Прескочи до съдържание

PayZ и Flykk - предплатени Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз ще изчакам да ми начислят кешбека ,  ще го изхарча някъде онлайн/друг начин не виждам/  и тогава ще закрия акаунта.

Имам време до 22.09 - когато ще започнат да начисляват таксата от 5 евро за не активност.

• Харесвам 1
Публикувано:

А аз се забавих с прехвърлянето на парите в Револют, направих го миналата седмица и ми даде съобщение за до 3 дни обработка на превода. Съответно трети ден - 29.07. ми писаха - късно е чадо. Сега освен да си ги харча при лош курс на обмен, друго мога ли?

Публикувано:
преди 30 минути , само Рени каза:

А аз се забавих с прехвърлянето на парите в Револют, направих го миналата седмица и ми даде съобщение за до 3 дни обработка на превода. Съответно трети ден - 29.07. ми писаха - късно е чадо. Сега освен да си ги харча при лош курс на обмен, друго мога ли?

Пробвай да добавиш евровота сметка в Революта и ги прехвърли там!Има такса обаче!

• Харесвам 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Пуснах си и аз Flykk, че намерих добри отстъпки с Дайнърс пак с джеткост - пише до 24 часа, че ще активират KYC и ще мога да ползвам. Мейл получава ли се или нещо друго - как да разбера, че е минал процесът? 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 40 минути , Loverboy каза:

Пуснах си и аз Flykk, че намерих добри отстъпки с Дайнърс пак с джеткост - пише до 24 часа, че ще активират KYC и ще мога да ползвам. Мейл получава ли се или нещо друго - как да разбера, че е минал процесът? 

Не се занимавай. Дайнърс приключи. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Пуснах си и аз затваряне на акаунта, точно 00.00 евро, стата така защото направих прехвърляне и знам, че таксата е 2.50 евро към банкова сметка в Б-я.

Като пуснах за затворяне на акаунта, веднага ми писаха дали съм сигурен и искат потвърждение от моя страна. 

Публикувано:

Успях да се преборя с Flykk. Стартирах KYC - първо качих извлечение от револют. Пишеше да се изчака 24 часа. След 24 часа пробвах и ме караше да почна пак процеса (но от средата, където ти иска документа), качих Софийска вода - пак след няколко часа пробвах и искаше отново документ. Писах им в чата и след това качих скрийншот от извлечение на Уникредит. След 2-3 часа ми писаха мейл, че не приемат скрийншоти и да кача отново същото, но в ПДФ, както и да им отворя за какво ще ползвам акаунта и какъв обем транзакции очаквам на месец през акаунта. Написах за онлайн плащания и между 500-1000 евро месечно. Качих пак и след няколко часа влязох в акаунта. Вече си създадох две карти и платих успешно в Rumbo - никакви проблеми. Куца им единствено комуникацията - нямаш никакви известия, че не ти приемат документите и трябва сам да проверяваш. Но пък плащанията са ОК, доволен съм. Включително снощи един от билетите Lastminute не го издадоха, защото скочи цената междувременно и върнаха по картата парите веднага. Днес го купих успешно 😎

Така че - слуховете за смъртта на Дайнърс са силно преувеличени. 😆 :))) 

• Харесвам 8
  • Браво 2
Публикувано:

Доколкото разбирам, ако нямам сметки на адреса от личната карта, които са на мое име, няма шанс да ме одобрят за Flykk? Освен ако стрийминг платформи като Netflix и Disney Plus се броят...

Изобщо не успях да използвам Payz преди да спрат Diners-а 😞 

• 5 месеца по-късно ...
Публикувано:

Здравейте, Flykk работи ли още?

Липсва ми Дайнърса (все с нея ми излизат намаления, откакто я закриха в БГ) и се чудя дали някой скоро е вадил Flykk - още ли толкова тегав процеса както е описано по-горе и да попитам как се зарежда най-изгодно и има ли такса за неактивност?

Благодаря!

Публикувано:

Още е тегав. Безплатно зареждане със SEPA Instant, което откакто сме в клуба на богатите е достъпно от всяка БГ банка.

Таксата за неактивност е 5 евро след 12 месеца.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, adreno каза:

Още е тегав. Безплатно зареждане със SEPA Instant, което откакто сме в клуба на богатите е достъпно от всяка БГ банка.

Таксата за неактивност е 5 евро след 12 месеца.

Да се поясня - безплатно е зареждането със SEPA Instant oт страна на flykk, oт страна на изпращащата банка може да има такса.

• Благодаря 1
Публикувано:

А таксата за неактивност се начислява след 12 месец за всеки месец в който не е използвана картата, така ли? Някакви други такси има ли при плащате - например за превалутиране, ако не плащаш в евро или някаква месечна или годишна такса?

Публикувано:
преди 12 часа, stanimir каза:

https://www.flykk.it/fees

Ако няма да я ползваш 12 месеца наистина ли имаш нужда от тази карта ? Винаги може да купиш нещо от Temu и проблемът е решен.

Благодаря :) Ще чета!

Не съм се изразила правилно. Сега разбрах - ако не се използва цяла година - тогава се начислява, а не както бях си го изтълкувала - тази една година да е нещо като гратисен период и след това ако не я използваш през месеца - такса за неактивност.

• Харесвам 1
Публикувано:

След два дни опити и разправии със съпорта на Flykk най-накрая имам акаунт и ще пробвам да купя билети с Diners.

• Харесвам 4
Публикувано:

Така да ви разкажа след, като ме верифицираха най-накрая. Преведох пари от сметката ми в Револют към Флик, като парите дойдоха веднага, ноооо за да мога да ги ползвам трябва да минат през верификация от служител на Флик. Чаках 12 часа одобрение и след това купих билетите, като след покупката ми изпратиха мейл, че искат да видят разписки от покупките, като аз им изпратих скрийншоти от сайта на lastminute. След това останалите пари ги пуснах с превод обратно към Револют и тук отново за да тръгне превода трябва да бъде одобрен от служител на Флик. Също така при самите покупки от Lastminute трябваше след всяка покупка да генерирам нова виртуална карта, защото не ми одобряваше покупка втори път със същата карта.

• Харесвам 4
  • Шок 2
Публикувано:

Не знам каква е играта , но не им е чист косъма на тия зад Флик.Трудно някой нормален би им станал съзнателно клиент (без Diners схемата , която едва ли е цел на обичаен потребител на услугата).Бизнес който всячески избягва да привлича клиенти е повече от необичаен.

• Харесвам 5
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:

Някой в последно време да е успял успешно да купи билети с flykk карта Дайнърс през jetcost -> lastminute?

От известно време плащанията към тези сайтове не минават,  а проблем с картата при други плащания нямам. 

Георги Матеев
Публикувано:
На 11.02.2026 г. в 20:42, stanimir каза:

Не знам каква е играта , но не им е чист косъма на тия зад Флик.Трудно някой нормален би им станал съзнателно клиент (без Diners схемата , която едва ли е цел на обичаен потребител на услугата).Бизнес който всячески избягва да привлича клиенти е повече от необичаен.

Меко казано е необичайно, а пък да изискват разписка след покупка е още по-странно. Имайки предвид, че са от Кипър, е силно вероятно в схемата да е намесен някой руснак или руски капитал. И лесно мога да си представя, че този финансов бизнес е фасада на нещо съвсем друго.

преди 21 минути , ttashkov каза:

Някой в последно време да е успял успешно да купи билети с flykk карта Дайнърс през jetcost -> lastminute?

От известно време плащанията към тези сайтове не минават,  а проблем с картата при други плащания нямам. 

Приятели с македонски Дайнърс-и споделиха, че Lastminute им блоква картите след само едно плащане и после картите ставали неизползваеми за много месеци. Тоест това изглежда като генерален проблем от страна на Lastminute/Bravofly, а не конкретно с Flykk.

Дайнърс вече е крайно сложен и като продукт и като начин на използване. Освен това през Прайм в 90% от случаите излизат по-големи отстъпки, така че за мен Дайнърс в момента е безсмислен и не си заслужава усилията.

Между другото онзи ден PayZ щастливо ми съобщиха, че скоро почват да ми взимат €5 такса неактивност месечно. След 2 имейла към съпорта, с които им подарих колосалните 14 цента наличност в сметката ми, закриха акаунта. Не видях за какво мога да го ползвам.

• Харесвам 5
Публикувано:
На 9.03.2026 г. в 15:35, Георги Матеев каза:

Меко казано е необичайно, а пък да изискват разписка след покупка е още по-странно. Имайки предвид, че са от Кипър, е силно вероятно в схемата да е намесен някой руснак или руски капитал. И лесно мога да си представя, че този финансов бизнес е фасада на нещо съвсем друго.

Приятели с македонски Дайнърс-и споделиха, че Lastminute им блоква картите след само едно плащане и после картите ставали неизползваеми за много месеци. Тоест това изглежда като генерален проблем от страна на Lastminute/Bravofly, а не конкретно с Flykk.

Дайнърс вече е крайно сложен и като продукт и като начин на използване. Освен това през Прайм в 90% от случаите излизат по-големи отстъпки, така че за мен Дайнърс в момента е безсмислен и не си заслужава усилията.

Между другото онзи ден PayZ щастливо ми съобщиха, че скоро почват да ми взимат €5 такса неактивност месечно. След 2 имейла към съпорта, с които им подарих колосалните 14 цента наличност в сметката ми, закриха акаунта. Не видях за какво мога да го ползвам.

Днес установих, че проблема явно не е само при картите Дайнърс. Опитах и плащене към lastminute.de с дебитна карта VISA Debit на Револют и не мина. Вече си мисля, че това блокиране не е само на самата Дайнърс карта, а на всички карти свързани с притежателя. 😀

IMG_8670.png

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 57 минути , ttashkov каза:

Днес установих, че проблема явно не е само при картите Дайнърс. Опитах и плащене към lastminute.de с дебитна карта VISA Debit на Револют и не мина. Вече си мисля, че това блокиране не е само на самата Дайнърс карта, а на всички карти свързани с притежателя. 😀

IMG_8670.png

Генерирай нова еднократна карта в Револют и при плащането напиши друго име (при този тип карти то не се проверява) 🙃 Разбира се смени също мейла и телефона, може и по тях да лови.

Също опитай с немски VPN - понякога така преодолявам тази грешка и плащането все пак минава.

Иначе онзи ден ползвах laatminute.de и си беше ок за мен.

• Харесвам 6
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:
преди 1 час, adreno каза:

IMG_20260322_214054.jpg.7c3df67677b89b3e6b47602eb24950ec.jpg

4 месеца след поръчката физическата карта Flykk пристигна най-накрая 😃

Аз от една година не мога да си направя верификацията...Три имейла,два телефонни номера,чатове,имейли и не става...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 58 минути , crazyhorse каза:

Аз от една година не мога да си направя верификацията...Три имейла,два телефонни номера,чатове,имейли и не става...

При мен стана от третия път - с извлечение от КК от Пощенска и сметка за телефон от Виваком.

ДСК, ПИБ, Револют не им харесаха.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.