Прескочи до съдържание

Има ли почитатели и на организираните екскурзии тук?

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 43 минути , Duke каза:

Браво! Екскурзия от Велико Търново до Горна Оряховица?! Директно влиза в аналите на форума, въпреки овикващата глуха кондукторка... 

Екскурзия Болярско наследство

Ден 1: Тръгване от Велико Търново (за пътуващите със самолет - полет с Lufthansa Cityline от Франкфурт до летище Горна Оряховица). Пристигане в Горна Оряховица в ранния следобед; Свободно време; Вечеря

Ден 2: Закуска. Екскурзия "Калтинец - по стъпките на Добри Попов" (допълнително заплащане); Обяд; Панорамна обиколка на Горна Оряховица с местен екскурзовод; Вечеря

Ден 3: Закуска. Екскурзия до Лясковец и музея на гурбетчийското градинарство (допълнително заплащане); Свободно време; Вечеря; Отпътуване за Велико Търново (за пътуващите със самолет - полет с Lufthansa Cityline до Франкфурт от летище Горна Оряховица)

Ден 4: Пристигане във Велико Търново

ЦЕНИ И ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ

09.07.2024 г.
839 лв.
ограничени места

06.08.2024 г.
839 лв.

18.09.2024 г.
869 лв.
РАННИ ЗАПИСВАНИЯ

• Смея се 25
Публикувано:
преди 13 часа, antea каза:

клиентите й бяха все адвокати, съдии, прокурори, които си правеха "сбирките" в Бразилия, Мексико и къде ли не, предполагам, че представителите на тези гилдии не са чак прости

Чак не сме, ама сме си прости...

• Смея се 13
Публикувано:
преди 28 минути , jungfraujoch каза:

Извинявай,но никой няма да търпи вечно мрънкащ човек до себе си,без значение къде се намира.

Извинявай, но предполагам 90% от женените мъже във форума няма да се съгласят с теб, а останалите 10% сигурно са потърсили услугата на някой колега... 

• Шок 1
  • Смея се 15
Публикувано:
преди 1 минута , Duke каза:

Извинявай, но предполагам 90% от женените мъже във форума няма да се съгласят с теб, а останалите 10% сигурно са потърсили услугата на някой колега... 

Чисто правен въпрос - ако сега, 90% от омъжените жени те причакат някъде или те поканят уж на сбирка и ти се случи нещо (ама оживееш де), можеш ли сам да се представяш в съда?

• Смея се 5
Публикувано:
В момента, ivailo_radev каза:

Чисто правен въпрос - ако сега, 90% от омъжените жени те причакат някъде или те поканят уж на сбирка и ти се случи нещо (ама оживееш де), можеш ли сам да се представяш в съда?

Тоест, първо ще ме бият, а после ще ме съдят за полова дискриминация? 😮 

Къде е Фил да напомни отново за организираните баби от зората на темата...

• Смея се 10
Публикувано:
преди 11 минути , Duke каза:

За 90 % не гарантирам, ама поне моят засега ме търпи :give_heart:

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, Lindt каза:

За 90 % не гарантирам, ама моят засега търпи :give_heart:

Е, той може да е от другите 10%, което ме подсеща да проверя дали нямам някакво лично съобщение от него... 😛

• Харесвам 1
  • Смея се 4
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 55 минути , Otnesen каза:

То култово е и това,че за три дни се сменят три места за нощувка в един град.

Не е нещо, което и ние не сме правили. 🙂

Ако се опитаме да погледнем от различен ъгъл може да осъзнаем, че и ние изглеждаме комично за някой страничен наблюдател - с всичките си шмекерийки през годините, ровене за разлика от няколко евро за евтин флекс и приорити, цепене евро цента на шест за изгоден курс, търсене в 18 версии на даден сайта за евтини билети, обсесията да посещаваш нови и нови места. 😉

Та защо това да ни прави "по-печени" пътешественици, от бабите, на които целия им смислен живот е минал при затворени граници и легенди какво е на Запад, и които са събрали някой друг лев  и дори и с патерици са готови за приключения? И забавни обяди с @esto. 😋

А темата наистина е култова и само може да благодарим на Esto за нея. Не само той, но и всеки пишещ вече дава всичко от себе си. 😂 Вчера не спрях да се хиля, а тези дни хич не ми е до смях.

• Харесвам 12
Публикувано:
преди 1 минута , Duke каза:

Е, той може да е от другите 10%, което ме подсеща да проверя дали нямам някакво лично съобщение от него... 😛

За перманентното мрънкане и горките мъже се говореше по-горе. Или аз нещо съм недоразбрала 😄

Публикувано:
преди 8 минути , iMari каза:

Ако се опитаме да погледнем от различен ъгъл може да осъзнаем, че и ние изглеждаме комично за някой страничен наблюдател - с всичките си шмекерийки през годините, ровене за разлика от няколко евро за евтин флекс и приорити, цепене евро цента на шест за изгоден курс, търсене в 18 версии на даден сайта за евтини билети, обсесията да посещаваш нови и нови места. 😉

А, добър ден! 😛 

• Смея се 7
Публикувано:

Е,и аз спирам "да мрънкам" в темата.

Но ще я чета от време на време за нови хитове,"изгодни" оферти и пенсионерски срещи в парка.:laugh:

• Смея се 4
Публикувано:

Аз не съм почитател на организираните екскурзии, защото само мен ме карат да организирам. 😄 Явно изкупвам грехове като органайзер от предишен живот. :crazy:

• Харесвам 1
  • Смея се 14
Публикувано:
10 hours ago, Duke said:

Браво! Екскурзия от Велико Търново до Горна Оряховица?! Директно влиза в аналите на форума, въпреки овикващата глуха кондукторка... 

Е хайде сега бързаме да се заядем ли? Автобусът е защото хванах влака от Горна Оряховица до София, все пак гарата е по-голяма и с повече влакове до София от Търновската. Логично е.

9 hours ago, Otnesen said:

То култово е и това,че за три дни се сменят три места за нощувка в един град....Изобщо много култови момент има....

Да, но сега имам отзиви от 3, вместо от само 1 място. И Букинг.ком ми вдигна нивото на потребител, защото имам пет резервации за 1 година. 😉 Хостелът беше с най-много ревюта и ако човек се подведе ще си каже, че щом има най-много ревюта в Букинга и то все от доволни си струва най-много и на пъпа на Стария град е най-доброто за цената си, защото тя наистина е супер ниска - 40 лева. Напатил съм се от хостели и май къщите за гости печелят в моята класация. Едната дори беше на същата цена.

Също така между първата къща за гости и хостела са точно 200 метра, а може би няма разстояние. И двете са в Стария град. Само третата къща за гости е по-близо до пазара, пада се на югозапад от парка Марно поле. Но умишлено я избрах, защото е на метри от автобусната спирка за Горна Оряховица, откъдето си взех БДЖ-то за София. А и от трите е най-добро съотношение като цена/качество.

• Харесвам 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 2 минути , esto каза:

Е хайде сега бързаме да се заядем ли? Автобусът е защото хванах влака от Горна Оряховица до София, все пак гарата е по-голяма и с повече влакове до София от Търновската. Логично е.

Хайде изплюй накрая камъчето!

Собственик/служител на ТА ли си?

Или просто се подиграваш с форума, хей така за спорта?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , stanimir каза:

Стана скучно , някой да иска да си доведе филипинка да разнообразим лафа ? 

Има ли във Велико Търново? Че с тия цени на билетите, ходенето до Филипините стана нерентабилно

П.П. Вече знаем, че онлайн само не става, че ако й дадеш пари за самолетен билет, може да изчезне. Трябва на синджир да я доведеш

• Шок 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 11 минути , Gentleman Basta каза:

Има ли във Велико Търново? Че с тия цени на билетите, ходенето до Филипините стана нерентабилно

П.П. Вече знаем, че онлайн само не става, че ако й дадеш пари за самолетен билет, може да изчезне. Трябва на синджир да я доведеш

Ама на онази верно ли и пратиха пари за билет?

• Смея се 4
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.