Прескочи до съдържание

PayZ и Flykk - предплатени Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:
3 hours ago, adreno said:

IMG_20260322_214054.jpg.7c3df67677b89b3e6b47602eb24950ec.jpg

4 месеца след поръчката физическата карта Flykk пристигна най-накрая 😃

Има ли още велики оферти за самолетни билети с дайнърс? Аз не съм засичал.

• 2 месеца по-късно ...
Публикувано:

Как захранвате сметката в Flykk ?

Чрез карта има такса а с PaidBy -няма .

Днес в рамките на 2 часа си отворих акаунт , приложиш банково извлечение.

• Шок 1
Публикувано:
преди 5 минути , Dora Popova каза:

Как захранвате сметката в Flykk ?

Чрез карта има такса а с PaidBy -няма .

Днес в рамките на 2 часа си отворих акаунт , приложиш банково извлечение.

Чрез превод от револют безплатно 

• Харесвам 4
Публикувано:

То хубаво револют , но за тези които имат. За България се показват малко банки. 

Явно трябва да действам с карта.

Публикувано:
преди 51 минути , Dora Popova каза:

То хубаво револют , но за тези които имат. За България се показват малко банки. 

Явно трябва да действам с карта.

Предполагам можеш и от българска банка да направиш евров превод, ако имаш включени безплатни в плана от банката. Откакто сме в еврозоната, преводите ми пристигат мигновено - в Италия, България и тн. 

Публикувано:

Български банки не виждам в падащото меню за България . Единствената позната за мен банка е Уникредит , но тя не ми върши работа.

Публикувано:
преди 56 минути , neuromancer каза:

Не е ли просто превод към IBAN?

Не има някаква система за безплатни преводи PaidBy - но там трябва да избираш измежду няколко банки. Другият начин е чрез карта - такса 1.5 % с МК 

22.png

Публикувано:

Аз от револют превеждам по IBAN, като към всяка друга сметка, не го правя през тази система. Имаш в акаунта си  IBAN кипърски е мисля. Би трябвало да може от всяка банка

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Направих превод от TBI за проба - отне около 2 часа за да постъпят в сметката на Flykk.

Създала съм една виртуална карта в приложението ,но ако създам втора ,означава ли ,че сумата по сметката ще бъде и по двете карти?

Публикувано:
Преди 1 час, Dora Popova каза:

Направих превод от TBI за проба - отне около 2 часа за да постъпят в сметката на Flykk.

Създала съм една виртуална карта в приложението ,но ако създам втора ,означава ли ,че сумата по сметката ще бъде и по двете карти?

Няма значение колко карти имаш, сметката е една и  сумата е за всички

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Започнаха проблемите ми с Flykk -  а цените на самолетните билети не чакат.

Имам 2 транзакции ,които ги виждам в app-ът , но сметката показва само сумата на първата транзакция. Отговорът е - правили проверка без срок на изпълнение,

Някой да се е сблъсквал с това?

• Шок 1
  • 1 месец по-късно ...
Публикувано:

От 1 час се мъча да купя едни билети от jetcost.nl - lastminute - с flykk и не мога. Пробвам и с двете карти които имам в приложението и не става - дава грешка.

Някакви идеи?

Публикувано:

Стана , много благодаря , но какво правя с другите карти? 

Ако всеки път е така , ще се натрупат много карти. старите могат ли да се трият?

• Харесвам 3
Публикувано:

Не знам колко време е “карантината” на използвана карта. На времето беше три месеца.

Ами триеш и правиш нови, но не знам до къде им е лимита на търпимост и да не те баннат. Някой беше писал по назад

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз няколко пъти успявам да купя билети след като сложа име различно от моето за титуляр на картата. След това се появява потвърждение на плащането в приложението на  flykk и транзакцията минава. Не винаги става от първият път и самата резервация я правя през уеб версията на jetcost.  Преди време бях писал, че дълго време не успявах да купя нищо на мое име и @Георги Матеев ми даде този съвет за виртуалните карти на револют, който пробвах и при картите на flykk и мина няколко пъти успешно. 

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:
В момента, Dora Popova каза:

Смяната на името при въвеждането на данните на картата  ли става?

Да, при самото въвеждане на данните на картата. Обикновенно първо пробвам с моето име и след като не мине слагам друго име и след това получавам известие за одобряване на транзакцията в приложението на flykk. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Преди време имах FLYKK, в последствие я изтрих и вчера реших пак да имам. Страшен зор, изпращах едно след друго 

1. Извлечение от Револют, не им хареса

2. Извлечение ДСК, но поискаха фактура

3. Фактура за платена вода, последва искане на снимка на ДСК картата, на която по-рано им изпратих извлечение, като искаха да видят само 4-те последни цифри и името.

4. Мейл с отделни въпроси за какво ми е и фиш заплата, щях да ги напсувам, но им пратих и с това приключи великата проверка.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ползвам Флик, но генерирам всеки път нова карта. Сега имам рефънд от Ластминът по едни канселирани полети и ми е интересно дали ще дойдат по сметката като картата е изтрита или ще пия една студена вода. 

Публикувано:

Аз поръчах физическа карта защото ми омръзна от тези виртуални карти и риск от банване от страна на lastminute.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.