Яничка Публикувано: 16 март Публикувано: 16 март А докато магеланци се готвят за сбирка на St. Patrick's Day, Chicago river осъмна в празнична зелена премяна :) 13
Lyubina Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март При мен се появиха неочаквани събития и е възможно да не успея за тази вечер. 😞
Polina Публикувано: 17 март Автор Публикувано: 17 март Резервацията е потвърдена. Сметките се водят на маса, както си знаете. Да се забавлявате много и...честит св. Патрик :) Сланте! 2 2
Argentique Публикувано: 17 март Публикувано: 17 март Искам да благодаря на Поли, че запомни къде какво съм казала и организира сБирка в ден, в който ми беше удобно. ❤️ Такива неща са изключително специални и ценни за мен и ги помня като слон. 🙂 Поздрави сърдечни на всички замесени! @Lindt, спрели са наливния Корбиниан сезонно, затова за теб пих една ирландска. 😜 Или две бяха май. 🙂 11 1 1 1
Polina Публикувано: 18 март Автор Публикувано: 18 март преди 10 часа, Argentique каза: Искам да благодаря на Поли, че запомни къде какво съм казала и организира сБирка в ден, в който ми беше удобно. ❤️ Такива неща са изключително специални и ценни за мен и ги помня като слон. 🙂 Поздрави сърдечни на всички замесени! . 😜. 🙂 Вярвам, че сте си изкарали добре и вечерта е била пълна с разкази и емоции за минали и предстоящи пътувания. Помня повече отколкото трябва дори, не знам за добро или не е всичкото това помнене...и кога ще дойде време да поразчистя тоя РАМ, че и той се позапълва. 😜 Забележка получават всички записали се и не дошли без основателна причина, явно още си мислите, че е шега работата по намирането и запазването на заведение, което показва само едно... че не разбирате усилията, които полага човекът наел се да се занимава с всичко това, за вашето приятно изкарване. На всички останали Благодаря, че дойдохте и споделихте вечерта помежду си. 12 6
Гост Публикувано: 19 март Публикувано: 19 март Гледам, че никой не е благодарил още за организацията освен @Argentique. Затова искам да благодаря на Полина за организацията на тази сбирка, въпреки че не бях на нея!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега