Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 часа, Здравко Ангел каза:

Я каква информация! Ние вдругиден летим към Ресифе за точно този кораб, за да се приберем към Европата. Много е странно, защото нас са ни ъпгрейднали от вътрешна каюта на каюта с балкон и аз реших, че е защото корабът е празен. Освен това си взехме билетите  last minute и бяха по 550 евро. Не ми се вярва при пълен кораб да пуснат такива цени. Ще споделим като се качим, освен ако няма някаква изненада, ама днес си направихме онлайн чек-ин и всичко беше точно.

Трансатлантическите круизи са съвсем различен пазар. Там доста по трудно се пълнят корабите и не случайно цените са по ниски.

• Харесвам 7
Публикувано:

Да споделя един круиз, който от няколко дена ми намига, ама пусто никой друг не може толкова време да отсъства от работа...

Северна Европа, 23 дни - Германия, Великобритания, Исландия, Гренландия, Норвегия
🚢 Costa Favolosa

en_GB_HAM22A05_landscape_sd_1x.webp.66a7d6a2ecae56e460bf865d87c135f7.webp

През немските сайтове цената в момента е 1800 евро на човек, вътрешна каюта с двойно настаняване и включен бакшиш цък

• Харесвам 7
Публикувано:

А аз се чудя над този:

msc еврибия
маршрут-изображение

7 нощувки Круиз Северна Европа

Заминаване от
Копенхаген
Продължителност
7 нощувки
Кораб
Пристанище на посещение
Копенхаген Дания - Hellesylt Норвегия - Geiranger Норвегия - Alesund Норвегия - Flaam Норвегия - Кил Германия - Копенхаген Дания
Най-добро за
Семейство с деца

Семейство с тийнейджъри

Гурме

меден месец

романтично

Старши

Сватба
Подробности за маршрута

MSC

ср. на човек
от
$195
толкова малко, колкото

$28/вечер
*Посочените цени са на човек и включват всички данъци и такси.

Интериор
Изглед към океана
Балкон
Апартамент

24 август 2025 г. - 31 август 2025 гСлънце - Слънце
Подробности за бонуса
1195 долараUSD
1615 долараUSD
1745 долараUSD
2485 долараUSD

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 32 минути , marycap каза:

А аз се чудя над този:

Чисто информативно - миналата година доста време следях цената за точно този круиз, за края на юни, началото на юли имаше цени от 550-600 евро на човек.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 14 минути , iceman00 каза:

Чисто информативно - миналата година доста време следях цената за точно този круиз, за края на юни, началото на юли имаше цени от 550-600 евро на човек.

Аз търся за август. Има и по- скъпи към края. Но до момента не съм намерила по- добра цена. Има отметка, за предишни пътувания с  MSC- оттам мога да сваля малко цената. Но много не съм се ровила, защото няма опция за самостоятелно пътуващ. Дава ми цена за един при двама пътуващи в кабина.

Публикувано:
преди 4 часа, venceremos каза:

Да споделя един круиз, който от няколко дена ми намига, ама пусто никой друг не може толкова време да отсъства от работа...

Северна Европа, 23 дни - Германия, Великобритания, Исландия, Гренландия, Норвегия
🚢 Costa Favolosa

en_GB_HAM22A05_landscape_sd_1x.webp.66a7d6a2ecae56e460bf865d87c135f7.webp

През немските сайтове цената в момента е 1800 евро на човек, вътрешна каюта с двойно настаняване и включен бакшиш цък

Леле че е готин. Ама няма как да стане скоро при мен. Иначе веднага купувам.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.