Прескочи до съдържание

Русия - Москва и Санкт Петербург

NinaN

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 20 минути , FlyTraveler каза:

Не може ли през автоматите в метрото да минават двама човека, като си подават една карта Мир?

Не може, всеки трябва да си има карта.

Зареждането на картата става с пари в брой , поне моята карта е така - операцията отнема секунди.

Публикувано:
преди 11 минути , FlyTraveler каза:

Беларуските железници продават до определен период от време, аз пробвах случайна дата (15 декември), че нямат още за януари и за някои влакове бяха изкупени билетите. Имаш ли някакъв линк към белоруски сайт за самолетни билети, който би приемал наши карти? Благодаря предварително!

Беларусите отварят продажбата на билетите 45 дни преди пътуването.

Onetwotrip - от тук купих билет Красноярск - Иркутск, но от приложението им. Всичко мина безпроблемно.

Щях да ги използвам и сега при отсечката KHH - HKG, ако trip не бяха свалили цената.

Изображение на икона

Публикувано:
преди 48 минути , FlyTraveler каза:

Сега се зачудих дали не мога да прикача и един Минск към програмата, поне за 2 нощувки... Ще проверя дали Turkish летят от там.

Тук имаше някаква особеност, по добре първо провери нещата преди да купиш билети.

Публикувано:
преди 16 минути , Dora Popova каза:

Не може, всеки трябва да си има карта.

Зареждането на картата става с пари в брой , поне моята карта е така - операцията отнема секунди.

Благодаря! Парите в брой в банкомат ли се вкарват?

Публикувано:
преди 10 минути , Dora Popova каза:

Беларусите отварят продажбата на билетите 45 дни преди пътуването.

Onetwotrip - от тук купих билет Красноярск - Иркутск, но от приложението им. Всичко мина безпроблемно.

Щях да ги използвам и сега при отсечката KHH - HKG, ако trip не бяха свалили цената.

Изображение на икона

Аха, значи не вземат чужди карти през браузер на компютър, но от приложението вземат?

Публикувано:
преди 4 минути , FlyTraveler каза:

Благодаря! Парите в брой в банкомат ли се вкарват?

Да.

Друг вариант изпробван е през tutu.ru - може и с наши карти, но превалутирането е дървено. Но при друг избор, става.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 минути , Dora Popova каза:

Тук имаше някаква особеност, по добре първо провери нещата преди да купиш билети.

Е, няма да купувам самолетни билети преди поне да вземем визи за РФ.

За Беларус не се искат визи за българи, проверих. Сайта, за който ми даде линк за техните железнити продава билети от Москва.

Hotels.com вадят настанявания за Минск (не съм гледал дали минава плащане, но може да се избере държава Германия, например и цената излиза в евро). Предполагам, че ще се намери настаняване и от други места или директно от сайтовете на хотели.

Turkish даже ми дават билета с връщане от Минск с 900 евро за двама по-евтино, отколкото от Москва.

Каква особеност ти се върти в главата?

Публикувано:
преди 3 минути , FlyTraveler каза:

Аха, значи не вземат чужди карти през браузер на компютър, но от приложението вземат?

При мен така стана

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 минути , FlyTraveler каза:

Каква особеност ти се върти в главата?

Имаше нещо при влизане от Русия към Беларус или на обратно, не си спомням.

Със сигурност сухопътно не става от Беларус към Русия. На обратно не съм проверявала, но сигурно пак е така.

За хотели в Минск спокойно може да се използва ostrovok, аз предпочитах плащане на място , което минаваше чрез ПОС , а не кеш.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 6 минути , Dora Popova каза:

Имаше нещо при влизане от Русия към Беларус или на обратно, не си спомням.

Със сигурност сухопътно не става от Беларус към Русия. На обратно не съм проверявала, но сигурно пак е кака.

Проверих, точно така е. Не може сухопътно между Русия и Беларус, защото просто няма кой да ти провери и подпечата паспорта на границата, отворено е. Т. е. може, но ако те хванат има разни глоби, с други думи не е легално. Със самолет е ОК, обаче.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Мирослав Василев
    • krasen_denev
    • jorocontrola
    • Dora Popova
    • FlyTraveler
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.