Фил Публикувано: 28 март, 2019 Сподели Публикувано: 28 март, 2019 преди 20 минути , randi каза: Ан 124 Руслан, София - Уагадугу, 16.03.19. Ехааа, красота! 2 Връзка към коментар
randi Публикувано: 29 март, 2019 Сподели Публикувано: 29 март, 2019 (редактирано) Светлината беше особено добра, рядко се случва така да се комбинират интересна и голяма машина с перфектна светлина! А и Руслана е зрелищен. Редактирано 29 март, 2019 от randi 1 1 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 30 март, 2019 Сподели Публикувано: 30 март, 2019 преди 9 часа, randi каза: А и Руслана е зрелищен. Освен зрелищен е и особено шумен. На живо го видях на летището в Айндховен, но преди да го видя го чух. И скочих от масата да видя кое е това мощно животно. Ако не бяха цветовете, нямаше да позная тутакси, още в далечината. Много е красив! Снимки направих, но стъклото или каквото е там на преградата беше много мръсно... Всичките ти снимки на самолети ми доставят огромна радост и удоволствие! Благодаря ти! 🙂 3 1 Връзка към коментар
randi Публикувано: 30 март, 2019 Сподели Публикувано: 30 март, 2019 преди 2 часа, Niceday каза: Всичките ти снимки на самолети ми доставят огромна радост и удоволствие! Благодаря ти! 🙂 Мерси, радвам се! 🙂 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 8 април, 2019 Сподели Публикувано: 8 април, 2019 Вече имам самолет, с който съм летял под цветовете на три различни авикомпании! Boeing 737-800 ZS-SJT (MSN 32633) South African Airways (8 пъти) Mango (3 пъти) FlySafair (1 път) https://www.planespotters.net/airframe/Boeing/737/ZS-SJT-FlySafair/lLq2T95g 7 6 Връзка към коментар
cck Публикувано: 24 април, 2019 Сподели Публикувано: 24 април, 2019 Вариации на тема Iberia Regional / Air Nostrum MAD / Barajas Обърнатия първи ред (с гръб към движението) MLN / Melilla И още от MAD на испанска тема - Wamos и AeroMexico. 8 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 25 април, 2019 Сподели Публикувано: 25 април, 2019 (редактирано) Едно най-добрите места ( TWA hotel) за спотери отваря след ремонт и вече е с рууфтоп басейн, гледащ към една от пистите на JFK : https://www.twahotel.com/ Редактирано 25 април, 2019 от stanislavpp 7 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 29 април, 2019 Сподели Публикувано: 29 април, 2019 Някой знае ли какво е Voyage Air и каква е историята на тоя самолет с южноафриканска регистрация ZS-THY, паркиран на летище София с лепенка Khan Tervel* под прозорците? Последно съм летял с него между Джордж (GRJ) и Йоханесбург (JNB) през февруари миналата година. Мокър лизинг на African Air Charter за South African Air Express. *да не се бърка с Khan Travel 2 1 Връзка към коментар
akair Публикувано: 29 април, 2019 Сподели Публикувано: 29 април, 2019 20 minutes ago, домосед said: Някой знае ли какво е Voyage Air и каква е историята на тоя самолет с южноафриканска регистрация ZS-THY, паркиран на летище София с лепенка Khan Tervel* под прозорците? Последно съм летял с него между Джордж (GRJ) и Йоханесбург (JNB) през февруари миналата година. Мокър лизинг на African Air Charter за South African Air Express. *да не се бърка с Khan Travel Българска а/к за препродажба на самолети (временна регистрация в страна на ЕС преди да продължат по пътя си към крайната дестинация), а от неотдавна и ACMI: https://voyageair.bg/ 3 1 1 Връзка към коментар
randi Публикувано: 30 април, 2019 Сподели Публикувано: 30 април, 2019 Трябва да правят чартъри от Варна. 1 1 Връзка към коментар
randi Публикувано: 2 май, 2019 Сподели Публикувано: 2 май, 2019 Спотинг от пилотската, изчакваме да излети А380 на British за да пресечем активната полоса. 7 Връзка към коментар
cck Публикувано: 3 май, 2019 Сподели Публикувано: 3 май, 2019 На път E87, в близост до Balikesir Koca Seyit Airport (EDO) е паркиран един Еърбъс, конвертиран в ресторант 🥙 Uçak Restaurant Има сенчица под крилата, тераса върху тях и разбира се вътрешно помещение във фюзелажа. Ако имате път и време си е екзотично 🙂 10 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 6 май, 2019 Сподели Публикувано: 6 май, 2019 В Империята обичаме военната техника (fun fact: ние всъщност нямаме невоенна техника) ... Някой с по-хубави снимки на летящите ни красавци? Че аз от прозореца със стария олимпус - толкова :) Пума Двойка Пуми и един Ми-24 3-ка Миг-29 7 1 Връзка към коментар
Спас. Публикувано: 6 май, 2019 Сподели Публикувано: 6 май, 2019 Снимах ги и трите 😁 12 3 Връзка към коментар
akair Публикувано: 12 май, 2019 Сподели Публикувано: 12 май, 2019 E190 на JetBlue: The old lady: CRJ900: 5 Връзка към коментар
Nik Публикувано: 25 май, 2019 Сподели Публикувано: 25 май, 2019 Не съм мислила, че ще пиша в тази тема 🙂. Летище Меминген, авиокомпания Победа. 6 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 26 май, 2019 Сподели Публикувано: 26 май, 2019 Вие докато сте снимали разни хвърчилки над София на 6 май аз си седях един час закотвен в един Boeing 737 на летището с гледка към един друг 737, само че MAX 8, той горкия е по-скоро заземен там засега. Това всъщност e вторият получен самолет на TUI Airways от типа и кръстен Antalya изпълнявал полет Hurghada-Amsterdam преди ембаргото... 5 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 Лична драма! Много ми се лети на това, но не ми се лети там, докъдето лети. Спотнато в Йоханесбург 3 2 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 преди 5 часа, домосед каза: Много ми се лети на това, но не ми се лети там, докъдето лети. Къде е драмата? Взимаш си отиване и връщане, и даже няма да слизаш от самолета 😉 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 преди 6 часа, домосед каза: Лична драма! Много ми се лети на това, но не ми се лети там, докъдето лети. На това като модел, или на този модел с тази АК? Връзка към коментар
домосед Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 преди 1 час, Фичо каза: на този модел с тази АК преди 2 часа, bulpa каза: Къде е драмата? Взимаш си отиване и връщане, и даже няма да слизаш от самолета 😉 Не мога! В момента следвам предизвикателствои да не повтарям отсечки. Никакви връщания по същия път не са разрешени 3 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 3 юни, 2019 Сподели Публикувано: 3 юни, 2019 Преди 1 час, домосед каза: Никакви връщания по същия път не са разрешени Ти, защо не пишеш в темата за "шантавите" маршрути 🤔 Връзка към коментар
randi Публикувано: 4 юни, 2019 Сподели Публикувано: 4 юни, 2019 Малко снимки от спотинга на Ларнака, мислех, че съм ги качил.... И една от София. 14 2 Връзка към коментар
akair Публикувано: 16 юни, 2019 Сподели Публикувано: 16 юни, 2019 A320-214 на Allegiant: Boeing 737-800 в новите цветове на United на летището в Чикаго: Един геймчейнджър (с намигване към @Topfly) на летището в Чикаго: Летище Ханеда, Токио, Япония: Много опашки (Катай Пасифик, Филипино Еърлайнс, Катай Драгън, Катай, Аерофлот, КЛМ) на летище Хонг Конг: А330-300 на Катай Пасифик на летището в Хонг Конг: А321 на Хонг Конг Експрес на летище Хонг Конг (някъде отзад в планината е Буда): Боинг 777-300 на Катай Пасифик, летище Хонг Конг: 777-200 на Юнайтед в цветовете на Star Alliance, 747-400 на КЛМ, летище Чикаго: 747-8 на Луфтханза (име: Потсдам) и зад него - А350-900 пак на Луфтханза, но в новите цветове. А350 лети до Мюнхен, а 748 - до Франкфурт, летище Чикаго: Рядък Боинг 737-900ER на Юнайтед, зад него - А319 и 777-200, летище Чикаго Много регионални Ембраер-и на летището в Чикаго: 13 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 16 юни, 2019 Сподели Публикувано: 16 юни, 2019 Аз да постна две снимки (foggy FRA и IAH) на моя си любимец белия кит А380 пък който иска да се тъпче в "game changers" и там каквито други генно-модифицирани продукти се пръкнат... 8 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега