randi Публикувано: 17 май, 2018 Сподели Публикувано: 17 май, 2018 Доха Коломбо Малпенса 7 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 17 май, 2018 Сподели Публикувано: 17 май, 2018 Някой форумен спотер няма ли да се отчете с фоторепортаж за правителствените самолети, които Домосед споменава? 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 18 май, 2018 Сподели Публикувано: 18 май, 2018 Белоруски ембраер на белгийското летище Карло Краля (CRL). Снимам с телефон през мръсен прозорец срещу слънцето. 6 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 18 май, 2018 Сподели Публикувано: 18 май, 2018 TFN. Тук прозорецът е по-чист и слънцето се съобразява с фотографите. С това ще летя след 40 минути за друг остров. Практикувам дисциплината island hopping 8 Връзка към коментар
randi Публикувано: 18 май, 2018 Сподели Публикувано: 18 май, 2018 преди 17 часа, Фичо каза: Някой форумен спотер няма ли да се отчете с фоторепортаж за правителствените самолети, които Домосед споменава? Аз не съм ходил. За мен някак не представляваха голям интерес, понеже са малки. Връзка към коментар
eugene.kn Публикувано: 21 май, 2018 Сподели Публикувано: 21 май, 2018 (редактирано) На 5/14/2018 в 5:23, Георги Матеев каза: Летище GPS - Галапагос, Еквадор. Avianca-Колумбийска компания (доста добра)! Редактирано 21 май, 2018 от neuromancer кирилица Връзка към коментар
cck Публикувано: 22 май, 2018 Сподели Публикувано: 22 май, 2018 Air Astana, на летището в Астана, Казахстан А тук хванах няколко по-старички (извинявам се за качеството): @makler предположи, че близкото е АН. 11 Връзка към коментар
Palio Публикувано: 23 май, 2018 Сподели Публикувано: 23 май, 2018 преди 22 часа, cck каза: @makler предположи, че близкото е АН. Правилно - Ан-72/74. Зад него се вижда Як-42, а пред носа му наднича един Ми-8/17. Там някъде виждам и един остър сив кил, ама засега не мога да го отгатна. 1 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 23 май, 2018 Сподели Публикувано: 23 май, 2018 А тази малка черна птица каква е? Пред очите ми излетяха две такива. 1 Връзка към коментар
Palio Публикувано: 23 май, 2018 Сподели Публикувано: 23 май, 2018 Това са двойка F-16D. Малко ми е мътна снимката, та не мога да се ангажирам с конкретна модификация. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 23 май, 2018 Сподели Публикувано: 23 май, 2018 преди 2 минути , Palio каза: Това са двойка F-16D. Малко ми е мътна снимката, та не мога да се ангажирам с конкретна модификация. С моите умения и мръсните стакла на Раян - толкова можах. Снимката е на летище Ханя, Крит. Виждала съм Мигове в Туркменистан, близо до иранската граница. Тези ми заприличаха на военни. Но на гражданско летище? Странно! 1 Връзка към коментар
Palio Публикувано: 23 май, 2018 Сподели Публикувано: 23 май, 2018 (редактирано) Няма нищо страннно - например у нас софийското летище се ползва и от 16-та транспортна авиобаза, която е чисто военно формирование и се намира от северната страна на пистата. Същото важи и за летище "Крумово", което се ползва съвместно с 24-та вертолетна авиобаза. Това се практикува на много места в света и е напълно възможно подобно съвместно ползване и на въпросното летище. Редактирано 23 май, 2018 от Palio 3 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 23 май, 2018 Сподели Публикувано: 23 май, 2018 преди 6 часа, Дани Магелани каза: Снимката е на летище Ханя, Крит. ... Тези ми заприличаха на военни. Но на гражданско летище? Странно! Летищрто в Ханя е повече военно, отколкото гражданско. В новините се появяваше като "Souda Bay". От там американците нападаха Кадафи. 3 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 23 май, 2018 Сподели Публикувано: 23 май, 2018 Aз едно време точно по гръцките летища съм виждал сериозни забрани за снимане, защото са и военни бази. 2 Връзка към коментар
randi Публикувано: 24 май, 2018 Сподели Публикувано: 24 май, 2018 Все още в Гърция на повечето места е забранено да се снима и трябва да се внимава, защото може да се стигне до затвор. Изключение правят летищата на Корфу и Скиатос, също така мисля, че на Родос също не е проблем, защото в края на полосата има спотинг кафене, и доста снимки в нета. Но ми бе забранено да снимам от терминала! 3 Връзка към коментар
randi Публикувано: 1 юни, 2018 Сподели Публикувано: 1 юни, 2018 Малко карго от последната седмица. 15 5 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 4 юни, 2018 Сподели Публикувано: 4 юни, 2018 Показват самолет АУАКС на летище София на 05.06 Повече информация 2 Връзка към коментар
makler Публикувано: 25 юни, 2018 Сподели Публикувано: 25 юни, 2018 (редактирано) Преди @домосед и ко (те си знаят кои са). Съвсем случайно успях да летя с нещо което до сега не бях чувал - GETJET airlines. Tук искам да изкажа и огромна благодарност на служителката на летище Бургас на бюро информация, както и на служителите на Goldair, че ни качиха, на този въпреки, че доста бяхме закъсняли. Редактирано 25 юни, 2018 от makler 1 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 юни, 2018 Сподели Публикувано: 25 юни, 2018 На 1.06.2018 г. в 19:50, randi каза: Малко карго от последната седмица. Стълбичката е хитова 🙂 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 25 юни, 2018 Сподели Публикувано: 25 юни, 2018 На 23.05.2018 г. в 18:26, Дани Магелани каза: С моите умения и мръсните стакла на Раян - толкова можах. Снимката е на летище Ханя, Крит. Виждала съм Мигове в Туркменистан, близо до иранската граница. Тези ми заприличаха на военни. Но на гражданско летище? Странно! Определено са военни. Тази снимка я направих преди 2 дни точно на летище Ханя. 6 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 25 юни, 2018 Сподели Публикувано: 25 юни, 2018 преди 5 часа, makler каза: Преди @домосед и ко @домосед тъкмо се беше наточил да се вози за сефте на Airbus 320 Neo (този на снимката) и те взеха, че го свалиха барабар с всички останали и багажа, преди още да е тръгнал да рулира. Някакъв уред не показвал, каквото се очаквало да показва. Така едно пътуване от три полета в един ден се удължи в три полета в три поредни дни. Няма лошо*. Прага и Лисабон са добри спирки. А и португалският данъкоплатец плаща освен данъци и сметката. The beer is on TAP too** *ако не броим аномалията, че съм си платил настояване и на другото място, където бях планирал да сигна **закачка с игра на думи и бира на английски 8 3 Връзка към коментар
akair Публикувано: 25 юни, 2018 Сподели Публикувано: 25 юни, 2018 4 hours ago, домосед said: наточил да се вози за сефте на Airbus 320 Neo ( Аз се возих на едно А320NEO - същата работа. Само дето моторите са по-големи и имат синьо-зелено-тюркоазено от вътрешната страна при вентилаторите.... Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 1 юли, 2018 Сподели Публикувано: 1 юли, 2018 (редактирано) Egyptair Embraer 170 на летището в Асуан, Египет. Редактирано 1 юли, 2018 от FlyTraveler 12 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 На 25.06.2018 г. в 17:03, домосед каза: @домосед тъкмо се беше наточил да се вози за сефте на Airbus 320 Neo (този на снимката) Вози се! Два дни по-късно точно на същия CS-TVA Padre Américo по маршрут Лисабон - Понта Делгада 2 Връзка към коментар
Алекс Публикувано: 5 юли, 2018 Сподели Публикувано: 5 юли, 2018 Новата визия на Air Malta 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега