era123 Публикувано: 14 март Сподели Публикувано: 14 март Мисля, че поставихме рекорд на Гинес (или подобен) за най-много хора стъпили на Антарктида в една кръчма по едно и също време. С двама. 3 2 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 14 март Автор Сподели Публикувано: 14 март преди 23 минути , era123 каза: Мисля, че поставихме рекорд на Гинес (или подобен) за най-много хора стъпили на Антарктида в една кръчма по едно и също време. С двама. И аз бях там! И те седяха на нашата маса 🙂 Чудно приказлива вечер беше. Точно както си обичам. Поздравления за Бисер и Ели, новите ни магелански попадания в реалните ни срещи. 11 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 14 март Сподели Публикувано: 14 март преди 32 минути , era123 каза: Мисля, че поставихме рекорд на Гинес (или подобен) за най-много хора стъпили на Антарктида в една кръчма по едно и също време. С двама. Само двама? Там на пристанището в Кейптаун със Домосед не бяхте ли доста повече? 😀 1 1 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 14 март Сподели Публикувано: 14 март 24 minutes ago, neuromancer said: Само двама? Там на пристанището в Кейптаун със Домосед не бяхте ли доста повече? 😀 Бяхме. Връзка към коментар
Monika_Koko Публикувано: 15 март Сподели Публикувано: 15 март Чудна сбирка се получи, Поли, благодаря ти за организацията. Вече, чакаме следващата 🙂 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега