Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Привет на всички!

Предстои ни пътуване Варна-Ист-Манила. Тъй като сме 4-членно семейство дали има начин при чекиране местата ни да са едно до друго/в близост без закупуване предварително? В момента ако пробвам да закупя места в приложението са по 28евро на човек, което за четирима за общо четири полета би излязло колкото още един самолетен билет 🙂 Вие заплащате ли за места или мога да опитам да помоля любезно агента на летището да ни сложи в близост при чекиране без да си доплащаме? Оптимистично ли е? (ако е от значение 3 от билетите са закупени заедно а един отделно)

Благодаря!

Връзка към коментар
Преди 1 час, Gabriela Kristiyanova каза:

Привет на всички!

Предстои ни пътуване Варна-Ист-Манила. Тъй като сме 4-членно семейство дали има начин при чекиране местата ни да са едно до друго/в близост без закупуване предварително? В момента ако пробвам да закупя места в приложението са по 28евро на човек, което за четирима за общо четири полета би излязло колкото още един самолетен билет 🙂 Вие заплащате ли за места или мога да опитам да помоля любезно агента на летището да ни сложи в близост при чекиране без да си доплащаме? Оптимистично ли е? (ако е от значение 3 от билетите са закупени заедно а един отделно)

Благодаря!

Не купувам места. Отивам по-рано на летището и учтиво молим да ни дадат хубави места, особено за дългия полет. Ако сте на една резервация, би трябвало да сте заедно, но  завис и от вида на самолета. Поне 2×2 ще ви сложат.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
4 hours ago, muchachote said:

Не знам каква е ситуацията в случая, но понеже всички сте се юрнали да купувате презглава билети с turkish, (след което няма магеланец, който да не се жалва 24 часа, то за сменен полет, то за сменен час, то за променен маршрут, и т.н), ако става въпрос за полети до Латинска Америка, както допускам @Alexander в случая, хора, защо не залагате н а сигурното? Аз, лично, съм пътувал два пъти с Iberia и нямам и частичка оплаквания от тях. Нито смениха дати, нито часове, да не говорим за точност, комфорт, обслужване и храна в самолета. При по- ранно купуване на билета, не е мега- скъп! Но поне нямате никакви грижи и главоболия след това. Мнението ми е лично, не го натрапвам, давам го като съвет.

Аз имам коренно различно мнение за Iberia.Тази година летях с тях до Еквадор и връщане от Перу.Първо излиза по-скъпо-полет Варна Мадрид.Нощувка в Мадрид.Второ на връщане седалката ми беше счупена и 12часа се пързалях напред-назад.Стюардесите знаеха на английски само как е чай и кафе.Главната поназнайваше и като и показах как се пързаля седалката каза че ще уведоми инжинерите като кацнем.Което някакси не разбрах как решава проблема.

1 hour ago, Gabriela Kristiyanova said:

Привет на всички!

Благодаря!

Ние летяхме Варна Мале четирима и в двете посоки ни дадоха средните 4 седалки.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз вчера направих София-Истанбул-Мадрид-Асунсион на един билет през посредник (но първоначално си излизаше и в сайта на търкиш, а после последната отсечка изпълнявана от Air Europa спря да излиза като опция). Честно казано съм доволен за цената. През посредник излезна с още 60-70 евро надолу, като неудобството беше, че при промяна в полета посредника дава опция ден по-рано или ден по-късно да си избереш полет. При мен не беше болка за умиране.

Другия проблем беше, че търкиш не ми дадоха бординг пас в София за последната отсечка и трябваше в Мадрид да се редя на опашка, за да ми издадат там от Air Europa. И това го преглътнах, даже забравих, веднага след като ме качиха на Ролс Ройс 😀

20241107_003638.jpg

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 16 часа, stanimir каза:

Не трябва , виж на предната страница.

Давай поименно , едва ли Търкиш поддържат офис във Варна с повече от 2-3ма души.Кой го мързи и кой се гърби заради всички ?

Тук става въпрос за посещение на крака до офиса в София, жената (не ѝ знам името), ми свърши услугата. Sun4o е писал за варненския офис, но за обаждане по телефона.
Назад в темата поне два пъти е ставало въпрос, и са се обсъждали служителите в софийския офис, като за въпросната жена повечето мнения все са били негативни, При мен точно обратното - жената винаги се е старала да бъде максимално полезна в случаите, заради които се е налагало да отида до там. даже повече от необходимото, включително ми се обади да ме пита, дали съм получил на ел. поща потвърждението на новия билет. Единствената ми комуникация с двамата младежи беше за една информация, дадоха ми я, но това не беше нищо сложно или заплетено. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Сънчо за Варна съм искал да каже, моя грешка. В Wizz преди време ги знаехме поименно , кой може и кой не може да свърши работа.Агент Димитър беше номер едно! Все едно имаше зъб на Wizz и раздаваше пари наляво и надясно.

В София едната девойка от Търкиш ме убеждаваше упорито как няма никакъв проблем с 65 минути прекачване на вечерен полет за Истанбул (точно по времето когато тоя полет редовно закъсняваше.) Смени го бързо де. В другите случаи никакъв проблем в София.Директно ми казаха - за в бъдеще пратете мейл или идвайте на място , по телефон едва ли ще ви отговорим.

Връзка към коментар
преди 17 часа, Alexander каза:

Имам, но промяната е с турските отсечки. Истанбул - Богота и обратно 

Е то няма как да ти променят отсечката на другата компания, при мен също промениха турската. Но това може би е причината да не можеш да направиш онлайн промяната. И аз не можех нищо да пипна.

преди 30 минути , stanimir каза:

Сънчо за Варна съм искал да каже, моя грешка. В Wizz преди време ги знаехме поименно , кой може и кой не може да свърши работа.Агент Димитър беше номер едно! Все едно имаше зъб на Wizz и раздаваше пари наляво и надясно.

В София едната девойка от Търкиш ме убеждаваше упорито как няма никакъв проблем с 65 минути прекачване на вечерен полет за Истанбул (точно по времето когато тоя полет редовно закъсняваше.) Смени го бързо де. В другите случаи никакъв проблем в София.Директно ми казаха - за в бъдеще пратете мейл или идвайте на място , по телефон едва ли ще ви отговорим.

Стоян се казваше пича, който свърши работа. Другият не се представи, явно и това го е домързяло да направи.

Връзка към коментар

Вчера вдигнаха във Варна, уж оправиха всичко, по-точно само потвърдиха минималните промени, като имах и промени с другата компания с по 10мин, но за тях казаха, че са потвърдени още преди да потвърдят.

чакам мейл от вчера следобед, ама няма за сега.

В момента за полетите с другата компания си седи едно малко червено удивително пред тях, не са червени целите както  бяха преди да потвърдят .

Явно че ще мине време и докато няма мейл, няма да е оправени всичко.

Връзка към коментар

Някой има ли представа къде мога да проверя причината за канселиран полет? На летището нищо не казаха, има някакво инфо от агенция, през която са купени билетите на част от групата, но бих искала да съм сигурна преди да пускам клейм. 

Връзка към коментар
преди 4 часа, Ивайла каза:

Някой има ли представа къде мога да проверя причината за канселиран полет? На летището нищо не казаха, има някакво инфо от агенция, през която са купени билетите на част от групата, но бих искала да съм сигурна преди да пускам клейм. 

Пробвай през акаунта им в WhatsApp

Screenshot_20241112_123346_WhatsApp.jpg

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, Ивайла каза:

Кой е полетът?

Връзка към коментар
преди 9 минути , Ивайла каза:

TK1030, SOF - IST, 21:40ч. , 1 Nov 2024, канселиран, информация от тур. агент - заради птица в двигателя.

Някой ако има членство в flightradar24 може да погледне какво се е случило със съответния самолет. За съжаление без членство може да виждаш само до 7 дни назад. 

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , Ивайла каза:

TK1030, SOF - IST, 21:40ч. , 1 Nov 2024, канселиран, информация от тур. агент - заради птица в двигателя.

Кода с който е канселиран и регистрирано е:

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.