Nikotin Публикувано: 13 март, 2014 Публикувано: 13 март, 2014 (редактирано) Аз пък ще ти кажа една уникална сладкарничка там в Переа Edit: Отделена от темата "Дългосрочно паркиране в Солун". Редактирано 15 март, 2014 от Пожето 2
гост Публикувано: 13 март, 2014 Публикувано: 13 март, 2014 Аз пък ще ти кажа една уникална сладкарничка там в Переа Да не стане като с нашата шкембеджийница - след час и половина търсене, стигнахме до уреченото място, попитахме една леля, а тя ни отговори: - Да, тука беше, но затвори преди 17 години!!! 2
Nikotin Публикувано: 13 март, 2014 Автор Публикувано: 13 март, 2014 няма да стане това си е някаква местна "верига" и знам къде им е втората 1
Polina Публикувано: 13 март, 2014 Публикувано: 13 март, 2014 Значи, ако едната е затворила, отиваме във втората.. Супер.. давай адреса 1
Angelika Публикувано: 13 март, 2014 Публикувано: 13 март, 2014 Давай да видим същата ли е, която знам и аз... ух..то станах на всяка манджа меродия...и от всяка сладкарница вкусотия...ама обещавам, че няма да спамя повече. Ето ви малко снимки и от плажа в Переа - любимото ми място извън сезона.Тихо..няма джанджун... и туристи няма.. Ние не влизаме в сметката - ние сме Магеланци! Найс ..а?! 3
Nikotin Публикувано: 14 март, 2014 Автор Публикувано: 14 март, 2014 Аз пък си мислех, че само аз и още няколко руски учени знаем за това божествено местенце Следобед морето става бяло като мляко и плоско като тепсия. Април- май е доволно топло да си изкараш следобеда на по фрапе и съзерцание на водата. Айде да си направим една разходка до там. Има ли мераклии? Рано сутринта тръгваме и вечерта сме си обратно в София. Сладкарницата е ето тук ако не се лъжа. Папанезнамсикой и е името. 3
Polina Публикувано: 14 март, 2014 Публикувано: 14 март, 2014 Айде да си направим една разходка до там. Има ли мераклии? Рано сутринта тръгваме и вечерта сме си обратно в София. Сладкарницата е ето тук ако не се лъжа. Папанезнамсикой и е името. Аз съм навитак! 1
Тони Публикувано: 14 март, 2014 Публикувано: 14 март, 2014 Всъщност мои много близки живеят в Переа и често отскачам до там. Те си го избраха като местоживеене, тъй като работят и двамата на летището и им е много удобно и близко. 3
Angelika Публикувано: 14 март, 2014 Публикувано: 14 март, 2014 Аз пък си мислех, че само аз и още няколко руски учени знаем за това божествено местенце Следобед морето става бяло като мляко и плоско като тепсия. Април- май е доволно топло да си изкараш следобеда на по фрапе и съзерцание на водата. Айде да си направим една разходка до там. Има ли мераклии? Рано сутринта тръгваме и вечерта сме си обратно в София. Сладкарницата е ето тук ако не се лъжа. Папанезнамсикой и е името. Хахахахаха ..и аз като теб до скоро си живеех в заблуждение. Открихме го случайно преди 7 години пак ей така..ходейки без цел и посока. От тогава поне 2-3 пъти годишно се разписваме с повод и без повод. Ако тръгнете в началото на април тъкмо ще пътуваме заедно ) А сладкарничката е същата!! ) ...ех как се надушваме бееееееееее ! 1
Nikotin Публикувано: 14 март, 2014 Автор Публикувано: 14 март, 2014 (редактирано) Абе явно сме от една порода. И ние го открихме точно докато се шматкахме да намерим някакво интересно крайбрежно място. Не ме питай по силата на коя шантава логика съм влязал в населено място търсейки нещо интересно Направо Поли да прави една организация за средата- края на следващия месец. Ще се повозим на безплатното корабче дето тръгва от парка до бялата кула и после на фрапе и сладки в Перея Редактирано 14 март, 2014 от Nikotin 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега