Гост Публикувано: 23 април Публикувано: 23 април преди 1 час, zon каза: Сега разбирам, че имало зимен и летен сезон за сбирките, като лятното и зимното разписание на авиокомпаниите. И все се чудя, защо не нацелвам сбирка, докато съм в София, а то все през летния сезон съм там, когато няма сбирки. 🙃 Да, зимните сбирки са официалните. Летните са потайни за избрани. За да те поканят на летните, препоръчвам да проучиш кои са отговорните "лица" и да се държиш добре с тях и да ги харесваш постоянно и да не се правиш много на оригинална, за да не станеш като мен - със собствено мнение, ама мразен 🙂
zon Публикувано: 23 април Публикувано: 23 април преди 1 минута , Брани каза: Да, зимните сбирки са официалните. Летните са потайни за избрани. За да те поканят на летните, препоръчвам да проучиш кои са отговорните "лица" и да се държиш добре с тях и да ги харесваш постоянно и да не се правиш много на оригинална, за да не станеш като мен - със собствено мнение, ама мразен 🙂 Брани, кажи ми кой да харесвам най-много? :))) Ти затова ли си без опция лайкове?
sasho Публикувано: 15 май Публикувано: 15 май Планува ли се сбирка в края на Май или в края на Юни? Ще се радвам да се видим. 1
Tedy Публикувано: 16 май Публикувано: 16 май преди 15 часа, sasho каза: Планува ли се сбирка в края на Май или в края на Юни? Ще се радвам да се видим. Винаги може да се измисли нещо. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега