Sun4o Публикувано: 28 май, 2014 Сподели Публикувано: 28 май, 2014 И аз това се замислих...по пътя на логиката ще да е май Черноморец. Или Нефтохимик, ама те и без това така се омешиха в годините, че и аз вече не знам кой кой е... Всички останали заподозрени от София, Варна, Пловдив и другите градове са участвали в последните 10 години в някакъв евротурнир. Даже и Нафтата. 1 Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 28 май, 2014 Сподели Публикувано: 28 май, 2014 Кой е този отбор, че ми стана интересно Черноморец бе, градски. Кой да е 2 Връзка към коментар
БраниB Публикувано: 28 май, 2014 Сподели Публикувано: 28 май, 2014 Poznan EM 2012 Italia-Irland Buffon Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 29 май, 2014 Сподели Публикувано: 29 май, 2014 (редактирано) Не че искам нещо да кажа, ама имаме познал отговора... . Биричка...Хайнекен....може и българска Редактирано 29 май, 2014 от Sun4o 1 Връзка към коментар
Zelen Burgas Публикувано: 29 май, 2014 Сподели Публикувано: 29 май, 2014 (редактирано) Черноморец бе, градски. Кой да е Нефтохимик По-обичания отбор в Бургас. Редактирано 29 май, 2014 от Zelen Burgas 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 май, 2014 Автор Сподели Публикувано: 29 май, 2014 Ще чакаме някой с включване от Бразилия след две седмици. Поне се надявам 2 Връзка към коментар
stas Публикувано: 29 май, 2014 Сподели Публикувано: 29 май, 2014 Ей чудесна тема, напомня ми, че трябва скоро да си измисля пак някое интересно спортно събитие да снимам Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 29 май, 2014 Сподели Публикувано: 29 май, 2014 Не че искам нещо да кажа, ама имаме познал отговора... . Биричка...Хайнекен....може и българска Имаш я! Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 29 май, 2014 Сподели Публикувано: 29 май, 2014 Ще чакаме някой с включване от Бразилия след две седмици. Поне се надявам Бях твърдо решил да отида на Световното, ако наш'те се класират, още повече, че над 10 години не съм стъпвал в Бразилия. По едно време даже имахме такъв шанс... Връзка към коментар
Petkan Публикувано: 29 май, 2014 Сподели Публикувано: 29 май, 2014 Нефтохимик По-обичания отбор в Бургас. Щом казваш А нещо по темата? Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 1 юни, 2014 Сподели Публикувано: 1 юни, 2014 Е аз не пътувах,за да видя това спортно събитие,но му се насладих изцяло.Снимките са от държавното първенство по плажен волейбол,чийто кръг се проведе в Казанлък. 2 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 1 юни, 2014 Сподели Публикувано: 1 юни, 2014 Е-е-е, бил съм на 30-на км. от събитието този уикенд.....яд ме хвана Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 2 юни, 2014 Сподели Публикувано: 2 юни, 2014 Май не е съвсем по темата, но вчера снимах футболния турнир на детските градини, който беше спечелен от нашия отбор. Та днес докато гледах снимките с изненада открих сред публиката колегата магеланец Ошко. 15 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 31 август, 2014 Сподели Публикувано: 31 август, 2014 16-18.09. Ливърпул-Лудогорец. Easy jet, полет София-Манчестър. На 16.09. сме на мача, на 17.09. в кръчма в Манчестър ще гледаме Байерн-Ман.сити. Найс, а? 3 майнички от Пловдив сме, ако има други магеланци, да свиркат Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 октомври, 2014 Автор Сподели Публикувано: 6 октомври, 2014 Малко снимки от снукър турнира от сериите PTC игран този уикенд в София. Греъм Дот, Световен шампион от 2006 Джон Хигинс, Световен шампион от 1998, 2007, 2009, 2011 Българското участие на финалите се изчерпа със двете съдийки Отново Джон Хигинс Нийл Робертсън, Световен шампион от 2010, нищо запомнящо се не направи тук Джо Пери, много прилича на Мартин Петров. За съжаление не успях да снимам Марк Кинг, който пък е 1:1 със Светльо от Хиподил: http://www.londonclub.ro/site/wp-content/uploads/mark-king(1).jpg Питър Ебдън - Световен шампион от 2002, той пък го докарва като Джон Малкович. Джъд Тръмп, също една от модерните звезди, отпадна на полуфинал. Греъм Дот зорко го следи от стола. Бари Хокинс, финалист на световното от 2013 и един от стабилните играчи в момента. За съжаление носих камерата само втория ден и ми липсват Шон Мърфи, Марк Селби (от него успях да си взема автограф) и Стивън Макгуайър. 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 4 декември, 2014 Сподели Публикувано: 4 декември, 2014 (редактирано) Преживях наживо Тренто- Мачерата /Марчетреа/. Това беше извънземен волейбол, разминах се на косъм с инфаркта. Редактирано 4 декември, 2014 от Тони 8 Връзка към коментар
VICTORY` Публикувано: 4 декември, 2014 Сподели Публикувано: 4 декември, 2014 Прекрасни снимки. А има ли щастливци, които са били на спортно съботие от някои олимпийски игри? 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 декември, 2014 Автор Сподели Публикувано: 4 декември, 2014 Прекрасни снимки. А има ли щастливци, които са били на спортно съботие от някои олимпийски игри? http://magelanci.com/topic/1737-олимпийски-игри Последното мнение на домосед 1 Връзка към коментар
VICTORY` Публикувано: 4 декември, 2014 Сподели Публикувано: 4 декември, 2014 Еха, този човек уби всичко детско в мен. Браво! Ако не се бях отказала от спорта, може би щях да съм участник в Пекин. Там изживяването е било действително незабравимо. Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 4 декември, 2014 Сподели Публикувано: 4 декември, 2014 Ако не се бях отказала от спорта, може би щях да съм участник в Пекин. Кой спорт? ~ Преживях наживо Тренто- Мачерата /Марчетреа/. Това беше извънземен волейбол, разминах се на косъм с инфаркта. Аз преди време се разминах на косъм с колабирането в ПалаТренто в един уникален задух (тази зала има ли вентилация въобще?). Направо щеше да се мрие от задушаване, ама пък емоцията си заслужаваше, защото мачът беше някаква петсетова драма от финална серия с обрати и извънземни отигравания Чакаме разказа в снимки с интерес 1 Връзка към коментар
VICTORY` Публикувано: 4 декември, 2014 Сподели Публикувано: 4 декември, 2014 Кой спорт? Худ. гимнастика. 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 декември, 2014 Сподели Публикувано: 12 декември, 2014 (редактирано) Чакаме разказа в снимки с интерес Ами този път почти не снимах, чакам снимките от други в групата, те пък си имат ангажименти и се бавят. Но ето нещо от страницата на Волеро, където бяхме преди мача в Тренто. https://www.facebook.com/volerozuerich/posts/999742733372812?pnref=story Самата статия: http://www.volerozuerich.ch/de/news/article/die_wohl_laengste_anreise_fuer_ein_nla_spiel/ И още нещо от друга швейцарска преса. http://www.tagesanzeiger.ch/sport/weitere/Familienbande-statt-Gladiatorenkampf/story/28378731 Редактирано 12 декември, 2014 от Тони 1 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 12 декември, 2014 Сподели Публикувано: 12 декември, 2014 Ама вие сте били много стабилна група! Браво! Ходихте ли до Полша за тазгодишното Световно? Аз му се бях наканил, най-вече заради мача на откриването пред 50 000 - това трябваше да се види и почувства на място, ама не можах да се организирам за мое голямо съжаление... Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 декември, 2014 Сподели Публикувано: 12 декември, 2014 За щастие не. Тогава бях в Андалусия и Мароко, пък и нямах огромното желание да гледам мачовете, които протекоха точно според очакванията ми. 1 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 25 декември, 2014 Сподели Публикувано: 25 декември, 2014 Малко съм длъжник на тази тема, тъй че хайде да се похваля с последната си тематична екскурзия с подчертано спортна насоченост в две основни направления - фенска и тренировъчна. Във фенската част влезе посещението на 4 старта от поредния кръг на Световната купа по биатлон, проведен в Поклюка (Словения), както и един мач от Континенталната хокейна лига (КХЛ) в Загреб: От главната трибуна на зимния стадион в Поклюка с поглед към огневия рубеж. Секунди преди началото на масовия старт при жените. Водачът за Световната купа Мартен Фуркад (Франция) прелита по трасето. Колоритните (и леко подпийнали) норвежки фенове се забавляват във фен шатрата между състезанията. Отборите на Медвешчак Загреб и Нефтехимик Нижнекамск по време на химна на Русия преди мача им от поредния кръг на КХЛ в Двореца на спорта в Загреб. Момент от третата третина. Малко тупаник по енхеелски за кеф на сеирджиите по трибуните. Към тренировъчната част отчитам един лек преход през пресечен терен из околните хълмове на Бледското езеро (ако трябва да съм откровен, по-скоро с дегустаторско-естетическа, отколкото с тренировъчна цел, както може да се убедите и от тази снимка ) + едно приятелско мачле по кърлинг с новите ми словенски приятели Ето го и батко ви в момент на пускане на поредния изящен камък 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега