Antigona Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари 3 hours ago, Argentique said: Неапол продължава да е евтин и за другия уикенд. След едно пътуване от неделя до понеделник сутрин в Неапол и да ми подарят уикенд там не отивам. Толкова хора из центъра не съм виждала, вървяхме пакет с тълпа, само стисках чантата с две ръце, нямаше и милиметър разстояние. Изключително неприятна разходка. Поводът беше вечеря за РД, поне това успяхме да направим вечерта на спокойствие. 3 2 5
Argentique Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари На мен пък никой не ми подарява уикенд в Неапол, затова съм била само четири пъти. 😃 Майтапа настрана - в края на декември така беше и в Неапол, и в Рим. А в Истанбул - безброй пъти по всяко време извън ковид. Но това е - и ние допринасяме за тълпата. 8
jorocontrola Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари Неапол предлага много интересни и разнообразни неща. Това, че някой е решил да се забие в тълпата на старият град, си е негов личен избор… 13
Antigona Публикувано: 17 януари Автор Публикувано: 17 януари 1 minute ago, jorocontrola said: Неапол предлага много интересни и разнообразни неща. Това, че някой е решил да се забие в тълпата на старият град, си е негов личен избор… При първото ми посещение в делничен ден си беше прекрасно, но ми хрумна да подаря за рожден ден, неделята на 13 март беше топла и всички местни се бяха изсипали на разходка навсякъде.
new one Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари преди 10 минути , jorocontrola каза: Неапол предлага много интересни и разнообразни неща. Това, че някой е решил да се забие в тълпата на старият град, си е негов личен избор… Неапол е в топ 3 на най-противните градове евър - щом жената пожела да стоим 8 часа на летището, вместо да се разхождане, след час културен шок тип нещо средно между фавела и факултето, значи ме е било най-вери гот 😇 градът има потенциал, но …. п.с. Околията е божествена, това само подсилва контраста с кочината в самия град 1 2
vivo Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари На мен Наполи ми е любимият град в Италия и като нищо ще ударя един уикенд за хапване, разходка и гледане на мач с местни, които 2 думи не могат да обелят на английски. Има удобна Раян - Уиз врътка за 31.01-01.02, домакинство на Фиорентина, ако на някого би му било интересно. 9
jorocontrola Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари Аз и неаполитанките надсмивайки се над обърканите туристи от високо в неделна забежка… 25 1
blueriver Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари преди 1 час, jorocontrola каза: Неапол предлага много интересни и разнообразни неща. Това, че някой е решил да се забие в тълпата на старият град, си е негов личен избор… Днес,събота следобед бяхме в старият град. Не бяха огромни тълпите. Вчера-в Кийая пък беше съвсем цивилизовано. Тълпи и то неприятни имаше само около Гарибалди.Единственото нещо,което не понасям в Неапол са лудите шофьори и особено мотористите. Пешеходни пътеки ,а даже и светофари за тях не съществуват. 3
iMari Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 8 часа, jorocontrola каза: надсмивайки се над обърканите туристи от високо в неделна забежка… Къде? 🙂 1
iMari Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 11 минути , jorocontrola каза: Е как къде, в Неапол… 😉 https://maps.app.goo.gl/bikM1nYBbkWRiJ696?g_st=ic Так си и помислих, но не могa дa видя кафето/ресторнт на стрийт вю. 🙂 2
jorocontrola Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 4 минути , iMari каза: Так си и помислих, но не мог д вия кафето/ресторнт на стрийт вю. 🙂 Всичко може: https://maps.app.goo.gl/BbboDx993VEmCrdcA Pacu - самото заведение е малко навътре, но има маси на белведерето. 6 1
stanimir Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари Абе тия неаполитанки ...половинката не те ли контролираше накъде гледаш ? За твоята сигурност разбира се , Неапол е опасен град. 1 5
ДиянаВ Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 3 минути , stanimir каза: Абе тия неаполитанки ...половинката не те ли контролираше накъде гледаш ? За твоята сигурност разбира се , Неапол е опасен град. Нали темата е за “забежки”🤪 - самолетът е само средство 😂 2 2 13
iMari Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 15 минути , stanimir каза: Абе тия неаполитанки ...половинката не те ли контролираше накъде гледаш ? За твоята сигурност разбира се , Неапол е опасен град. Ми човека е изследвал релефа на Capodimonte, какво е виновен, че мадамите са седнали точно там, за да му пречат?! 😋 3 1 8
stanimir Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари Сигурен съм , че е изследвал и "релефа". Ясно , явно не съм схванал правилно заглавието на темата. 7
jorocontrola Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 2 часа, stanimir каза: Сигурен съм , че е изследвал и "релефа". Ясно , явно не съм схванал правилно заглавието на темата. И все пак това, че не сме гладни, не пречи да видим менюто… 😉 5 1
Костов Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 3 часа, ДиянаВ каза: Нали темата е за “забежки”🤪 - самолетът е само средство 😂 Да очакваме ли скоро тема - "Търся партньор/ка за уикенд забежка. Дискретността гарантирана" 2 17 1
stanimir Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари 18 minutes ago, Костов said: Да очакваме ли скоро тема - "Търся партньор/ка за уикенд забежка. Дискретността гарантирана" То може би има на частните сбирки 😉 1 8
iMari Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 18 минути , Костов каза: Да очакваме ли скоро тема - "Търся партньор/ка за уикенд забежка. Дискретността гарантирана" Тема" Търся билет за концерт на Coldplay" няма ли да звучи по-завоалирано?😜 1 14
ДиянаВ Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари Я вижте как @jorocontrola ни подсказа скрития смисъл на заглавието на темата. След почти 6 години и ние простосмъртните не столичани загряхме за какво става дума и защо самолетни билети и нощувки по чуждо в събота са скъпи 😄 ^Между другото млади, усмихнати и чаровни жени на съседната маса и аз бих загледала. А съм почти сигурна, че не са били от най-тихите в речта, така да се каже натрапили са се на горкото българското момче😜 Още една поука може да се извлече от тази тема - по-добре “опасни” неаполитанки в Неапол, отколкото пияни младежи-англичани, където и да е по света 🤪 9 1 2
jorocontrola Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 3 минути , iMari каза: Тема" Търся билет за концерт на Coldplay" няма ли да звучи по-завоалирано?😜 Нека бъдем проактивни. Предлагам билет поне… 1 9
Assya Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари 13 hours ago, vivo said: На мен Наполи ми е любимият град в Италия и като нищо ще ударя един уикенд за хапване, разходка и гледане на мач с местни, които 2 думи не могат да обелят на английски. Има удобна Раян - Уиз врътка за 31.01-01.02, домакинство на Фиорентина, ако на някого би му било интересно. Препоръка от къде е най-добре да се вземат билети за мач на Наполи? Досега за мачове в Италия съм взимала само от Виватикет, но те явно не продават за домакинствата на Наполи.
Tim Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 37 минути , Assya каза: билети за мач на Наполи https://www.p1travel.com/en/organizer/napoli Вземали сме от тези... 4
Spirit Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 20 минути , Tim каза: https://www.p1travel.com/en/organizer/napoli Вземали сме от тези... Препоръчвам с две ръце p1travel. През ноевмри използвах услугата им хотел + билет за мач и цените бяха много конкурентни. Допълнително получавате и ваучер за uber след мача. 🙂 4
vivo Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 11 часа, Assya каза: Препоръка от къде е най-добре да се вземат билети за мач на Наполи? Досега за мачове в Италия съм взимала само от Виватикет, но те явно не продават за домакинствата на Наполи. Отговорите след вашия съдържат и моята препоръка. 🙂 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега