Иван Попов Публикувано: 8 декември, 2023 Сподели Публикувано: 8 декември, 2023 преди 21 часа, Костов каза: @jul котката под елхата е много по-добър вариант от котката върху елхата. 😉😂 Особено как скачат върху елхата е още по-готино 😀 1 2 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 9 декември, 2023 Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 Най-накрая сколасах и аз с коледната украса вкъщи. Тази година дървото и коледното село ги преместихме в хола като неизменно играчката пингвин от @milen_40 e на централно място, а пък орнаментът от @patilana e над камината в другата стая, където временно съм разположила един друг прекрасен подарък от моите приятелки, които наскоро ми гостуваха - картина на любимия ми Пловдив (нямам време и нея да закача от 2 седмици)😍 За финал снимка от украсата в банката до нас: 19 7 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 9 декември, 2023 Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 Днес, след като леко се разочаровах, че не успях да си изпратя подаръка (Спиди, за моя изненада не работят в събота следобед и в неделя), ви изпращам малко от коледно Поморие по тъмно 🙂 23 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 9 декември, 2023 Сподели Публикувано: 9 декември, 2023 И аз украсих 🙂 Е, почти като миналата година е, но е хубаво 🙂 14 14 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 При мен е нетипично дъждовно за това време на годината, та се отдадох на сладкоправене: Пробвах полумесеците на @Eva eva, както и щоленчетата, чудни станаха, само формата промених. Още рохки маслени сладки, меденки и още едни маслени. Правеха ми се арменски сладки, но ме домързя да отида за локум, та евентуално следващата седмица. 9 22 Връзка към коментар
ива валя Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 преди 13 часа, Eva eva каза: И аз украсих 🙂 Е, почти като миналата година е, но е хубаво 🙂 Прекрасно , като картички! @Eva evaкак поставяш лампичките на стъклото? 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 преди 8 минути , ива валя каза: Прекрасно , като картички! @Eva evaкак поставяш лампичките на стъклото? Благодаря 🙂 Лепя ги с хартиено тиксо 🙂 Но не на стъклото, а горе на дограмата. 1 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 Коледа в КЛ (Павилион мол, не ми е останало време за другите): И Сингапур The Shoppes mall (пред Марина бей Сандс): И през деня 22 2 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 При мен Коледната украса леко куца, но за компенсация върви с превъзходно мохито 14 2 1 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 преди 38 минути , Kalina Ivanova каза: При мен Коледната украса леко куца, но за компенсация върви с превъзходно мохито Къде си? 2 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 преди 5 минути , Marusinka каза: Къде си? Куба 4 2 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 10 декември, 2023 Сподели Публикувано: 10 декември, 2023 преди 6 часа, ива валя каза: Прекрасно , като картички! @Eva evaкак поставяш лампичките на стъклото? Ние ги закачихме нашите с вендузи, има ги в домашните потреби. 16 1 4 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 11 декември, 2023 Сподели Публикувано: 11 декември, 2023 Да ви се оплача - кармата ми за коледни сладки ме е напуснала. Три вида направих, и трите са с проблеми 😭😭😭. Утре ще правя четвърти. Ако и той не стане, хвърлям престилката и заспивам зимен сън до догодина! 2 5 3 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 11 декември, 2023 Сподели Публикувано: 11 декември, 2023 Още малко коледна украса от Мадрид, пред нашия университет, IE University, метро Begoña. 23 Връзка към коментар
jul Публикувано: 11 декември, 2023 Сподели Публикувано: 11 декември, 2023 @Crazy Horse 😄 @Роца, късметът тази година е при мен, не го търси 😂 Двойна доза линцери 15 6 1 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 12 декември, 2023 Сподели Публикувано: 12 декември, 2023 преди 3 часа, jul каза: Двойна доза линцери Давай рецептата! Аз ви черпя една хубава коледна история за захарното бастунче. Легендата разказва, че захарната пръчица датира от 1670 г., когато хормайсторът на Кьолнската катедрала в Германия раздал захарни пръчици на своите млади певци, за да ги накара да мълчат по време на церемонията за Рождество Христово. В чест на празника, той огънал захарните пръчици като овчарски гиги. 15 Връзка към коментар
jul Публикувано: 12 декември, 2023 Сподели Публикувано: 12 декември, 2023 @Marusinka, https://www.supichka.com/рецепта/150/сладки-линцер 1 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 13 декември, 2023 Сподели Публикувано: 13 декември, 2023 Ненавиждам Коледа, ама от мен да мине, споделям малко снимки от коледни базари в Италия, които посетих с огромно нежелание! Верона: Милано (ама зад Дуомото, че има май няколко): Този в Милано беше толкова ужасен, че няколко пъти се връщах на него, за да се убедя! 11 11 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 16 декември, 2023 Сподели Публикувано: 16 декември, 2023 Вчера имаше катастрофа до нас, затова трябваше да се прибера по друг път и понеже нямаме улично осветление в квартала, едва не ослепях от декорацията на съседите 🤣 7 1 1 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 16 декември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 16 декември, 2023 Преди 1 час, Marusinka каза: едва не ослепях от декорацията на съседите 🤣 Малко хаотична ми изглежда тази украса 2 Връзка към коментар
zvezda9001 Публикувано: 16 декември, 2023 Сподели Публикувано: 16 декември, 2023 Хайде малко коледна украса и от нашия дом 🙂 13 3 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 16 декември, 2023 Сподели Публикувано: 16 декември, 2023 Да ви покажа единствените коледни сладки, които стават за показване - кантучи с чай матча и червени боровинки. Другите, които не стават за показване, си ги ядем кротко с греяно вино (и кантучите си ги ядем де 😂) 12 5 Връзка към коментар
Marusinka Публикувано: 16 декември, 2023 Сподели Публикувано: 16 декември, 2023 преди 1 час, chandni каза: Малко хаотична ми изглежда тази украса То тази къща е малко хаотична по принцип и без украса 😂 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 17 декември, 2023 Сподели Публикувано: 17 декември, 2023 Втора серия, май това ще е за тази година: 7 13 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 17 декември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 17 декември, 2023 На 9.12.2023 г. в 23:13, Eva eva каза: И аз украсих 🙂 Е, почти като миналата година е, но е хубаво @Eva eva, харесва ми стила и излъчването на мебелите и декорациите в дома ви, проявили сте много креативност. Толкова много коледни сладки сте натворили, мога само да ви завиждам на ентусиазма в кухнята. Аз за втора поредна година ще пропусна бисквитоправенето. Това са част от коледните картички, които майсторих, 4-5 забравих да снимам: 3 1 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега