гост Публикувано: 12 април, 2013 Публикувано: 12 април, 2013 Bell@, бавно стопляш! Основателят е с жълт бански! Но, простено ти е, че направо те разкъсаха!
Bell@ Публикувано: 12 април, 2013 Автор Публикувано: 12 април, 2013 Вярно, а уж не съм блондинка. :D Не съм ви свикнала на хумора ви, но поне се позабавлявахте на мой гръб! 1
Георги Публикувано: 12 април, 2013 Публикувано: 12 април, 2013 След като знаеш за жълтите ми бански, вече си минала бойното кръщене Между другото и в профилната ми снимка са
Bell@ Публикувано: 12 април, 2013 Автор Публикувано: 12 април, 2013 Ихаа, да ми е честито! Георги, знам че си фен на авиацията и предпочиташ този начин на придвижване, но да попитам - предвиждаш ли в блога да има теми за круизи/кораби?
Георги Публикувано: 12 април, 2013 Публикувано: 12 април, 2013 В блога не, нямам си понятие от круизи и кораби и никога не съм бил на такова пътуване за да го коментирам Тук във форума има секция за железопътен, сухоземен и морски транспорт... 1
Meidj Публикувано: 12 април, 2013 Публикувано: 12 април, 2013 Хаха, не съм аз естествено! Оооох, успокои ме! Иначе рискувахме чисто туристическите дискусии да избият в разни други посоки! А добре дошла в сектата на пътешествениците! 1
Tedy Публикувано: 12 април, 2013 Публикувано: 12 април, 2013 Може, ако е Алесандра Амброзио: http://en.wikipedia.org/wiki/Alessandra_Ambrosio Не ме гледайте странно, не ги разбирам толкова, но image search-a на гугъл помага доста в такива ситуации Хаха, не може да се излъже мъж стане ли въпрос за мацка по бански, а виждам, че и цвета бил от значение...
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега