Topfly Публикувано: Четвъртък в 05:05 Публикувано: Четвъртък в 05:05 преди 5 часа, Здравко Ангел каза: Я каква информация! Ние вдругиден летим към Ресифе за точно този кораб, за да се приберем към Европата. Много е странно, защото нас са ни ъпгрейднали от вътрешна каюта на каюта с балкон и аз реших, че е защото корабът е празен. Освен това си взехме билетите last minute и бяха по 550 евро. Не ми се вярва при пълен кораб да пуснат такива цени. Ще споделим като се качим, освен ако няма някаква изненада, ама днес си направихме онлайн чек-ин и всичко беше точно. Трансатлантическите круизи са съвсем различен пазар. Там доста по трудно се пълнят корабите и не случайно цените са по ниски. 7
bay_kolio Публикувано: Петък в 19:00 Публикувано: Петък в 19:00 Ето едно сгодно круизче по Великден. MSC Musica 6
venceremos Публикувано: вчера в 08:53 Публикувано: вчера в 08:53 Да споделя един круиз, който от няколко дена ми намига, ама пусто никой друг не може толкова време да отсъства от работа... Северна Европа, 23 дни - Германия, Великобритания, Исландия, Гренландия, Норвегия 🚢 Costa Favolosa През немските сайтове цената в момента е 1800 евро на човек, вътрешна каюта с двойно настаняване и включен бакшиш цък 7
marycap Публикувано: вчера в 09:56 Публикувано: вчера в 09:56 А аз се чудя над този: 7 нощувки Круиз Северна Европа Заминаване от Копенхаген 1 Отзиви Продължителност 7 нощувки Кораб MSC Euribia Пристанище на посещение Копенхаген Дания - Hellesylt Норвегия - Geiranger Норвегия - Alesund Норвегия - Flaam Норвегия - Кил Германия - Копенхаген Дания Най-добро за Семейство с деца Семейство с тийнейджъри Гурме меден месец романтично Старши Сватба Подробности за маршрута ср. на човек от $195 толкова малко, колкото $28/вечер *Посочените цени са на човек и включват всички данъци и такси. Какво е включено? Интериор Изглед към океана Балкон Апартамент 24 август 2025 г. - 31 август 2025 гСлънце - Слънце Подробности за бонуса 1195 долараUSD 1615 долараUSD 1745 долараUSD 2485 долараUSD Изберете 5
iceman00 Публикувано: вчера в 10:39 Публикувано: вчера в 10:39 преди 32 минути , marycap каза: А аз се чудя над този: Чисто информативно - миналата година доста време следях цената за точно този круиз, за края на юни, началото на юли имаше цени от 550-600 евро на човек. 4
marycap Публикувано: преди 23 часа Публикувано: преди 23 часа преди 14 минути , iceman00 каза: Чисто информативно - миналата година доста време следях цената за точно този круиз, за края на юни, началото на юли имаше цени от 550-600 евро на човек. Аз търся за август. Има и по- скъпи към края. Но до момента не съм намерила по- добра цена. Има отметка, за предишни пътувания с MSC- оттам мога да сваля малко цената. Но много не съм се ровила, защото няма опция за самостоятелно пътуващ. Дава ми цена за един при двама пътуващи в кабина.
MayaS Публикувано: преди 21 часа Публикувано: преди 21 часа преди 4 часа, venceremos каза: Да споделя един круиз, който от няколко дена ми намига, ама пусто никой друг не може толкова време да отсъства от работа... Северна Европа, 23 дни - Германия, Великобритания, Исландия, Гренландия, Норвегия 🚢 Costa Favolosa През немските сайтове цената в момента е 1800 евро на човек, вътрешна каюта с двойно настаняване и включен бакшиш цък Леле че е готин. Ама няма как да стане скоро при мен. Иначе веднага купувам. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега