Tedy Публикувано: 20 април, 2013 Публикувано: 20 април, 2013 Ние поръчахме една, а получихме 2, днес. Големи са. 2
Hayasko Публикувано: 22 април, 2013 Публикувано: 22 април, 2013 Пък моята я няма още Ама за без пари, толкова
ilkosem Публикувано: 22 април, 2013 Публикувано: 22 април, 2013 И моите(4бр.) пристигнаха. Тоста са големи.
Tedy Публикувано: 22 април, 2013 Публикувано: 22 април, 2013 Вече е курдисана над едното детско легло, да орисва на децата хубави сънища за пътувания. Вчера малкия прерисува 60 бр. знамена. Пусти мерак. 2
Георги Публикувано: 22 април, 2013 Автор Публикувано: 22 април, 2013 Радвам се, че идват картите, ма още повече ще се радвам, ако някой местен се класира за космическия полет 1
georgiev Публикувано: 23 април, 2013 Публикувано: 23 април, 2013 Моята дойде днес - значи горе-долу седмица срок за доставка.
wilks Публикувано: 14 май, 2013 Публикувано: 14 май, 2013 (редактирано) Първата карта, която сега виждам съм поръчал още на 08.04.2013, вечерта, пристигна чак днес. Печата от Германия е от 11.04.2013.! Какво са я правили цял месец в нашите пощи нямам идея, но като гледам състоянието на плика, доста приключения е преживял. :D На 23.04. обаче, поръчах втора, защото мислех, че за първата вече няма надежда да пристигне. Нея я получих точно 1 седмица по-късно. Мистерията на Български пощи все още остава неразгадана за съвременния технологичен свят. Редактирано 14 май, 2013 от wilks
danimarkova Публикувано: 14 май, 2013 Публикувано: 14 май, 2013 И аз да се похваля - картата ми пристигна!! Печата от Германия и при мен е 11.04.13 а пристигна днес 14.05.13. Смея да твърдя, че китайците, при които си поръчвам снимки, са по-бързи!!
Георги Публикувано: 14 май, 2013 Автор Публикувано: 14 май, 2013 Днес явно е пристигнала голяма вълна от карти, независимо че са поръчани от повече от месец. Докладваха ми за още една дошла на "баница" 1
Еmilia Публикувано: 14 май, 2013 Публикувано: 14 май, 2013 На майка ми картата дойде, и тя е от априлската поръчка. Моята я няма.
stanimir Публикувано: 14 май, 2013 Публикувано: 14 май, 2013 Моята я няма. От Китай според типа на пощата пратките идват за 8-21 дни ... Поне последните десетина поръчки. Ама то с безплатните неща е така .
Георги Публикувано: 14 май, 2013 Автор Публикувано: 14 май, 2013 Моята я няма. От Китай според типа на пощата пратките идват за 8-21 дни ... Поне последните десетина поръчки. Ама то с безплатните неща е така . Всъщност не е проблема в безплатните неща, всички казват, че германския печат е 2-3 дена след заявката. Та, проблема е другаде по трасето, сещай се къде 1
Hayasko Публикувано: 15 май, 2013 Публикувано: 15 май, 2013 И моята още я няма, вече я отписах, ама поне видях от колегите как изглежда :D 1
stanimir Публикувано: 15 май, 2013 Публикувано: 15 май, 2013 Ако намекваш за БГ пощите имам над 100 пратки от Китай , Сингапур и Хонконг + още няколко десетки от Amazon USA и UK . За 5-6 години нито веднъж не ми е изчезвало каквото и да било :D Кой знае къде се е замотала по света. Та винаги е възможно , но точно пък за нея да се полакоми някой служител ... и 5-те карти на KLM също дойдоха безпроблемно. 1
Пожето Публикувано: 16 май, 2013 Публикувано: 16 май, 2013 Моята, която поръчах на 8ми април, дойде вчера, в идеално състояние. Да видим на колегите, които като видяха моята, си поръчаха, кога ще пристигнат.
akair Публикувано: 16 май, 2013 Публикувано: 16 май, 2013 Вие претоварихте "бедната" и "отрудена" немска администрация, като вероятно картите за магеланци вече съставляват повече от 50% от всички изпратени карти от началото на инициативата... Администрацията работи без да се преуморява - с "умерено" темпо... :D 6
wilks Публикувано: 16 май, 2013 Публикувано: 16 май, 2013 Вие претоварихте "бедната" и "отрудена" немска администрация, като вероятно картите за магеланци вече съставляват повече от 50% от всички изпратени карти от началото на инициативата... Точно същото си мислех и аз онзи ден Ако са от по-мнителните, може да заподозрат в тези многобройни поръчки за карти, някаква непонмятна за тях нова схема за източване на германския бюджет от българи. Или че някой ги препродава след това. :D Но познавайки донякъде немския държавен служител, едва ли му идва на ум да си мисли такива неща. По-скоро в нашите пощи са проявили известно съмнение, какви аджеба са тези еднакви пликове, идващи подозрително от един и същ адрес в Бон, до всевъзможни места из страната ни. Като онези малоумни пирамиди с пликовете преди време. :D 2
Еmilia Публикувано: 18 май, 2013 Публикувано: 18 май, 2013 И моята карта е тук, също в идеално състояние. Изпратена е на 11 април от немско, тук е дошла на 14 май, а аз си я взех от кутията вчера. Заради многобройните кражби в нашия пощенски клон преди време си наех пощенска кутия в друг и вече всичко поръчано пристига, макар и бавно.
Hayasko Публикувано: 21 май, 2013 Публикувано: 21 май, 2013 И моята още я няма, вече я отписах, ама поне видях от колегите как изглежда :D Моята карта била пристигнала още преди месец, но майка ми я получила и я оставила в една секция между книгите и забравила да ми каже :D Оня ден случайно я открих, търсейки една книга. Така че извинения за германците и благодаря на Георги за далаверата Картата е готина, даже смятам да й сложа 2 летвички и да си я окача на стената 2
гост Публикувано: 21 май, 2013 Публикувано: 21 май, 2013 Ей, съсипахте германската икономика с тези безплатни карти! 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега