Прескочи до съдържание

Магеланска Сбирка със Zon 02.09.2026 - София

Препоръчани мнения

Публикувано:

@zon кани магеланци на среща в София. Ще има и почерпка. Сряда 02.09.2026. Ще резервирам в понедекник за сряда за бирария Халбите на Неофит Рилски. Записвайте се до утре на обяд, за да звънна. Ако няма места ще сменим локацията. Вие сте.

• Харесвам 5
  • Благодаря 3
Публикувано:
преди 2 часа, Яничка каза:

Аз 🙂

Страхотна инициатива на @MayaS😀

Ще чакам да се запозная със @zon 😀

Супер Яни! Чакам с нетърпение да се запознаем и  на живо  :))

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Георги Матеев
Публикувано:

Само да кажа, че много ми се искаше да дойда и да се запозная със @zon, но няма да съм в София тогава. Хапнете едно пралинче и за мен 🙃

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 34 минути , Георги Матеев каза:

Само да кажа, че много ми се искаше да дойда и да се запозная със @zon, но няма да съм в София тогава. Хапнете едно пралинче и за мен 🙃

Много ти Благодаря Георги 🫶 и аз искам много да те видя на живо :))

Пиши ми кога и къде си служебно в Белгия , ако имаш свободен прозорец от време ще дойда да те видя,  и обещавам да нося пралини с мен :))

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 21 минути , zon каза:

Пиши ми кога и къде си служебно в Белгия , ако имаш свободен прозорец от време ще дойда да те видя,  и обещавам да нося пралини с мен :))

Кацам на 7 септември в Брюксел (BRU) в 06:50 сутринта, след което трябва да се придвижа до Остенд (тепърва ще търся как), където имам 1 нощувка. Дай знак, ако може да се засечем някъде по трасето на тоя ден, аз съм гъвкав като цяло 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Георги Матеев каза:

Кацам на 7 септември в Брюксел (BRU) в 06:50 сутринта, след което трябва да се придвижа до Остенд (тепърва ще търся как), където имам 1 нощувка. Дай знак, ако може да се засечем някъде по трасето на тоя ден, аз съм гъвкав като цяло 🙂

Супер! От Brussels International Airport BRU ще ти е най лесно да пътуваш с влак до Остенде. 

Билетът за влака е без час и можеш да слизаш на гара по пътя, да имаш престой и да продължиш след това до крайната си дестинация със същия билет. 

Аз живея близо до Гент. Ако искаш можем да се разходим из Гент, може да дойда и направо в Остенде  и там да се разходим.

Ще ти дам телефона си на лични. Имам и WhatsApp и ще се разберем :))) 

• Харесвам 4
  • Браво 2
Публикувано:
преди 16 минути , tany каза:

Записвам се, ако не е късно...

Не е късно. Утре след обяд ще резервирам.

• Харесвам 1
Публикувано:

Да живей българо-белгийската бирена дружба!

Колкото повече, толкова повече, и тъкмо затова е редно и аз да се запиша. 🙂 

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

@домосед и @master_of_germs радвам се, че ще запознаем и на живо: :))

преди 10 минути , master_of_germs каза:

Да живей българо-белгийската бирена дружба!

Колкото повече, толкова повече, и тъкмо затова е редно и аз да се запиша. 🙂 

Очаквам ви ;)) 

• Харесвам 1
Публикувано:

Към 21,30 мога да се включа за една бира, че съм на работа... Мая да помоля да вземеш микроскопа, ако още е наличен🙂.

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
преди 51 минути , Otnesen каза:

Към 21,30 мога да се включа за една бира, че съм на работа... Мая да помоля да вземеш микроскопа, ако още е наличен🙂.

Супер! Радвам се, че ще се запознаем  и на живо :)) 

Публикувано:

Много ми се искаше да успея да дойда и най-после да се запозная със @zon, но за съжаление няма да имам възможност. 🙂

Ще трябва да го оставим за следващия път, а дотогава хапнете и пийнете и за мен едно. 🥂

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 минути , polyglota80 каза:

И аз се записвам.

Супер! Радвам се, че ще запознаем и на живо :)) 

преди 4 минути , Иван Попов каза:

Много ми се искаше да успея да дойда и най-после да се запозная със @zon, но за съжаление няма да имам възможност. 🙂

Ще трябва да го оставим за следващия път, а дотогава хапнете и пийнете и за мен едно. 🥂

Ванка и аз искам много да се запозная с теб :))

Следващият път! :))  

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.