ДиянаВ Публикувано: 22 април Публикувано: 22 април преди 5 часа, Светославов каза: Много благодаря за съпричасноста! Със застрахователи не мисля да се заигравам. Единствен читав вариант според мен етози, който ми предложиха от агенцията, но си е твърде хипотетичен, все пак реших да го споделя тук. Ако не, някаква скромна компенсация, която поне малко да задоволи апетита на НЗОК 😉 Пробвай във вашата работна среда, сред съседи и техни колеги. Тук във форума е малко стисната работа😉 Донякъде датите ти са точно след почивните дни и почти всеки вече се е ориентирал нанякъде. Успех и бързо оздравяване 🍀 2
Madonna Публикувано: 23 април Публикувано: 23 април Пожелавам бързо и леко оздравяване! Скоро да можете да отидете на друго място - и най-вече да си добре! 1
Яничка Публикувано: 4 май Публикувано: 4 май Понеже такива билети се дебнат повечко, пускам една обява за фенове на F1: Мъжът ми си продава билета за Formula 1 в/до Будапеща на Hungaroring за 24-26 Юли. Билетът е тридневен за трибуна Т1 grandstand. Мястото е на старт-финалната права, където често стават изпреварванията (в червено на картинката по-долу) - 470€. В момента всички билети за основното състезание са Sold out. Мястото е до още две българчета, с които мъжът ми пътува, така че няма да е скучно 🙂 По принцип не правим необмислени покупки, но когато взиман билета, Пухчо не е знаел, че по времето на F1 ще обикаля нервно пред родилното 🙂 12 12 1
wilks Публикувано: 11 май Публикувано: 11 май П.П. Ваучерът е продаден. Някой ако търси настаняване в един от изброените градове за две вечери/двама човека, да ми пише лс да се разберем как да му пратя PDF-а с ваучера (тук е само снимка с описанието и условията, самият код умишлено е скрит по обясними причини). Както и разписката за платената цена, за която е купен 29€, да я има, в случай че бъде поискана при настаняването. Превод на описанието: ✓2 нощувки за 2 души в комфортна двойна стая ✓Изберете между хотели a&o в Ротердам, Копенхаген, Франкфурт, Мюнхен, Дортмунд и Грац. ✓ До две деца (до 17 години) се настаняват безплатно във фамилна стая. ✓Безплатен Wi-Fi в хотела и във вашата стая. Безплатни информационни материали за града (забележителности, екскурзии, карта на града и др.). ✓Проверете наличността директно на: http://voucher.aohostels.com/availability_check.php Превод на условията: Моля, резервирайте директно с номера на вашия ваучер на: http://voucher.aohostels.com - ваучерът е валиден 3 години и може да бъде резервиран онлайн. Ваучерите подлежат на отделно разпределение. В зависимост от местоположението може да се начисли туристическа такса, която не се покрива от ваучера. Валиден е за резервиране до 08.07.2026 Което означава, че до тази дата трябва да се направи резервацията, а не че до тогава трябва да се завършат самите нощувки. П.П. Ваучерът е продаден.
Bozhidar1978 Публикувано: 12 май Публикувано: 12 май Продавам голям надуваем дюшек /пояс/. Размери 210 х 115 см. Изпращам по куриер с опция преглед.
Zdravko Nestorov Публикувано: 17 май Публикувано: 17 май Здравейте на всички 🙂 Рядко ни се случва, но този път едно неочаквано пътуване ни съвпадна с концерт, за който сме си купили билети още в края на миналата година, и за съжаление няма да можем да присъстваме. Имаме два билета за концерта на Breaking Benjamin на 29.06.2026 в Арена 8888, сектор В 2.3. В момента все още има налични билети през официалните сайтове (но не за този сектор, а за други), но все пак цената, на която сме ги взели, е 40.90 евро за билет, а ние ги предлагаме по 29.00 евро за брой. Ако някой има интерес, нека просто ми пише - за София може и лично предаване 🙂 Ще се радвам някой да успее да се наслади на концерта вместо нас (и да прати поне 1 снимка 😛). Хубава и успешна неделя на всички! Бъдете здрави. 3
Яничка Публикувано: 12 юни Публикувано: 12 юни Не знам къде да го пусна, ама е интересно за любопитните и ученолюбиви магеланци. Аз преди години така проучих индонезийски, че и на техен инструмент се научих да свиря 😀 БЕЗПЛАТНО ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ ПО КИТАЙСКИ ЕЗИК И КИТАЙСКА КУХНЯ – с. МОМЧИЛОВЦИ Институт Конфуций – София ви кани да се включите в лятното училище по китайския език и китайска кухня, което ще се проведе през август в прохладната прегръдка на планината Родопи. Наш домакин за девета поредна година е село Момчиловци в община Смолян. Обучението е предназначено за ученици и възрастни, които имат желание да направят първите си стъпки в китайския език и китайската кухня. Освен часовете по китайски език участниците ще се научат да приготвят лесни, вкусни и здравословни китайски ястия. Очакваме ви от 24.08.2026 г. до 28.08.2026 г. в Норвежката къща/ДАНО център в с. Момчиловци. Обучението и всички материали в курса са безплатни.Престоят в района е нужно да си осигурите сами. Можете да се запишете за участие в лятното училище до 11.07.2026 г. тук. 11 1 1
ВениК Публикувано: 12 юни Публикувано: 12 юни Като снаха в Момчиловци мога да помогна с идея за настаняване при наша близка, която отдава под наем жилище там. Не ми е много приемлива комбинацията Китай и Момчиловци, ама нейсе, мое си разбиране. Ако някой се интересува да пише ЛС. 5
bobbyfm Публикувано: 12 юни Публикувано: 12 юни От години има много голям китайски интерес в Момчиловци. Почти всички туристически пътеки са с указателни табели освен на български и на китайски език. Провежда се ежегодно фестивал на киселото мляко, по време на който е пълно с китайски туристи. 5 1 3 1
Maya Zarcheva Публикувано: 22 юни Публикувано: 22 юни Здравейте, магеланци! Поради неочаквана промяна в плановете ни се налага спешно да продадем 6 електронни билета за Къщата на Жулиета (Casa di Giulietta) във Верона.Дата: 25.06 (този четвъртък)Час: 17:30 ч.Цена: 10 евро (20 лв.) на билет (намалени от оригиналните 12 евро, за да не изгорят).Могат да се купят и поотделно (на бройка – например само 2 или 4 билета). Плащането може да стане веднага по Revolut или българска банкова сметка, след което изпращам оригиналния PDF файл с билетите. При интерес, моля пишете ми тук на лично съобщение (ЛС)!
crazyhorse Публикувано: 2 юли Публикувано: 2 юли Имам ваучер за А&O Hostels,с изтичащ срок(05.07),включващ 2 нощувки за двама в Копенхаген(Norrebro и Sydhavn),Дортмунд,Франкфурт(Galluswarte и Ostend),Грац,Ротердам и Мюнхен(Hackerbrucke,Hauptbahnhof и Laim)!Ваучерът може да се ползва за една година напред.Предлагам го на цена 29 евро-за толкова е купен! 1
Lyubina Публикувано: 3 август Публикувано: 3 август Подарявам два речника: Речник на чуждите думи в българския език и Синонимен речник Имат само един проблем: понеже бяха надписани (подарък), изрязахме първия лист с надписа - вижда се на снимките по-долу: 2
Христиан Публикувано: 4 август Публикувано: 4 август Продавам ваучер за Wizz Air на стойност 50 евро, валиден до 19 септември 2026 г. ⚠️ Важно: полетът трябва да бъде осъществен най-късно до 19.09.2026 г., тъй като след тази дата системата на Wizz Air не позволява резервация с ваучера. При интерес пишете на лично Цена: 40 евро. 1
Яничка Публикувано: 5 август Публикувано: 5 август Получих код за 5 € отстъпка от Технополис. Условията са: Промокодът е валиден до 11.09.2026 г. в Technopolis app или на www.technopolis.bg. Промокодът дава право на 5 € отстъпка при поръчка на обща минимална стойност 100 €, чрез въвеждане в поле "Добави промокод" в "Твоята количка". Промокодът може да се използва еднократно и не може да се комбинира с други промокодове. Ако на някой има да поръчва нещо от там, да пише. 2
Дани Магелани Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 9 часа, Яничка каза: Получих код за 5 € отстъпка от Технополис. Условията са: Промокодът е валиден до 11.09.2026 г. в Technopolis app или на www.technopolis.bg. Промокодът дава право на 5 € отстъпка при поръчка на обща минимална стойност 100 €, чрез въвеждане в поле "Добави промокод" в "Твоята количка". Промокодът може да се използва еднократно и не може да се комбинира с други промокодове. Ако на някой има да поръчва нещо от там, да пише. Скоро купувах от тях скъп хладилник, но нямам промо код. Къде го видя?
traveler Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 10 часа, Яничка каза: Промокодът дава право на 5 € отстъпка при поръчка на обща минимална стойност 100 € Тази отстъпка ми прилича на бонусите, които раздава нашия бос за великден и коледа - 50 €. По-добре се чувствам ако няма такива. 6
Фил Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 11 минути , traveler каза: Тази отстъпка ми прилича на бонусите, които раздава нашия бос за великден и коледа - 50 €. По-добре се чувствам ако няма такива. Следващия път босът като ви раздава по 50€, дай ги насам - ще се жертваме да те освободим от бремето, не за друго, а за да се почувстваш по-добре! 1 1 6
Христиан Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август На 4.08.2026 г. в 17:43, Христиан каза: Продавам ваучер за Wizz Air на стойност 50 евро, валиден до 19 септември 2026 г. ⚠️ Важно: полетът трябва да бъде осъществен най-късно до 19.09.2026 г., тъй като след тази дата системата на Wizz Air не позволява резервация с ваучера. При интерес пишете на лично Цена: 40 евро. 35 евро 👀 1
Яничка Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август Преди 1 час, Дани Магелани каза: Скоро купувах от тях скъп хладилник, но нямам промо код. Къде го видя? Пратиха ми го на мейл. Иначе, да, доста са пестеливи на отстъпки 😉 2
stanimir Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август Намери нещо с флекс 10€ за догодина и си задръж резервацията, ако никой не го купи.Ще го смениш за друг полет когато ти потрябва. 2
Христиан Публикувано: 6 август Публикувано: 6 август преди 4 часа, stanimir каза: Намери нещо с флекс 10€ за догодина и си задръж резервацията, ако никой не го купи.Ще го смениш за друг полет когато ти потрябва. Подарък на приятел е, който не пътува често и този вариант не го устройва. 1
test124 Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август Здравейте, Предлагам 4 ваучера за А&О, които няма да мога да използвам. Ако някой има интерес да пише на лични. ✓ 2 нощувки за 2-ма души в комфортна двойна стая ✓ Избор между хотелите на a&o в Копенхаген (Sydhavn), Франкфурт, Аахен, Дортмунд, Дюселдорф, Ваймар и Грац Валидни са за резервиране до 19.10.2026, което означава, че до тази дата трябва да се направи резервацията, а самите нощувки могат да бъдат резервирани до една година напред. Резервациите се извършват през приложението A&O
test124 Публикувано: 9 август Публикувано: 9 август На 8.08.2026 г. в 8:49, test124 каза: Валидни са за резервиране до 19.10.2026, което означава, че до тази дата трябва да се направи резервацията, а самите нощувки могат да бъдат резервирани до една година напред. Редакция. Резервация с ваучерите е възможна до 31.12 2026 г.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега