Прескочи до съдържание

PayZ и Flykk - предплатени Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 часа, Dora Popova каза:

Аз поръчах физическа карта защото ми омръзна от тези виртуални карти и риск от банване от страна на lastminute.

Ама физическата какво те “грее”, правиш една резервация и ти праскат карантина незнайно колко и пак опираш до виртуални

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Branko каза:

Ама физическата какво те “грее”, правиш една резервация и ти праскат карантина незнайно колко и пак опираш до виртуални

Ами досега не са ме банвали когато съм ползвала  физическа Diners card , винаги има риск разбира се ,но за мен лично той  е по-голям с виртуалните.

Най-много да изгърмя 9 евра. Ще го преживея.

• Харесвам 1
Публикувано:

С физическата по всяка вероятност и няма да те баннат, защото ще я ползваш един път към румбо, ластминет и тн и после, ще имаш “карантина” и няма да можеш да я ползваш поне три месеца в тези платформи. В смисъл тези 9€ , като ги махнеш от отстъпката за билета , който ще купиш и остава не е кой знае каква разлика. 

Баннването се случва при прекалено триене на виртуални и създаване на нови такива карти от самите Flykk .

Но то нямаш друга алтернатива ако искаш билети на друга цена. 

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.