😀 3 Връзка към коментар
Вероника Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 Много я чаках тази сбирка! Както винаги се случва все някой не може да дойде, защото се е отвял нанякъде. Този път и аз имам уикенд пътуване на 1 - 3. 12. Надявам се да има ежемесечни сбирки в Пловдив, защото мноооого ми липсват срещите с магеланци. Благодаря на @Pantelei Patnikза инициативата. 1 1 Връзка към коментар
alexnpopova Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 Аз на 02.12 съм на концерт и няма да успея да се включа :( 1 Връзка към коментар
Plamsi Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 И аз бих дошла, но точно този уикенд съм на тийм билдинг 😞 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 17 ноември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 преди 3 часа, tara каза: Не зная дали приемате изцяло нови и неприсъствали до момента, поне се надявам, но ако съм тук, бих дошла също. Очертава се кратко пътуване точно тогава, но не е сигурно и търпи промяна. Имайте ме предвид под въпрос. В никакъв случай не е позволено на неприсъствали до момента ....... да пропуснат новата сбирка. 🤣🤣🤣 Ако беше забранено, то и аз нямаше да мога да дойда. Получаваш ВИП покана. 🙂 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 1-3 декември е ДиВино в София и се очертава да пиянствам там 🙃 3 Връзка към коментар
ВениК Публикувано: 17 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2023 Аз съм безработно свободна и щастлива. Всяка дата след 28ми ноември ми е ОК. Ще следя темата. Бройте ме на 100% за среща. 2 Връзка към коментар
Radnev Публикувано: 19 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 All in съм и за двете дати. Ще дойдем с Ваня. 3 Връзка към коментар
dunaika Публикувано: 19 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 Аз ще представям и Месемврия, и Филипополис, ако позволите. 😊 Досега не съм присъствала на такава сбирка, но би било удоволствие за мен. 🙂 4 Връзка към коментар
Препоръчано мнение Pantelej Putnik Публикувано: 19 ноември, 2023 Автор Препоръчано мнение Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 До всички, които са решили или все още не са решили да дойдат: Днес направих резервация за 02.12.2023 г. (събота) от 18:00 ч. 4 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 19 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 преди 24 минути , Pantelej Putnik каза: До всички, които са решили или все още не са решили да дойдат: Днес направих резервация за 02.12.2023 г. (събота) от 18:00 ч. В кое заведение? Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 19 ноември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 Ще ви кажа по-късно. Сега ще го пазя в тайна 😆 1 1 Връзка към коментар
jul Публикувано: 19 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 19 ноември, 2023 Ти си крий, ние идваме 😆 1 1 1 Връзка към коментар
Hristo Kolev Публикувано: 20 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2023 Страхотна идея и то на най-доброто място. Като млад член на магеланското общество и горда майна с удоволствие бих се включил също, но съм в Германия до 15.12. (уча магистратура в момента там) и на 02.12. няма да съм в града. Пожелавам обаче със сигурност приятно изкарване, а то няма как е да е друго в Пловдив. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от Pantelej Putnik,
4 реакции
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега