Георги Публикувано: 8 април, 2013 Публикувано: 8 април, 2013 Една германска организация, не съм сигурен каква точно, защото не говоря немски изпраща безплатни карти на света по пощата. Миналата седмица се регистрирах къде на майтап и днес пристигна в пощенската кутия. Картата не е нищо кой знае колко специално, на немски е, но на нали на харизан кон зъбите не се гледат! Доста е голяма, става да я нашарите с карфички. Сайтът за поръчка е този: http://www.bmz.de/de/publikationen/warenkorb/index.php?ID=91008&D=91008&B=Weltkarte&M=1 Там кликвате бутона на картинката. Попълвате формуляра на следващата страница по следният начин: Цъкате "Bestellung prufen" и готово, след няколко дни картата пристига в пощата, ако съседите ви не стигнат преди това до нея Мнението е промотирано като статия 7
wilks Публикувано: 8 април, 2013 Публикувано: 8 април, 2013 (редактирано) Bestellung erfolgreich Vielen Dank für Ihre Bestellung. order successfully Thank you for your order. И аз на свой ред да благодаря на Жоро! Редактирано 8 април, 2013 от wilks
danimarkova Публикувано: 8 април, 2013 Публикувано: 8 април, 2013 Благодарско и от мен. Да не остана назад си поръчах и аз
stanimir Публикувано: 8 април, 2013 Публикувано: 8 април, 2013 И аз се разписах Надявам се да не е като ония скорошните free карти на KLM , които наистина само отявлен идиот от маркетинга би могъл да измисли. Заминаха без време в камината ...
Георги Публикувано: 8 април, 2013 Автор Публикувано: 8 април, 2013 И аз се разписах Надявам се да не е като ония скорошните free карти на KLM , които наистина само отявлен идиот от маркетинга би могъл да измисли. Заминаха без време в камината ... Ами в камината пак си е приложение, не очаквай чудеса, от сега ти казвам 1
Пожето Публикувано: 8 април, 2013 Публикувано: 8 април, 2013 Ами в камината пак си е приложение, не очаквай чудеса, от сега ти казвам Ама хвани я снимай!
Георги Публикувано: 8 април, 2013 Автор Публикувано: 8 април, 2013 Ако се отреже спама отдолу става горе-долу...но пък се губят държавните флагове. 3
ilkosem Публикувано: 8 април, 2013 Публикувано: 8 април, 2013 Мерси и от мен, аз даже си поръчах две защото ми трябват. Малко съм нагъл, а? 1
Еmilia Публикувано: 9 април, 2013 Публикувано: 9 април, 2013 И аз поръчах снощи, мерси, Жоро! само едно допълнение: Name - това е фамилното име Vorname - личното име на човека
Георги Публикувано: 9 април, 2013 Автор Публикувано: 9 април, 2013 И аз поръчах снощи, мерси, Жоро! само едно допълнение: Name - това е фамилното име Vorname - личното име на човека Дам, спал съм леко като съм писал. Объркал съм и Frau и Herr, няма да е проблем 1
wilks Публикувано: 9 април, 2013 Публикувано: 9 април, 2013 Карай, то това не е самолетен билет, все пак. Важен е посочения адрес. А даже и при билетите не е фатална такава размяна след едно обаждане 1
stanimir Публикувано: 9 април, 2013 Публикувано: 9 април, 2013 В сравнение с тия на КLM тази изглежда чудно та ще си я закача някъде :-)
miroslava Публикувано: 9 април, 2013 Публикувано: 9 април, 2013 Благодарско! Като шпрехаща да се изкажа - не е една организация, ами е министерството за икономическа взаимопомощ и развитие. 3
wilks Публикувано: 9 април, 2013 Публикувано: 9 април, 2013 Хубаво е да има и немскоговорящи, че гледай кви ги забъркваме тука. Аз знам само някакви думи, които в тези случаи със сайтове не ми вършат грам работа. А транслатора на гугъл не винаги се сещам да ползвам, или и той е безпомощен, и по-скоро объркващ понякога. Особено при превод от немски заради специфичния строеж на изреченията. 1
Георги Публикувано: 10 април, 2013 Автор Публикувано: 10 април, 2013 Аз покрай това резервиране от всякакви сайтове съм свикнал на всякакви езици да се оправям без думичка да говоря по тях Може да не разбирам къде какво се изписва, но графично знам кой бутон да цъкна за да поръчам и резервирам 5
miroslava Публикувано: 17 април, 2013 Публикувано: 17 април, 2013 Разводнявам темата, но да се похваля - получих картата! 1
ilkosem Публикувано: 17 април, 2013 Публикувано: 17 април, 2013 Това щях да попитам: дали някой е получил картата? Аз все още не.
Adinko Публикувано: 17 април, 2013 Публикувано: 17 април, 2013 И моята карта още я няма. Почти бях забравила за нея. :D
miroslava Публикувано: 17 април, 2013 Публикувано: 17 април, 2013 (редактирано) Забравих да уточня нещо много важно - живея в Германия До България ще дойдат поне със седмица закъснение, мисля. Редактирано 17 април, 2013 от miroslava 1
Георги Публикувано: 17 април, 2013 Автор Публикувано: 17 април, 2013 Забравих да уточня нещо много важно - живея в Германия До България ще дойдат поне със седмица закъснение, мисля. Добре, че уточни, че тук народа се разлюти
Jindo Публикувано: 19 април, 2013 Публикувано: 19 април, 2013 Картата пристигна за около 4 дни до Берлин.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега