ДиянаВ Публикувано: 27 декември, 2023 Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 Коледната украса в центъра на Рибейра Гранде, Сао Мигел, Азорски острови. Най-романтичното е, че до кабелите с лампички са сложили тонколонки и по цял ден звучи коледна музичка🙂 Лека нощ от мен😉 25 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 27 декември, 2023 Сподели Публикувано: 27 декември, 2023 На 25.12.2023 г. в 20:12, r_nikolov1 каза: Какво да кажа повече? 😁 И на мъжа ми се падна същия късмет, а на мен....работа. И аз не знам какво да кажа повече 1 10 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 30 декември, 2023 Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 Вчера се изместихме за три нощувки в столицата на Азорските острови Понта Делгада. Очаквах по-богата украса, нещо като във Фуншал на Мадейра миналата година, но пестят май тук😉 И хора вечер няма, ни по улиците, в ресторантите съвсем, а сме в историческия център. Тук-таме някой пиянка броди в 2:30 посред нощите, когато изненадващо се ококорвам от сън😄 Към пристанището Из центъра Църквата с часовниковата кула Ефекта на отражението много ми хареса🙂 Сградата на общината Известните порти на града ще си ги гледам от други снимки, защото са окупирани от подготвящата се сцена за Новогодишния концерт. Това го очаквах🙂 26 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 31 декември, 2023 Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 Весело посрещане на Новата година 🙂 От мен - Пахлава 🙂 Нещо като баклава, но е с целувчена плънка с орехи и не се сиропира 🙂 15 13 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 31 декември, 2023 Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 Нещо, което мислех да направя за Коледа, но отложих за днес - пияна тиква. Дълга цигулка с хубава форма разделих на две части. В едната имаше отвор, който почистих. Другата беше плътна и аз оформих отвор. Сложих няколко лъжици мед и накиснати в алкохол ябълка, дюля и сушени кайсии, сини сливи, боровинки и стафиди. Увих в големи листи алуминиево фолио и пекох дълго в тава с малко вода. Като станаха готови добавих филирани бадеми и орехи и запекох без фолио. Капачетата направих от дюля. Получи се доста добра комбинация, но алкохолът се усеща сериозно. Май съм попрекалила. Няма да се шофира след този десерт. 14 6 Връзка към коментар
Bozhidar1978 Публикувано: 31 декември, 2023 Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 16 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 31 декември, 2023 Автор Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 При мен Интернетът е тука има - тука нема и бързам да напиша: Весело посрещане на Новата 2024-та година! 10 5 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 31 декември, 2023 Сподели Публикувано: 31 декември, 2023 Нека 2024 Година бъде здрава и успешна! Да има мир,благоденствие и любов! Късмет и сбъднати мечтани пътешествия! За много години! 15 Връзка към коментар
stotan Публикувано: 1 януари Сподели Публикувано: 1 януари За много години и много нови пътешествия! 13 1 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 1 януари Сподели Публикувано: 1 януари Честита Нова Година на всички. Бъдете здрави и: 16 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 1 януари Сподели Публикувано: 1 януари Честита Нова Година, магеланци! Нека 2024 е добра година за вас и близките ви! Пожелавам ви да сте здрави, да посетите нови дестинации, да имате интересни и безпроблемни пътешествия! Радвам се, че се познаваме виртуално и се надявам през 2024 форума да е пълен с нови пътеписи. 11 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега