Прескочи до съдържание

PayZ и Flykk - предплатени Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:

Явно аз ще съм лошия вестоносец

We’re reaching out to inform you of an important change regarding your card services with us.

Starting from July 29, 2025, we will no longer support our Payz Plus card product, and all associated Payz Plus cards will be cancelled. This decision was not made lightly and is due to circumstances beyond our control—a third party provider ceasing operations unexpectedly.

The Payz Mastercard product remains operational, so we advise transferring all your payments to this product to avoid any disruptions.

We want to assure you that:
  • All other Payz services remain fully operational.
  • Your funds are completely safe and secure.
  • You can continue to access your balance for withdrawals and purchases through our platform.

We understand this may cause inconvenience, and we’re here to support you through the transition. If you have any questions or need assistance, please don’t hesitate to reach out to our support team.
Thank you for your continued trust and understanding.

Payz
  • Шок 3
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

УжасТ , аз заради тях си направих неон сметката , а те ще режат Дайнърса.

Аз нямам Mastercard , как тогава ще ми изплатят кешбека?

Сега какво , трябва да генерирам и Мастеркард ли?

И аз получих току що имейла.

Публикувано:

И аз получих този имейл.

Сега какво правим.... Направо да вземем и да се откажем ама трябва да им се пише по мейла и после май да се чака.... 

Публикувано:
33 minutes ago, Иван Попов said:

И аз получих този имейл.

Сега какво правим.... Направо да вземем и да се откажем ама трябва да им се пише по мейла и после май да се чака.... 

Изпразваш си сметката , Settings > My Account > Close Account > Chao ,Chao  !

• Харесвам 7
Публикувано:

А някаква алтернатива с Дайнърс някой открил ли е? Че те и тези много са го “скрили” - наричат го Payz Plus карта, а не Diners и не съм сигурен, че лесно ще открием алтернатива…

Публикувано:
преди 2 часа, Loverboy каза:

А някаква алтернатива с Дайнърс някой открил ли е? Че те и тези много са го “скрили” - наричат го Payz Plus карта, а не Diners и не съм сигурен, че лесно ще открием алтернатива…

Е flikr май за сега още бачка.

Публикувано:
преди 2 часа, Loverboy каза:

https://www.flykk.it/  - но , аз не можах да се разбера с тях и не стигнах до верификация.

Може пак да се пробвам.

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Дайнърса изчезна от приложението и затова се мъча цял ден да добавя виртуалната  Mastercard Payz към Curve/нямам физическа карта/   , но всеки път ми дава грешка.

Някой успял ли е да я добави в Кърв?

Публикувано:
преди 5 часа, Dora Popova каза:

Дайнърса изчезна от приложението и затова се мъча цял ден да добавя виртуалната  Mastercard Payz към Curve/нямам физическа карта/   , но всеки път ми дава грешка.

Някой успял ли е да я добави в Кърв?

И аз не успявам - нито с виртуална, нито с физическа.

Гугъл пей също ги отхвърля при опит за добавяне.

• Благодаря 1
Публикувано:

Аз си прехвърлих парите обратно в бг сметка, но ми е останала 1 ст. и не ми позволява да си закрия акаунта.

Как да излъжа системата им?

Така или иначе заради Дайнърс я открих и като го няма вече не мисля да я поддържам.

Георги Матеев
Публикувано:

Аз също закривам акаунта, не виждам никакъв смисъл от (поредната) дебитна Mastercard. Жалко, PayZ беше доста добре.

А ако събера търпение може и да се пробвам отново с Flykk. Въпреки абсурдната им верификация.

• Харесвам 4
Публикувано:
Преди 1 час, Mistela каза:

Аз си прехвърлих парите обратно в бг сметка, но ми е останала 1 ст. и не ми позволява да си закрия акаунта.

Как да излъжа системата им?

Така или иначе заради Дайнърс я открих и като го няма вече не мисля да я поддържам.

Пишеш мейл. Аз имах 4€, които им подарих. Искаха 2,5€ за трансфер, но миникума е 5€

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз последно заредих точно, колкото ми струваше самолетния билет и в крайна сметка останах на 0 и снощи закрих акаунта си.

Иначе, ако имах остатък, просто щях да заредя, Амазон акаунта си с 5-6-7 евро, колкото там е остатъкът.

• Харесвам 3
Публикувано:

А защо просто не изхаричите остатъка през виртуална Мастъркард ? Аз също закривам акаунта , трябваше ми единствено заради Дайнърс. Mastercard карти предлага куцо и сакато.

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз също закривам акаунта и не виждам никакъв смисъл от допълнителна дебитна Mastercard. 

Пуснах си парите по български сметка, но сега чакам одобрението, имам такса 2,50 евро. 

Сега имам остатък от 3,40 евро, но ще видя ако мога да ги изхарча добре, ако не ще имат подарък и от мен. 

Но задължително ще им пиша (дори и онлайн да закрия сметката си), за да ми закрият акаунт, после да не стане грешка и да плащам такси и т.н.

Публикувано:

Аз имах 20 евро в Payz, пробвах да заредя Револют в 20 евро, но ми отказа, после пробвах с 19 евро и мина успешно, а в Pays бяха дръпнати 19.80 🙂

Публикувано:

А каква е таксата за зареждане на револют при това положение? Ако не е голяма сумата може би по-лесно ще е да се зареди револют отколкото да се прехвърля с такса 2.5 е.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.