aleksandrina Публикувано: 25 септември, 2025 Публикувано: 25 септември, 2025 Подарявам отстъпка 25% за до 4 човека за следните атракции: Legoland, Gardaland, Sea Life, Madame Tussauds и др. Списък ⬇️ ТУК ⬇️. Има и физическа опаковка, върху която е кода- изпращам/ предавам и нея (доколкото разбрах се иска на входа при проверка). Важи до 31.12.2025. 6 2
oli_mali Публикувано: 25 септември, 2025 Публикувано: 25 септември, 2025 преди 4 часа, aleksandrina каза: Подарявам отстъпка 25% за до 4 човека за следните атракции: Legoland, Gardaland, Sea Life, Madame Tussauds и др. Списък ⬇️ ТУК ⬇️. Има и физическа опаковка, върху която е кода- изпращам/ предавам и нея (доколкото разбрах се иска на входа при проверка). Важи до 31.12.2025. Ако е свободно бих се възползвал. Планираме Леголенд през декември…
aleksandrina Публикувано: 25 септември, 2025 Публикувано: 25 септември, 2025 Преди 1 час, oli_mali каза: Ако е свободно бих се възползвал. Планираме Леголенд през декември… За теб е. 🙂 Но в Германия декември не работи. В Дания- работи. 🙂
oli_mali Публикувано: 25 септември, 2025 Публикувано: 25 септември, 2025 преди 8 часа, aleksandrina каза: За теб е. 🙂 Но в Германия декември не работи. В Дания- работи. 🙂 Мерси! Нека да проуча малко през уикенда и ще потвърдя. Миналата седмица гледах, че в Германия леголенд отваря на 28 ноември за winter fest.
aleksandrina Публикувано: 26 септември, 2025 Публикувано: 26 септември, 2025 преди 10 часа, oli_mali каза: Мерси! Нека да проуча малко през уикенда и ще потвърдя. Миналата седмица гледах, че в Германия леголенд отваря на 28 ноември за winter fest. Значи седи си запазено за теб. 😉 1
Kamen Публикувано: 30 септември, 2025 Публикувано: 30 септември, 2025 Подарявам две карти за градския транспорт в Малта от този тип: https://www.publictransport.com.mt/fares-and-tickets/#12-single-day-journey Би трябвало да са останали общо 7 пътувания/едно пътуване 2.5e/. Валидност до 25.01.2026
Ou7law Публикувано: 30 септември, 2025 Публикувано: 30 септември, 2025 Подарявам сим карта за Тунис, активирана на 19ти септември, има около 5-6ГБ останали.
oli_mali Публикувано: 2 октомври, 2025 Публикувано: 2 октомври, 2025 На 25.09.2025 г. в 11:51, aleksandrina каза: Подарявам отстъпка 25% за до 4 човека за следните атракции: Legoland, Gardaland, Sea Life, Madame Tussauds и др. Списък ⬇️ ТУК ⬇️. Има и физическа опаковка, върху която е кода- изпращам/ предавам и нея (доколкото разбрах се иска на входа при проверка). Важи до 31.12.2025. Алекс, отказвам се да я използвам тази карта, нека някой друг я вземе. Благодаря за търпението! 2
aleksandrina Публикувано: 2 октомври, 2025 Публикувано: 2 октомври, 2025 преди 59 минути , oli_mali каза: Алекс, отказвам се да я използвам тази карта, нека някой друг я вземе. Благодаря за търпението! Няма никакъв проблем. 🙂 Тя ни храна иска, ни вода. 😉 Ако някой желае- 25% отстъпка за Леголенд и т.н. - ПОДРОБНОСТИ ТУК 3
Адриан ХН Публикувано: 5 октомври, 2025 Публикувано: 5 октомври, 2025 На 30.09.2025 г. в 10:31, Kamen каза: Подарявам две карти за градския транспорт в Малта от този тип: https://www.publictransport.com.mt/fares-and-tickets/#12-single-day-journey Би трябвало да са останали общо 7 пътувания/едно пътуване 2.5e/. Валидност до 25.01.2026 Може ли да се възполваме от картите, ако още са налични? И да се възползвам да попитам в къде е най-добре да търсим настаняване в Малта?
Kamen Публикувано: 5 октомври, 2025 Публикувано: 5 октомври, 2025 Преди 1 час, Адриан ХН каза: Може ли да се възполваме от картите, ако още са налични? И да се възползвам да попитам в къде е най-добре да търсим настаняване в Малта? Свободни са пиши на лс къде да ги пратя. Според мен, ако ще обикаляте интензивно из Малта - някъде близо до автогарата на Валета, всички връзки се правят там. Ако ще карате лежерно - изберете си някое място на морето. Две години поред лятото ние ходим в едно малко рибарско селце Marsaskala. 2
test124 Публикувано: 14 октомври, 2025 Публикувано: 14 октомври, 2025 Продавам ваучер А&О за 2 нощувки в двойна или фамилна стая, валиден до 24.11.2025 - 19 евро. За Аахен, Грац, Дюселдорф, Залцбург, Франкфурт, Прага или Венеция. Резервацията (до 24.11.25) се прави през приложението A&O секция Vouchers, като нощувките може да бъдат до една година напред. Пак там се проверява за свободни дати.
aleksandrina Публикувано: 14 октомври, 2025 Публикувано: 14 октомври, 2025 Пак напомням, че имам намаление 25% за подаряване за разните "Land"-и из Европа. Подробности- в горните коментари.
Дани Магелани Публикувано: 14 октомври, 2025 Публикувано: 14 октомври, 2025 преди 5 часа, test124 каза: Продавам ваучер А&О за 2 нощувки в двойна или фамилна стая, валиден до 24.11.2025 - 19 евро. За Аахен, Грац, Дюселдорф, Залцбург, Франкфурт, Прага или Венеция. Резервацията (до 24.11.25) се прави през приложението A&O секция Vouchers, като нощувките може да бъдат до една година напред. Пак там се проверява за свободни дати. Ще проверя наличностите за моите дати и ще пиша на лични. 1
mount Публикувано: 15 ноември, 2025 Публикувано: 15 ноември, 2025 Здравейте, продавам ваучер на стойност 175 лв за Flixbus. Важи до 15.11.2026. Наложи се дъщеря ми да си отмени пътуването с тях, билетът беше на цена 250 лв и очаквахме да получим 175 лв обратно на картата (70%). Вместо това обаче получихме ваучер, който никой със сигурност няма да може да използва следващата една година. Много се надявам някой да има нужда от такъв и да го вземе, за да не загубим цялата стойност на билета. Благодаря! 3
Anna Kalinovska Публикувано: 14 декември, 2025 Публикувано: 14 декември, 2025 Виждате тази обява тук, защото По Коледа стават чудеса! - А аз вярвам в това Вчера сякаш не всички, уважили предколедната Магеланска среща, не успяха - по една или друга причина, обективна или субективна - да си вземат армаганче-магеланче от ъгловата маса, където седеше и @Брани. Та: Офертата е валидна до края на идната седмица - 21.12. Най-добре желаещите да ми напишат л.с. с предпочитанията си от кой континент, държава, град, еле пък и обект, защо не, биха желали да получат магнитче. П.П. ОК, в Коледния контекст: Офертата важи и за неприсъствалите магеланци, особено ако е по пътешественически причини 4 1
mary_shery Публикувано: 14 декември, 2025 Публикувано: 14 декември, 2025 @Anna Kalinovska, благодаря много за тази Сокотренска красота! 😘 Първият ми коледен подарък! ❤️ 6 1
Anna Kalinovska Публикувано: 14 декември, 2025 Публикувано: 14 декември, 2025 преди 40 минути , mary_shery каза: @Anna Kalinovska, благодаря много за тази Сокотренска красота! 😘 Първият ми коледен подарък! ❤️ Защо не ни го/я покажеш
Anna Kalinovska Публикувано: 14 декември, 2025 Публикувано: 14 декември, 2025 преди 43 минути , mary_shery каза: Ето го 🙂 Умно момиче! Избрала си това, което и аз бих грабнала - на него са и двата сокотренски ендемита! Емблемите на райския остров. Драконовото дърво/Dragon Blood Tree. https://en.wikipedia.org/wiki/Dracaena_cinnabari Мисля, че го наричат още Пустинна роза. https://www.thconsulting.eu/6382/ Бутилковото дърво/Bottle Tree - (Adenium obesum socotranum), което си е роднина на баоабите, ама нежно-дребен и украсяващ се с много красиви цветове в продължение на няколко месеца. Третият характерен за Сокотра дървесен ендемичен вид е Краставичното дърво https://en.wikipedia.org/wiki/Dendrosicyos Него снимах в двора на Етнографския музей. Видя ми се дребно и невзрачно, а другаде не ми го показаха. Не бих се отплеснала в ендемитите измежду фауната.. Само като teaser ще покажа рибата фугу, наричана още риба-балон и риба-таралеж. Тя най-много ме впечатли! Но снощи я нямаx с мен. 5 1
Anna Kalinovska Публикувано: 16 декември, 2025 Публикувано: 16 декември, 2025 На 14.12.2025 г. в 21:36, Anna Kalinovska каза: Виждате тази обява тук, защото По Коледа стават чудеса! - А аз вярвам в това Вчера сякаш не всички, уважили предколедната Магеланска среща, не успяха - по една или друга причина, обективна или субективна - да си вземат армаганче-магеланче от ъгловата маса, където седеше и @Брани. Та: Офертата е валидна до края на идната седмица - 21.12. Най-добре желаещите да ми напишат л.с. с предпочитанията си от кой континент, държава, град, еле пък и обект, защо не, биха желали да получат магнитче. П.П. ОК, в Коледния контекст: Офертата важи и за неприсъствалите магеланци, особено ако е по пътешественически причини Предпоследно повикване за възпрепятстваните да прочетат навреме Обявата Снимките не са само илюстративни.. 2 1 1
Anna Kalinovska Публикувано: 25 декември, 2025 Публикувано: 25 декември, 2025 На 9.01.2018 г. в 10:02, mu_ry каза: Най-просто казано - имам три билета за отиване до Меминген на 03.04. Два за възрастни и един за дете. Няма да ги ползваме, така че ако някой има желание да си плати такса за смяна на име нека ми пише. Не знам как точно се случва прехвърлянето, но ще го разучим 😄 Тогава германската ми братовчедка има РД, не знам още къде се очертава да съм тогава, но обещавам да помисля. До Мюнхен отдавна ми се отскача 🤠 Разбирам, че за връщане няма 😎 2
Anna Kalinovska Публикувано: 25 декември, 2025 Публикувано: 25 декември, 2025 На 16.12.2025 г. в 11:16, Anna Kalinovska каза: Предпоследно повикване за възпрепятстваните да прочетат навреме Обявата Снимките не са само илюстративни.. 🤠🧩⏳ Сокотра или Кайлаш 😎 1
Дани Магелани Публикувано: 25 декември, 2025 Публикувано: 25 декември, 2025 преди 48 минути , Anna Kalinovska каза: 🤠🧩⏳ Сокотра или Кайлаш 😎 Може ли да ми запазиш Сокотра, моля? Мари ми нарече тази дестинация. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега