Kamen Публикувано: 12 юли, 2025 Публикувано: 12 юли, 2025 преди 40 минути , ДиянаВ каза: Ще си сменям телефона, защото пак ще наследявам друг🙂. Много си го харесвах в продължение на 2+ години… и тъкмо го обзаведох с нови кейсове от Алито😄. Прави хубави снимки, както сте видели😜 Iphone 11 pro, 64 GB - зелен, поддържа esim Ако някой иска да го купи, го предлагам за 200 лв., с 3 кейса, 4 протектора и 1 току-що сменен. За толкова мисля да го дам на магазин за втора употреба телефони, който ще си сложи поне 100 лв. отгоре, та викам първо да пробвам тук за желаещи. Трябва да му се смени батерията, защото е на 73%, не че на мен ми пречеше, но специалистите казвали да се сменя като падне под 80%. Нещо друго не се сещам🙂 Ще го взема. Утре ще пиша на лични. 1
Kosta Grudov Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 Здравейте, продаваме си билетите за концерта на Guns'N'Roses на 21.07 на ст.Васил Левски в София. Когато ги купувахме декември месец си мислехме, че вечер ще можем да оставяме вече бебето при баба и дядо, защото е на 11 месеца почти вече, но уви 😄 Опцията за купуване е единствено през платформата на ticketswap, купили сме ги оригинално за по 240лв на билет, общо с таксите около 505лв. В момента ги продаваме за по 220 на билет, заедно с таксите, общо 440лв. Категория P3 - Golden Circle. Линк към обявата, ако на някой му се ходи, а все още няма билет -> https://www.ticketswap.com/listing/guns-n-roses/16948283/ddc493ae3d 2
Anna Kalinovska Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 Преди 1 час, Kosta Grudov каза: Здравейте, продаваме си билетите за концерта на Guns'N'Roses на 21.07 на ст.Васил Левски в София. Когато ги купувахме декември месец си мислехме, че вечер ще можем да оставяме вече бебето при баба и дядо, защото е на 11 месеца почти вече, но уви 😄 Опцията за купуване е единствено през платформата на ticketswap, купили сме ги оригинално за по 240лв на билет, общо с таксите около 505лв. В момента ги продаваме за по 220 на билет, заедно с таксите, общо 440лв. Категория P3 - Golden Circle. Линк към обявата, ако на някой му се ходи, а все още няма билет -> https://www.ticketswap.com/listing/guns-n-roses/16948283/ddc493ae3d Жалко. Така пропуснах Simon & Garfunkel през май, когато си изпуснах полета в Тревизо. Веднага питам приятели. 1
Duke Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 преди 47 минути , Anna Kalinovska каза: Така пропуснах Simon & Garfunkel през май, когато си изпуснах полета в Тревизо. В първия момент реших, че по някаква невероятна причина съм пропуснал реюниън на двамата, но после се усетих, че става дума за поредната халтура на гърба на една легенда...
Lindt Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 преди 2 часа, Kosta Grudov каза: Здравейте, продаваме си билетите за концерта на Guns'N'Roses на 21.07 на ст.Васил Левски в София. Когато ги купувахме декември месец си мислехме, че вечер ще можем да оставяме вече бебето при баба и дядо, защото е на 11 месеца почти вече, но уви 😄 Опцията за купуване е единствено през платформата на ticketswap, купили сме ги оригинално за по 240лв на билет, общо с таксите около 505лв. В момента ги продаваме за по 220 на билет, заедно с таксите, общо 440лв. Категория P3 - Golden Circle. Линк към обявата, ако на някой му се ходи, а все още няма билет -> https://www.ticketswap.com/listing/guns-n-roses/16948283/ddc493ae3d А защо не можете да оставите бебето за няколко часа? То няма да реве на вас, а на баба си. 1 8
deyan Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 преди 3 часа, Kosta Grudov каза: Опцията за купуване е единствено през платформата на ticketswap, купили сме ги оригинално за по 240лв на билет, общо с таксите около 505лв. В момента ги продаваме за по 220 на билет, заедно с таксите, общо 440лв. Категория P3 - Golden Circle. И така, и така ще загубиш 65 лева от цената, може да ги предложиш на някого, за да гледа бебето за няколко часа 2 1 3
Antigona Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 54 minutes ago, deyan said: И така, и така ще загубиш 65 лева от цената, може да ги предложиш на някого, за да гледа бебето за няколко часа И аз това си помислих, но предположих, че и този вариант не се е получил. Не е лесно да се довериш на всеки за детето си. 3
Duke Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 преди 1 час, Lindt каза: А защо не можете да оставите бебето за няколко часа? То няма да реве на вас, а на баба си. Бебето ясно! Може обаче самите те да не искат няколко часа на главата да им реве Аксел... 😛 10
Kosta Grudov Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 Даже доста повече губим от цената, при нас ще дойдат точно 380лв, защото платформите си взимат такса веднъж при оригиналното купуване на билети и веднъж при препродаването - и от продавача и от купувача 😄 Реално аз съм ги пуснал за 200лв цена, но на купувача му идват 220 с таксите, а на мен ми взимат от таксите и получавам 190лв на билет 😄 Иначе за съжаление няма вариант, защото бабата която може да гледа детето е в Бургас, а не в София, а на други хора все още не сме я оставяли. 🙂 В краен случай, ако не се продадат, ще иде само единият от нас на концерта и ще вземе приятел 😄 1
Гост Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 Преди 1 час, Duke каза: Бебето ясно! Може обаче самите те да не искат няколко часа на главата да им реве Аксел... 😛 Учудва ме този постоянстващ негативизъм към клетия другар Аксел Гюлов. Негативизмът и хейтът обикновено са запазена територия на Империята, т.е. моя! Остава да кажеш, че и Дитер Болен не смяташ за добър китарист и пътят към съсипването на едно чудесно приятелство ще стане почти необратим! 😞
Duke Публикувано: 18 юли, 2025 Публикувано: 18 юли, 2025 преди 4 часа, Брани каза: Учудва ме този постоянстващ негативизъм към клетия другар Аксел Гюлов. Негативизмът и хейтът обикновено са запазена територия на Империята, т.е. моя! Нямам нищо против Гюлов, даже лично ще посетя вечеринката в понеделник - най-вече, за да проверя актуалното състояние на неговото другарче на сцената с китара в ръка... преди 4 часа, Брани каза: Остава да кажеш, че и Дитер Болен не смяташ за добър китарист и пътят към съсипването на едно чудесно приятелство ще стане почти необратим! 😞 За мен, Дитер Болен е невероятен саксофонист...
jungfraujoch Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 (редактирано) Подарявам две кулинарни книги. За София-лично предаване. Редактирано 20 юли, 2025 от neuromancer 1
Raindrop Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 преди 4 часа, jungfraujoch каза: Подарявам две кулинарни книги. За София-лично предаване. Моля,модератор да обърне снимките. Имам интерес към първата, ако все още е налична 🙂 2
jungfraujoch Публикувано: 20 юли, 2025 Публикувано: 20 юли, 2025 преди 2 часа, Raindrop каза: Имам интерес към първата, ако все още е налична 🙂 Налична е.Пиша л.с. 2
Яничка Публикувано: 27 юли, 2025 Публикувано: 27 юли, 2025 Ако има ценители на Cirque Du Soleil - значката е 2x2.5 1
Дани Магелани Публикувано: 27 юли, 2025 Публикувано: 27 юли, 2025 преди 14 минути , Яничка каза: Ако има ценители на Cirque Du Soleil - значката е 2x2.5 Имаш ли билети за май 2026? 1
Яничка Публикувано: 27 юли, 2025 Публикувано: 27 юли, 2025 преди 11 минути , Дани Магелани каза: Имаш ли билети за май 2026? Не, моя приятелка от Страсбург беше много доволна от шоуто при тях, но то не не същото, което ще бъде в България 2026 г. Гледах клипове на това, което ще е в бг и съм малко 50/50. Ако някой знае повече.... 2
Captain45 Публикувано: 2 август, 2025 Публикувано: 2 август, 2025 Подарявам ето тези арки за рози. Имам 10 налични чисто нови в кутия. Някой май събираше хартиени карти, излезнаха няколко и няколко пътеводителя. Ако някой има интерес да пише. 5 4
Captain45 Публикувано: 3 август, 2025 Публикувано: 3 август, 2025 Ето така изглеждат гайдовете и картите. 8 2
Captain45 Публикувано: 4 август, 2025 Публикувано: 4 август, 2025 @kakadu имаш ли интерес от горните артикули?
mradulova Публикувано: 13 август, 2025 Публикувано: 13 август, 2025 Привет @Captain45, аз имам интерес към 2 броя арки за рози (стига логистиката да не е прекалено сложна) и към гайдовете за Виена, Португалия и Турция. Аз живея в София.
Captain45 Публикувано: 13 август, 2025 Публикувано: 13 август, 2025 Привет, за съжаление арките свършиха. Остана само една която е запазена за съфорумец. За гайдовете няма проблем да се видим в София и да ти ги донеса. 1
lov3rka Публикувано: 14 август, 2025 Публикувано: 14 август, 2025 Здравейте, Търся за купя "Пеша из Милано"
Stryper Публикувано: 16 август, 2025 Публикувано: 16 август, 2025 Здравейте, Преди половин година спасихме едно изоставено куче порода Голдън Ритривър. Преди месец тя роди няколко малки кученца и сега им търсим дом. Бащата е много едър и предполагам, че ще станат добри пазачи. Ако някой си търси куче, моля да ми пише. Родени са в началото на юли и вече се хранят с твърда храна. 8 2
Stryper Публикувано: 17 август, 2025 Публикувано: 17 август, 2025 На 16.08.2025 г. в 18:09, Stryper каза: Ако някой си търси куче, моля да ми пише. Обещани са. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега