Nayden Bondzhev Публикувано: 13 февруари Сподели Публикувано: 13 февруари Пишете и мен! Връзка към коментар
giafil Публикувано: 13 февруари Сподели Публикувано: 13 февруари И аз ще дойда с голямо удоволствие. Връзка към коментар
Roberto Baggio Публикувано: 14 февруари Сподели Публикувано: 14 февруари Записвам се 🙂 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 14 февруари Сподели Публикувано: 14 февруари и аз се записвам + @mia69 под въпрос !😋 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 14 февруари Автор Сподели Публикувано: 14 февруари Резервацията е потвърдена. Утре, 18:00ч. Сметките ще се водят на маса. Честит Ви Трифон,Честит Ви Зарезан! 6 1 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 15 февруари Сподели Публикувано: 15 февруари С известно закъснение и извън крайния срок, бих искал и аз да се запиша:) 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 15 февруари Сподели Публикувано: 15 февруари И аз в последния момент ... взимам влака и идвам 🙂 ако няма място, ще стоя прав в ъгъла като наказан 😛 1 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 16 февруари Сподели Публикувано: 16 февруари Поли, благодаря ти, че ни събра за пореден път. Видях много любими муцуни :) Вярвам, че тези събирания са очаквани с нетърпение не само от мен. Затова си пожелавам всички да сме по-съзнателни, когато дойде време за сметката, за да може поне малко да улесним човека, занимаващ се с организацията. 5 1 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 16 февруари Автор Сподели Публикувано: 16 февруари преди 3 часа, Яничка каза: Поли, благодаря ти, че ни събра за пореден път. Видях много любими муцуни 🙂 Вярвам, че тези събирания са очаквани с нетърпение не само от мен. Затова си пожелавам всички да сме по-съзнателни, когато дойде време за сметката, за да може поне малко да улесним човека, занимаващ се с организацията. Благодаря ти за милите думи, но аз винаги съм казвала и ще продължавам да го казвам, че сбирките ги правите Вие, хората, които идвате на тях, които отваряте дума за плановете си, за случките по пътищата ви, за историите на другите, които попивате и се забавлявате. От Вас / Нас зависи в какво настроение ще се приберем след сбирка и дали с нетърпение ще очакваме следващата такава! 🙂 Благодаря Ви, наистина снощи беше чудесно! 5 6 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 16 февруари Сподели Публикувано: 16 февруари преди 4 часа, Яничка каза: всички да сме по-съзнателни, когато дойде време за сметката, за да може поне малко да улесним човека, занимаващ се с организацията. Имаше ли проблем? Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 16 февруари Сподели Публикувано: 16 февруари преди 33 минути , Lyubina каза: Имаше ли проблем? На нашата маса нямаше. 🙂 1 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 16 февруари Сподели Публикувано: 16 февруари преди 44 минути , Lyubina каза: Имаше ли проблем? На Коледната среща е имало проблем. Аз също искам да благодаря на @Polina за организацията на сбирките и се надявам да продължава да ни събира. Срещите са много зареждащи се. 2 1 Връзка към коментар
Lorette Публикувано: 1 март Сподели Публикувано: 1 март Честита Баба Марта на всички! Много пътища и пътеки! За кога се планира следващата сБирка? От Русе съм и ще се радвам да съчетая работа към Сф и приятна компания на Магеланци 🙂 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 1 март Автор Сподели Публикувано: 1 март преди 3 часа, Lorette каза: Честита Баба Марта на всички! Много пътища и пътеки! За кога се планира следващата сБирка? От Русе съм и ще се радвам да съчетая работа към Сф и приятна компания на Магелан и 🙂 Честита баба Марта и на теб! Не мога да кажа със сигурност дата от сега, вероятно ще е преди 20.03., но точно кога... Не знам. 3 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега