Прескочи до съдържание

Австралия - сватбено пътешествие.

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 21.01.2025 г. в 21:12, Guinness каза:

Един лаишки въпрос, но не трябва ли първо да се вземат визи преди билетите или вие имате? На мен отдавна ми се върти в полезрението, но все още не съм проучвал достатъчно подробно ситуацията.

@t_petkov, пак да питам по този въпрос? 🙂 

Публикувано:

Аз не бих рискувал да платя билети без да имам сигурна виза, това не е Тайланд и може да откажат.

Публикувано:
преди 10 минути , Guinness каза:

@t_petkov, пак да питам по този въпрос? 🙂 

Извинявай, пропуснал съм въпроса ти. Честно казано ние взехме първо билетите. Визата ми я одобриха в рамките на 2 дни ако не се лъжа, но сега подадох нова, заради историята с презимето, която обсъдихме в групата за бързите въпроси. Подаването на виза е безплатно през сайта на правителството, резултатът идва в повечето случаи в рамките на 1-2 дни. Така че съвсем спокойно можеш да кандидатстваш и според резултата да потърсиш билети. Визата на съпругата ми я одобриха в рамките на 10 минути даже, но тя е германка, така че нещата там са предполагам други. 

Публикувано:

Кернс е доста по-голям град от Arlie beach и логично има повече активности в района.Големия бариерен риф също е по-близо.Ако трябва да избирам между двете места бих избрал Кернс.

А иначе полетите до Proserpine са повече от тези до Хамилтън. На Хамилтън няма и никакви  по-бюджетни настанявания , ако това е от значение при.Хамилтън си е звезден остров за съответната клиентела.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , stanimir каза:

Кернс е доста по-голям град от Arlie beach и логично има повече активности в района.Големия бариерен риф също е по-близо.Ако трябва да избирам между двете места бих избрал Кернс.

А иначе полетите до Proserpine са повече от тези до Хамилтън. На Хамилтън няма и никакви  по-бюджетни настанявания , ако това е от значение при.Хамилтън си е звезден остров за съответната клиентела.

Въпросът е ако в това време, в което сме там времето е толкова лошо, че няма турове до рифа, има ли какво да правим в самия град? Гледах някакви клипчета, че има ботаническа градина, но то такава има във всеки по-голям град в Австралия. Има ли нещо, което си видял в Кернс, което те е впечатлило? Нещо, с което евентуално можем да запълним дните с лошо време? 

Публикувано:

Няма нещо на закрито , всичко се върти около природата. Но извън Сидни , Мелбърн , Бризбън и вероятно още 2-3 града едва ли има какво да правиш в лошо време.Стискай палци или стой в големите градове , ако търсиш някаква гаранция.Аз не бих го мислил толкова.

Има аквариум и за друго не се сещам.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.