Zaro Публикувано: 11 декември, 2024 Публикувано: 11 декември, 2024 преди 17 минути , jorocontrola каза: Ами предпочитам да си правя дикетно от фирмата. Поне аз не мога да намеря каква е цената през сайта им. А предпочитам да знам преди да отида... Ама що ми се караш и ми отговаряш на мен 😁 Просто дадох пример за лоши отзиви, които не са обективни, но са огромен процент.
DGTG Публикувано: 11 декември, 2024 Публикувано: 11 декември, 2024 преди 51 минути , Lindt каза: Много лоши отзиви имаше в Гугъл и в rentalcars конкретно за Бари и не се осмелих. На мен в ренталкарс те не ми излизат, но ги видях през Уиз наем на коли и с един техен дискаунт от 30 евро ми се видя добра тяхната цена. преди 19 минути , jorocontrola каза: Ами предпочитам да си правя дикетно от фирмата. Поне аз не мога да намеря каква е цената през сайта им. А предпочитам да знам преди да отида... На сайта им и аз не видях цена на пълна застраховка. Писах им и ми казаха по 27 евро/ден. 1
Bellaero Публикувано: 14 декември, 2024 Публикувано: 14 декември, 2024 Привет! Прочетох, че няма влакове през уикендите. Това само за неделя ли е? Ще ходя през януари за петък-неделя и предвид вероятно лошото време, нямам планове за много обиколки. Мислех в събота да се разходим до Лече, а в петък до по-близките Полиняно и Монополи. Ще спим в Бари.
bad kid Публикувано: 15 декември, 2024 Публикувано: 15 декември, 2024 Не е вярно за никой ден от годината. Търсете тук. https://www.trenitalia.com/it.html https://www.fseonline.it/s/?language=it 1
iMari Публикувано: 15 декември, 2024 Публикувано: 15 декември, 2024 преди 8 часа, Bellaero каза: Прочетох, че няма влакове през уикендите Това се отнася за линията, която обслужва Бари -Матера и само за неделя. https://ferrovieappulolucane.it/en/ricerca-corse/ За Лече и Монополи нямаш проблем, те се обслужват от Трениталия и нямат почивен ден. 1
Bellaero Публикувано: 15 декември, 2024 Публикувано: 15 декември, 2024 Благодаря! Доста е тъпо да си роден през януари, навсякъде по достъпните места в Европа е студено 🙂 Тази година много късно реших да отидем някъде и южна Испания стана много скъпа. Доколкото разбрах по линията Бари-Лече можем да слизаме и да се качваме навсякъде с един билет. Ако става времето за разходки, ще видим и Остуни например.
Petya Petrova Публикувано: 7 януари Публикувано: 7 януари На 18.01.2024 г. в 15:38, den каза: Миналата година посетихме Бари и района, имахме три дена и половина да се насладим на пътуването. Денят на пристигане отделихме на Бари (половината ден), вторият ден за Полиняно и Монополи с влак, третият до Алберобело и Локоротондо с автобус и четвъртият до Матера с влак. С ползването на обществения транспорт нямахме никакви проблеми, всички разписания се спазват и нямаше никакви закъснения. Наехме страхотен апартамент близо до гарата, всичко беше супер удобно. От аерогарата до жп гарата може да се хване автобус, мисля че беше номер 16, с цена на билетче 1 евро. Въобще не виждам смисъл да се занимавате с рент кар и да спите на различни места и всеки ден да опаковате и разопаковате багаж. За четири дена успяхме да посетим шест града. Имам контакт на апартамента, след нас съм препоръчал на още три семейства, всички бяха много доволни. Може ли, координате на мястото за нстаняване и ако го има в Буктнг за да го разгледам. Благодаря! И за Алберобело и Локоротондо един и същи автобус ли се използва и от къде се хваща. И последно за Алберобело в вход ли се влиза в селището с къщичките и ако да каква е цената! Благодая! В момента планирам Пулия и още стиковам нещата.
chandni Публикувано: 7 януари Публикувано: 7 януари преди 8 часа, Petya Petrova каза: за Алберобело в вход ли се влиза в селището с къщичките и ако да каква е цената! Няма вход за кварталите с трули. 1
den Публикувано: 15 януари Публикувано: 15 януари https://www.skyscanner.net/hotels/italy/bari-hotels/dall-arca-smart-flat-central-station-checkpoint/ht-212784801?utm_medium=social&utm_content=HotelsDetails&utm_source=direct&utm_campaign=os_BG_bgbg_direct_desktop_HDlink_150125 Това е апартамента, ако все още се интересувате. Домакинът ( собственик) се казва Карло и с него контактувахме през WhatsApp. 1
12000 Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари Привет, магеланци! Синът ми (на 11г) е голям фен на пътуването със самолет. Много ли е налудничаво да отидем до Бари с Wizz и да се върнем с късния полет на Ryan същия ден? Ще имаме грубо около 4 часа следобед, ако не сменят разписанието 🙂 . 2
Oshko Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари Не съм фен на пътуванията без нощувка, така трудно се усеща духа на мястото. 1
ДиянаВ Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари преди 36 минути , 12000 каза: Привет, магеланци! Синът ми (на 11г) е голям фен на пътуването със самолет. Много ли е налудничаво да отидем до Бари с Wizz и да се върнем с късния полет на Ryan същия ден? Ще имаме грубо около 4 часа следобед, ако не сменят разписанието 🙂 . Щом се чудиш тъпо ли е, значи клони натам. Ако просто търсиш подкрепа в мненията за начинанието, не е🙂. Хубаво е човек да си се познава. На мен ми допадат изживявания от типа отивам да пия кафе във Виена, примерно, но 4 часа са ми малко по моите усещания. Децата също харесват и спане на друго място, по възможност хотел😉 2
jorocontrola Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари 4ч са твърде малко и според мен. Освен това самото Бари не е много впечатляващо пак според мен. Няма ли опция за Рим или Бергамо за малко повече часове? 3
iMari Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари Може да е леко налудничаво, но заедно с това е зареждащо, разнообразяващо ежедневието и ще доставите кеф на детето, какво ви спира? 🙂 😉 За пет часа между полети сме ходили до Полиняно а Маре, за шест до Остуни. И час и половина да ви остане да се разходите из Бари пак си заслужава. Ако ви хареса ще отидете за повече. Краткия престой няма да ви лиши от нови положителни емоции. Вчера бяхме за едни 4 часа в Пловдив и днес се чувствам нов човек. 😍 Забавящия фактор на летището в Бари беше, че слагаха по 5 нешенгенски полета на час, а на паспортна проверка работеха две гишета с двама симпатяги, които се държаха все едно са излезли да пият кафе. Сега това недоразумение го няма за нас, така че няма какво да ви изненада. А ако изчакате да понагласят лятното разписание може да се окаже, че има опция и за повече часове в Бари. 1
12000 Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари То идеяата май е повече в летенето отколкото в чисто туристическия смисъл на разглеждането. Та май ще го направим. Гледах и за Рим, но цените някак не ме устройват, а и там поне нощувка две ще трябват. Клоня към Бари т.к. разчитам да е малко по-топло в началото на март, за когато гледам. Ако имате идеи за други дестинации без нощувка, съм отворена за идеи. 😇 1
neuromancer Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари Бергамо и Лондон, обикновено предлагат по няколко полета на ден и стават, Бергамо най-вече за разходка за няколко часа . Лондон е повече път до града и по-скъп транспорт. 2
Otnesen Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари преди 3 часа, 12000 каза: То идеяата май е повече в летенето отколкото в чисто туристическия смисъл на разглеждането. Та май ще го направим. Гледах и за Рим, но цените някак не ме устройват, а и там поне нощувка две ще трябват. Клоня към Бари т.к. разчитам да е малко по-топло в началото на март, за когато гледам. Ако имате идеи за други дестинации без нощувка, съм отворена за идеи. 😇 Бергамо също става за дневна разходка - сутрешен с Уиз и прибиране с Райън във вечерни часове. Трябва малко да си поиграеш с разписанията. Летището е близко до града и с дневна карта за транспорт миже да се ползва и фуникуляра до Чита алта. 1
12000 Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари Взех билети само с Ryan, тръгване в 07:30 и връщане 22:50, та подсигурих цял ден. Даже вече обмислям предложението по-горе да отскочим и до други градчета 😄 3 1
era123 Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари 56 minutes ago, 12000 said: Взех билети само с Ryan, тръгване в 07:30 и връщане 22:50, та подсигурих цял ден. Даже вече обмислям предложението по-горе да отскочим и до други градчета 😄 Бари е супер смотан. Другите градове наоколо са супер. Матера или трулите.... стават за ден. Навсякъде другаде само не там. 1 1
12000 Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари преди 2 минути , era123 каза: Бари е супер смотан. Другите градове са супер. Навсякъде другаде само не там. От летището ще отидем до Матера, сега разглеждам дали не може да отскочим после до Алтамура, привечер кратко из Бари и обратно към летището. 🤔 1
jorocontrola Публикувано: 2 февруари Публикувано: 2 февруари Вижте опцията за кола под наем. Зимата цените са доста ниски. Електричката излиза тънко, че не се плаща за гориво... 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега