Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 45 минути , Мирослав Василев каза:

Един бърз въпрос, при два билета, на две отделни резервации (с мили са купувани), при чек-ин на единия, възможно ли е да бъде добавен другия билет? За да бъдат сложени заедно или трябва да се купуват места?

Не знам. Но аз като отидох на летището на гише и помолих, ни сложиха заедно, но имахме основателна причина. И сега декември пак ще го играя така, ако ни раздели, ама пак ще имам причина.

• Харесвам 3
Публикувано:

Turkish ми промениха 2 от полетите(от общо 4) от една резервация с по 25 минути разлика и сега имам опцията за смяна/канселиране. Промените не са ми проблем, само се питам някой знае ли колко време до самия полет могат да стоят непотвърдени тези промени? Тъй като полета е доста напред във времето, ако ги държа максимално много, мога да си подсигуря евентуално канселиране при отпадане на плановете поради каквито и да било причини. В приложението/сайта и из интернет не успявам да намеря информация, ако някой е минавал през това, моля да сподели, ако не ще звънна тези дни на някой от офисите да ги попитам. 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

И един от моите полети е променен с 15 минути. Имам опция за смяна на полета.Полета е купен през посредник и добавен в сайта на Turkish. Дори го смених. Спестих си 8 часов престой на летище Истанбул. Сега имам 2 часов престой.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:
18 minutes ago, swimmer said:

И моя го смениха единия с 20 Мин.Но от апликацията не виждам никъде къде мога да потвърдя.Има само change I

Cancel.

Като отвориш резервацията най-долу под новите полети трябва да виждаш нещо такова :

IMG_20241031_203525.jpg

Публикувано:
16 minutes ago, stanimir said:

Като отвориш резервацията най-долу под новите полети трябва да виждаш нещо такова :

IMG_20241031_203525.jpg

Ами не.Горният бутон липсва.

Публикувано:

Хммм - интересно. Единият от нашите го смениха с 20 минути, но имаше опция само за потвърждение и толкова. Нямах право нито на отказ, нито на промяна на полетите.

Публикувано:
преди 6 минути , Zdravko Nestorov каза:

Хммм - интересно. Единият от нашите го смениха с 20 минути, но имаше опция само за потвърждение и толкова. Нямах право нито на отказ, нито на промяна на полетите.

Предната смяна и при мен беше така, а миналата година за други полети в един момент просто изчезна опция за промяната,  затова сега побързах да го променя.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 23 минути , Marisha каза:

Предната смяна и при мен беше така, а миналата година за други полети в един момент просто изчезна опция за промяната,  затова сега побързах да го променя.

С колко и кой полет ти промениха?

Публикувано:

Миналата година за полета ни до Панама взех неудобни дати и полети, защото бяха най- евтини и с надеждата да сменят разписанието. Сменяха с по 5-10 минути сигурно 7-8 пъти, но нямаше възможност за промяна на самите полети. И един ден, вече имаше малко повече от месец до датата, случайно си влязох в резервацията, нямаше никакви нови промени, manage reservation и си смених полетите, ама съвсем случайно. Добре, че зададох датите, които искам, защото изобщо не ме питаха да потвърдя промените - просто получих мейл с новите полети. 

• Харесвам 11
Публикувано:

Току-що се чух с варненския офис, понеже в София не ми вдигнаха. 

Много любезен служител ми обясни, че промените могат да бъдат приети/полетите могат да бъдат сменени/канселирани - до 2 часа преди самия полет, тоест до съвсем последния момент тези опции би трябвало да ни стоят по акаунтите и няма никакъв проблем с това.
Единствената пречка при това е, че в момента на приемане на промяната, или избиране на нови полети - може да няма места за конкретния полет вече.

Така че, малко руска рулетка с това кой кога ще реши да приема промени или да сменя полети. 
На мен важното ми беше за безплатната канселация, защото дори с промените полетите си ме устройват, но явно не е хубаво да се чака последен момент. Тук вече някой по-вещ може да каже сравнително кога би трябвало даден полет да няма места - месец, два преди това, нямам идея аз.. 

Публикувано:
Преди 1 час, Kosta Grudov каза:

Току-що се чух с варненския офис, понеже в София не ми вдигнаха. 

Много любезен служител ми обясни, че промените могат да бъдат приети/полетите могат да бъдат сменени/канселирани - до 2 часа преди самия полет, тоест до съвсем последния момент тези опции би трябвало да ни стоят по акаунтите и няма никакъв проблем с това.
Единствената пречка при това е, че в момента на приемане на промяната, или избиране на нови полети - може да няма места за конкретния полет вече.

Така че, малко руска рулетка с това кой кога ще реши да приема промени или да сменя полети. 
На мен важното ми беше за безплатната канселация, защото дори с промените полетите си ме устройват, но явно не е хубаво да се чака последен момент. Тук вече някой по-вещ може да каже сравнително кога би трябвало даден полет да няма места - месец, два преди това, нямам идея аз.. 

Зависи от много фактори за да ти се даде еднозначен отговор, но потенциални пълни полети са около почивчни дни в съответните държави, петъци, понеделници, недели...трудно е да се каже.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Аз мисля, че би трябвало да ти се пази място за купения полет, на който са сменили часа. Иначе тръгваш да приемаш, че си ок с новия час и изведнъж - ами то няма места. Би било странно. 

• Харесвам 3
Публикувано:

за този полет, който те са ви сложили местата се пазят, естествено

за други, за които евентуално вие бихте искали да смените, пак естествено не се пазят

• Харесвам 4
Публикувано:

Най-вероятно не съм разбрал правилно и е точно така както казвате, защото е най-логично - при промяна на полет, ако има места - има. При приемане на техните промени - местата си се пазят. 

Мен най-много ме интересуваше опцията за безплатна канселация, така че щом уж до последно опциите би трябвало да излизат, всичко звучи чудесно, макар че както по-горе Marisha спомена, при нея са изчезнали изведнъж..

Публикувано:
преди 7 часа, Бръмбар каза:

За тези промени получавате ли е-мейл нотификация? 

Аз получих и имейл, и СМС вчера, че ми е променен полет през април с 10 мин. по-рано. На пръв поглед нищо притеснително. Но той се доближава още повече до кацането ми час по-рано. И имам  70 мин. за трансфер. Същото важи и в посока отиване, 65 мин. време за трансфер в Истанбул, това ме притеснява много. Дано успея изобщо да си променя полетите поне на отиване, за да не ми пропадне всичко, ако първият полет закъснее.  Изтърва ли си връзката (в случая за Бишкек), става лошо.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.