Прескочи до съдържание

PayZ и Flykk - предплатени Карти Diners Club

Препоръчани мнения

Публикувано:

WISE са блокирали картата ми с предположение, че верятно данните и са откраднати при предишна трансакция.

Последно опитах да заредя с нея payz - неуспешно. Предпоследно съм плащал в Еxpedia преди повече от месец.

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, Doctor Who каза:

WISE са блокирали картата ми с предположение, че верятно данните и са откраднати при предишна трансакция.

Последно опитах да заредя с нея payz - неуспешно. Предпоследно съм плащал в Еxpedia преди повече от месец.

20 лв. и 3 дни реално за нова карта.. Напоследък правя това упражнение и по 2х/седмично.. Фишваха ми я кипърци, кенийци, тобаговци.. Отдел Риск не спят, звъняха ми вечер да питат моя ли е транзакция с нетфликс, а аз питах какво е това нетфликс..

Публикувано:
преди 7 минути , Anna Kalinovska каза:

20 лв. и 3 дни реално за нова карта.. Напоследък правя това упражнение и по 2х/седмично.. Фишваха ми я кипърци, кенийци, тобаговци.. Отдел Риск не спят, звъняха ми вечер да питат моя ли е транзакция с нетфликс, а аз питах какво е това нетфликс..

Всъщност поста ми е в посока, че WISE приемат опита за плащане към payz като операция, която светва при тях по някаква причина.

Новата физическа карта я издадоха моментално и може да се добави в gpay или apple pay, може да се плаща с нея онлайн, може да се добави към виртуален портфейл по избор. Поръчах я безплатно, защото за доставка с DHL искаха 34 евро.

• Харесвам 4
Публикувано:

Точно с wise не знам, но обикновено в приложенията имаш възможност да обявиш транзакцията за легитимна и да не си сменяш картата.

Аз след няколко проблема с опити за кражба реших да ползвам само виртуални карти онлайн, че се преиздават лесно и да не запаметявам абсолютно никога, дори Амазон или Нетфликс. За съжаление Убер трябва да е запаметен.

Публикувано:
преди 17 часа, stanimir каза:

PayZ Diners пластиката пристигна за 12 дни , остава да и се намери подходяща употреба.

БГ Пощи?

Публикувано:

Добрата новина е, че рифънд идва много бързо, няма и ден.

Лошата..Абе по-добре да не стигате до връщане на пари. На платените 2,49 евро ми върнаха 2,28 евро. 

• Харесвам 1
  • Шок 4
Георги Матеев
Публикувано:

Да се изфукам - най-сетне сефтосах новия си Diners. Ирландският jetcost се престара и даде €32 дискаунт на €76 Пегасус билет и беше време за първи опит с новата карта.

Заредих Payz акаунта си с Револют трансфер, който дойде буквално 2 секунди след натискане на SEND бутона. Плащането в lastminute мина абсолютно безпроблемно, като не поиска никаква допълнителна верификация. Ползвах виртуалната карта. Билетът дойде след секунди.

До момента само позитивни впечатления. В играта сме 🙂

• Харесвам 27
  • Браво 7
Георги Матеев
Публикувано:

Ъпдейт: от вчера досега направих 4 покупки с Diners картата и изглежда няма никакво ограничение от страна на Lastminute/Bravofly. Нито един път не правих допълнителна 3D верификация, което отчитам като плюс.

Чисто информативно, купувах полети на Pegasus и AJet, като дискаунтът варираше от €24 до €36 на билет. Отстъпката се вдигаше при търсене на повече от 1 билет. Ирландският jetcost в момента показва най-ниски цени при мен.

Единият търсен билет беше Истанбул-Еркан (с официална цена €50) и това бяха резултатите :

Jetcost.ie мобилен браузър - €33

Jetcost.ie апп - €29

Jetcost.ie десктоп браузър - €26

Еднакви търсачка, търговец и IP, но 3 различни цени, в зависимост от начина на достъп. Проверявайте всичко преди покупка.

За сравнение Edreams Prime изкара за този билет най-ниска цена €39.

• Харесвам 24
  • Благодаря 2
Публикувано:

И аз имам вече 4 отделни покупки с Дайнерс-а и засега няма ограничения. Само със зареждането не ми се получава бързо. С Револют зареждането пристига на следващия ден. Вече два пъти го тествам. С ТБИ Neon карта става за няколко часа.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 6 минути , elzbieta каза:

И аз имам вече 4 отделни покупки с Дайнерс-а и засега няма ограничения. Само със зареждането не ми се получава бързо. С Револют зареждането пристига на следващия ден. Вече два пъти го тествам. С ТБИ Neon карта става за няколко часа.

Хм, интересно, при мен с Неон картата не става и не става, а с Револют парите пристигат за секунди?!

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, nino каза:

А някой има ли идея за салоните ? Пише с намалени цени и нищо повече , примерно като проценти намаление .

Картата идва с безплатно членство (поне до края на годината) в PrirotyPass без включени входове.

Регистрира се акаунт в PP на Activate Your Account | Priority Pass с номера на картата.

Цените са 25/28 евро за картодържател/гост в двата салона, който проверих. Като ти сканират картата цената се показва на терминала. Никъде няма пълен списък, от съпорта също не дават конкретна информация.

Освен PP, картата може да се регистрира и за Diners Club Airport Services (dinersclubairportservices.com/choose) което е същото като Mastercard Travel Experiences - Home page

и дават възможност за закупуване на FastTrack и летищни трансфери.

Въпреки, че и двете са  DragonPass всъщност има известна разлика в цените, къде защото през дайнърс са в долари, а през мастъркард са в евро, къде защото цената е различна

Например: ATH е 3.90 EUR срещу 5.10 USD, NCE - 12.00 EUR срещу 10.50 USD, IST 17.80EUR срещу 19.00 USD, DMK - 17.30 EUR срещу 20.50 USD

• Харесвам 9
Публикувано:

И аз направих сефтето на новата карта. Платих с виртуална и нямаше никакви проблеми. Аз купувах билет Варна-София и най - ниската цена беше през апп-а на испанската версия, но даваше с 1 евро повече и на португалската версия. При покупка за двама цената става по-ниска.

• Харесвам 8
Публикувано:

И аз вече си направих акаунт, всичко ми е верифицирано. Пуснах пари от Револют през "Easy bank transfer" където избираш директно Revolut като банка - парите се изтеглиха, гледам, че са отишли във френски IBAN, но още ги няма по сметката ми и се чудя колко време ще отнеме. От съпорта ми поискаха доказателство за превода, дадох им и чакам, щели да отговорят до няколко дни. Реших, че ще е по-бързо, отколкото да превеждам по ирландския IBAN, но май сбърках... 

Някой друг ползвал ли е тази опция и има ли опит? 

Публикувано:
преди 6 часа, Loverboy каза:

И аз вече си направих акаунт, всичко ми е верифицирано. Пуснах пари от Револют през "Easy bank transfer" където избираш директно Revolut като банка - парите се изтеглиха, гледам, че са отишли във френски IBAN, но още ги няма по сметката ми и се чудя колко време ще отнеме. От съпорта ми поискаха доказателство за превода, дадох им и чакам, щели да отговорят до няколко дни. Реших, че ще е по-бързо, отколкото да превеждам по ирландския IBAN, но май сбърках... 

Самоцитирам се - дойдоха парите след няколко часа, съпортът още не е отговорил. Ползвах една и съща виртуална за покупка ба два последователни билета от ЛастМинът - много доволен. Включих си и безплатни СМС за всяка транзакция, които дойдоха веднага. 

• Харесвам 3
Публикувано:
8 hours ago, Loverboy said:

Ако ги пуснеш към личния си ирландски IBAN (избирайки  "Bank transfer") парите обикновено идват за минути.При избор на "Easy bank transfer" парите отиват в общ кюп и после се разпределят по сметките на клиентите , което отнема няколко часа до ден.

Публикувано:

Не издържах и аз си отворих акаунт в Payz.

- верификацията премина бързо 

- заявих Payz plus (Дайнърс) виртуална и физическа в евро

- открих си лична сметка ирландска

- пробвах да добавя Visa card  myfin - не стана 

- вчера направих превод към ирландската сметка от myfin в 12.00 

и ги получих в 15.00

- днес рано сутрин отново направих превод -  получих го веднага 

Сега дебна билет

Публикувано:

Няколко пъти опитвам да добавя TBI Neon и не успявам. Попълвам всичко, потвърждавам и зацикля на бял екран Verify  bank card - и до там. Картата седи като unverified, трия, опитвам пак и все така. 😐 Имал ли е някой подобен проблем и как се разреши?

Публикувано:

Може да ползваш пълноценно приложението и без да верифицираш успешно карта. Забрави я и карай без нея.

• Харесвам 4
Публикувано:

Може би не откривам топлата вода , а и признавам , че не съм прочела изискванията им , но реших да направя една проба , с превод от 20 евра от сметката на мъжа ми. 

Днес сутринта получих имейл с въпроси по повод този депозит.

След като им отговорих , ето какво ми изпратиха в отговор - 

Thank you for contacting the Payz Team!
Please be informed that as third party deposits are not supported at Payz, your recent deposit will be refunded to its source.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.