stanimir Публикувано: преди 22 часа Публикувано: преди 22 часа Аз не съм и открил особено смислено приложение , освен за резервации на полети от ония сайтове , където отстъпката компенсира куция валутен курс. По възможност ползвай я единствено за плащания в евро. Догодина може да си я ползваш свободно и у нас 🙂Не ми се занимава с откриване / закриване на акаунти , триене на виртуални карти и прочие съвсем евтини тарикатлъци. 1
Иван Попов Публикувано: преди 21 часа Публикувано: преди 21 часа Така и ще направя. Ще я ползвам само и единствено за сайтовете за намаления. 😊 Благодаря ти!
don Публикувано: преди 21 часа Публикувано: преди 21 часа Има и такса за неактивност от 6 месеца, да го имаш изпредвид. 1
Иван Попов Публикувано: преди 21 часа Публикувано: преди 21 часа преди 19 минути , don каза: Има и такса за неактивност от 6 месеца, да го имаш изпредвид. Да, има такса за неактивност.
neuromancer Публикувано: преди 20 часа Публикувано: преди 20 часа Ако кешбека се дава от payz вероятно трябва да е платено с такава. Трябва да прочетеш условията. Топкешбек за сравнение е минимум 6% и работи със всякаква карта. 2 1
neuromancer Публикувано: преди 20 часа Публикувано: преди 20 часа Уф, то имало цяла страница след въпроса, а не съм я видял 😆 Уиз беше 10% много отдавна, сега е 5%, не знам дали има някаква врътка за 10 1
Dora Popova Публикувано: преди 20 часа Публикувано: преди 20 часа При мен Payz е вързан с Curve . Така си получавам cashback и не се притеснявам за обменния курс . 2
adreno Публикувано: преди 17 часа Публикувано: преди 17 часа Така е, транзакциите през Curve се отчитат за кешбек и се избягва превалутиране то. Даже може да се получи кешбек от Кръв (за платените планове), от PayZ и ако някой е много находчив - и от картата с която се зарежда индиректно Payz акаунта. 1
Loverboy Публикувано: преди 10 часа Публикувано: преди 10 часа А докога дават кешбек - не беше ли само до 30 юни? 1
Dora Popova Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа преди 5 часа, Loverboy каза: А докога дават кешбек - не беше ли само до 30 юни? Да, но може да удължат периода. 1
Иван Попов Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа преди 15 часа, Dora Popova каза: При мен Payz е вързан с Curve . Така си получавам cashback и не се притеснявам за обменния курс . Ето това съм го пропуснал иначе из форума. А колко 5% или 10% получаваш така? преди 15 часа, neuromancer каза: Уиз беше 10% много отдавна, сега е 5%, не знам дали има някаква врътка за 10 Отново е 10% и на мен толкова ми върнаха като кредит от април месец. преди 15 часа, Dora Popova каза: обменния курс . На мен точно обменния курс ми изигра лоша шега, поне при мен е 8 лева. Но ако сумата е много, то може с много повече пари да изгори човек. 1
stanimir Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа 11 minutes ago, Иван Попов said: Ето това съм го пропуснал иначе из форума. А колко 5% или 10% получаваш така? Отново е 10% и на мен толкова ми върнаха като кредит от април месец. На мен точно обменния курс ми изигра лоша шега, поне при мен е 8 лева. Но ако сумата е много, то може с много повече пари да изгори човек. Това е новината на лятото за такива като мен, дето са забравени от Букинг во всеки веков 😞 Браво за находката ! 1 1
adreno Публикувано: преди 5 часа Публикувано: преди 5 часа преди 8 минути , Иван Попов каза: Ето това съм го пропуснал иначе из форума. А колко 5% или 10% получаваш така? Отново е 10% и на мен толкова ми върнаха като кредит от април месец. На мен точно обменния курс ми изигра лоша шега, поне при мен е 8 лева. Но ако сумата е много, то може с много повече пари да изгори човек. Cashback от payz е 2% от всички транзакции с Diners картата и е до днес. Отделно има и 5% само за букинг. 1 1
Argentique Публикувано: преди 4 часа Публикувано: преди 4 часа Получих си физическите карти за 14 дни. Зелената прилича на рязана с крива ножица, освен ако не е някакъв ефект, с който не съм запозната. 😄 А на черната не са й отпечатани две от цифрите в третата четворка (липсват). 🤣 Като за без пари - толкова, ама съвсем да няма кой да погледне какво пращат... 1
Loverboy Публикувано: преди 4 часа Публикувано: преди 4 часа преди 33 минути , adreno каза: Cashback от payz е 2% от всички транзакции с Diners картата и е до днес. Отделно има и 5% само за букинг. Мисля, че беше до 30 юни изрично написано като временна промоция с 2%… 1
Dora Popova Публикувано: преди 3 часа Публикувано: преди 3 часа Аз май не разбрах тези 5% от booking с коя карта ги взимаш - с Diners или Master card ? В случая , дали ако платя с кърв , зад който съм закачила дайнърса на payz , ще ми изплатят кешбека , или много искам?/ по този начин мога да си докарам 7% кешбек/
yordanov Публикувано: преди 2 часа Публикувано: преди 2 часа преди 2 часа, stanimir каза: Това е новината на лятото за такива като мен, дето са забравени от Букинг во всеки веков 😞 Браво за находката ! Сложили са, обаче, ограничение на процента кешбек в зависимост от нивото на Уиз членство. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега