Polina Публикувано: 21 май, 2013 Публикувано: 21 май, 2013 Та винаги е възможно , но точно пък за нея да се полакоми някой служител ... и 5-те карти на KLM също дойдоха безпроблемно. Което ме подсеща, че мойта карта от KLM още не е дошла, а минаха повече от 3 месеца.
Еmilia Публикувано: 21 май, 2013 Публикувано: 21 май, 2013 Което ме подсеща, че мойта карта от KLM още не е дошла, а минаха повече от 3 месеца. Кажи и на нас за нея?
Георги Публикувано: 21 май, 2013 Автор Публикувано: 21 май, 2013 http://mustseemap.klm.com/ot_en/create-map/intro 1
Banditka Публикувано: 20 юни, 2013 Публикувано: 20 юни, 2013 Благодаря на Жоро за инфото за картата. Тази вечер си получих пратката - и вътре имаше две карти 1
mradulova Публикувано: 27 юни, 2013 Публикувано: 27 юни, 2013 Да се отчета и аз, че я получих - с 3 седмици чакане. Готина е Сега се чудя къде и дали да я закачам, че малкият ще й види сметката бързо - много е изобретателен... 1
Banditka Публикувано: 27 юни, 2013 Публикувано: 27 юни, 2013 Да се отчета и аз, че я получих - с 3 седмици чакане. Готина е Сега се чудя къде и дали да я закачам, че малкият ще й види сметката бързо - много е изобретателен... Дойде ми гениалната идея да ти предложа на тавана да я сложиш :D 2
Фил Публикувано: 28 юни, 2013 Публикувано: 28 юни, 2013 (редактирано) Еййййй, само аз си останах капо, при това на два адреса Редактирано 28 юни, 2013 от Фичо
Мюнхаузен Публикувано: 28 юни, 2013 Публикувано: 28 юни, 2013 Фичо , ей тука ти е грешката бе човек. Ти с тези два адреса си ги раздвоил дойчлендърите и те не могат да вземат решение на кой от двата да ти я изпратят и можеби затова не идва все още.Нали знаеш приказката за двете дини и едната мишница и другата за сядането на двата стола.Та и ти , два адреса и ...
Banditka Публикувано: 28 юни, 2013 Публикувано: 28 юни, 2013 Еййййй, само аз си останах капо, при това на два адреса Ами, аз нали получих две, освен да взема да ти подаря едната 1
stanimir Публикувано: 29 юни, 2013 Публикувано: 29 юни, 2013 (редактирано) Еййййй, само аз си останах капо, при това на два адреса Споко двама сме :-) Както писах за пръв път ми се случва подобно нещо , а пратките от Китай продължават да си идват безпроблемно с каквато местна поща се сетиш ... за мен голям немски резил :D Редактирано 29 юни, 2013 от stenk
Емилия Публикувано: 29 юни, 2013 Публикувано: 29 юни, 2013 Споко двама сме :-) Както писах за пръв път ми се случва подобно нещо , а пратките от Китай продължават да си идват безпроблемно с каквато местна поща се сетиш ... за мен голям немски резил :D И аз, и аз...
Фил Публикувано: 30 юни, 2013 Публикувано: 30 юни, 2013 Ами, аз нали получих две, освен да взема да ти подаря едната мерси за милото предложение, ама ако решиш да подаряваш - подари я на някое познато детенце с интерес към географията , аз ще се оправя
stanimir Публикувано: 18 август, 2013 Публикувано: 18 август, 2013 Фичо давай пак да се пробваме. Офертата отново е валидна 1
Фил Публикувано: 18 август, 2013 Публикувано: 18 август, 2013 Ами да се пробваме , а дано тоя път 'фане дикиш 1
Hayasko Публикувано: 19 август, 2013 Публикувано: 19 август, 2013 Ами да се пробваме , а дано тоя път 'фане дикиш Нищо лично, просто се сетих за оня виц: Пич, не разбра ли, че нещо не ме кефиш 1
Емилия Публикувано: 29 август, 2013 Публикувано: 29 август, 2013 Аз поръчах за втори път, само че на адреса на офиса и дойде за под 1 седмица! Явно зависи от моментното желание за работа на служителите в конкретния пощенски клон...
Фил Публикувано: 29 август, 2013 Публикувано: 29 август, 2013 А аз вече планирам разговор с арменския поп 1
Childish Публикувано: 29 август, 2013 Публикувано: 29 август, 2013 (редактирано) A може ли още да се поръчва? Аз не успявам да въведа '1' в графата за бройка (Menge) (Разрешила съм бисквитките) Мисля, че не може повече, полето е 'само за четене'. Редактирано 29 август, 2013 от Childish
Георги Публикувано: 3 януари, 2014 Автор Публикувано: 3 януари, 2014 Да вдигна темата, с оглед на това че от пускането и имаме много нови хора. Безплатните карти все още се получават по посочения в първото мнение механизъм
Фил Публикувано: 3 януари, 2014 Публикувано: 3 януари, 2014 (редактирано) Да вдигна темата, с оглед на това че от пускането и имаме много нови хора. Безплатните карти все още се получават по посочения в първото мнение механизъм да бе, някои богоизбрани сигурно ги получават , аз два пъти давах заявки и още съм капо вече съм се отчаял, сигурно нещо не ми харесват името Редактирано 3 януари, 2014 от Фичо 1
Емилия Публикувано: 3 януари, 2014 Публикувано: 3 януари, 2014 сигурно нещо не ми харесват името или адреса. Аз като смених адреса - дойде за нула време.
elmapl Публикувано: 3 януари, 2014 Публикувано: 3 януари, 2014 Пробвах да направя заявка - но се изписва, че не приемат заявки за извън Германия. Свалих си на ПДФ.
Георги Публикувано: 3 януари, 2014 Автор Публикувано: 3 януари, 2014 Пробвах да направя заявка - но се изписва, че не приемат заявки за извън Германия. Свалих си на ПДФ. Аууу, това е ново, съжалявам за дезинформацията.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега