FlyTraveler Публикувано: 26 септември, 2024 Публикувано: 26 септември, 2024 Air Tanzania 737-MAX 9 "Ruaha National Park" на международното летище Килиманджаро след полет от Ентебе, Уганда. 9
FlyTraveler Публикувано: 9 октомври, 2024 Публикувано: 9 октомври, 2024 Regional Air Cessna 208B Caravan над национален парк Серенгети, Танзания. На първите две снимки съм хванал и две лъвици. 8
FlyTraveler Публикувано: 19 октомври, 2024 Публикувано: 19 октомври, 2024 Този самолет съм го поствал и преди, но тук снимката е от тази година и с импала. Kenya Wildlife Services Aviat A-1 Husky на пистата в национален парк Езерото Накуру в Кения. 6 2
Фил Публикувано: 8 ноември, 2024 Публикувано: 8 ноември, 2024 Canadair CF-104 Starfighter John C. Munro Hamilton International Airport, Canada 4
FlyTraveler Публикувано: 19 януари Публикувано: 19 януари Mack Air Cessna 208B Grand Caravan EX над делтата на Окаванго, Ботсвана. 6 1
FlyTraveler Публикувано: 23 февруари Публикувано: 23 февруари Истанбул (IST) - 31.01.2025 г. С телефона. Turkish Airlines 787-9: Emirates 777-300ER: 4
FlyTraveler Публикувано: 1 март Публикувано: 1 март Истанбул (IST) - 31.01.2025 г. С телефона. Turkish 737-800 каца на фона на залязващото слънце: Emirates 777-300ER: 9
домосед Публикувано: 5 март Публикувано: 5 март Гатанка: кое е летището? (разрешени са всякакви справки) 1
домосед Публикувано: 6 март Публикувано: 6 март преди 8 часа, neuromancer каза: Сантяго има такива вълнообразни покриви Експертен магелански отговор! Аз очаквах по-лесния подход: да се познае чилийската авиокомпания, а не силуетът на сградата 😉 1
neuromancer Публикувано: 6 март Публикувано: 6 март чилийска е, ама те летят и до Лима, Буенос Айрес, Сао Пауло... и до нашия град летят, ама там няма КЛМ 2
Фил Публикувано: 15 март Публикувано: 15 март На 6.03.2025 г. в 0:43, домосед каза: Гатанка: кое е летището? Кой каза "познай летището"? Ето и отвътре - трите гейта - 1,2 и 3 (тук има и една видна магеланка в кадър, ама засега няма да играем "познай магеланката", а само "познай летището" ) превоза на чекирания багаж: И самолет на стоянката, а на по-заден план - противопожарната служба Да не забравя и контролната кула 6
Anna Kalinovska Публикувано: 15 март Публикувано: 15 март Други машини освен чартърната на Air Arabia на международното летище край Хадибо на Сокотра не кацат. Всеки вторник и петък. 5
Hakkâri Spor Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Някой знае ли какъв е този самолет? Прилича на военен, летеше много ниско над сградите. Снимката е от светофара при Театър София (17.25 ч), хората го снимаха с телефоните . Може около 17.30 да е кацнал на летището.
frequent_flyer Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март И аз се питах същото, втори военен, който каца днес (видях и още един сутринта). Нямаше го на радарите, разбира се…
Hakkâri Spor Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Ама доста ниско летеше, съответно и доста силно се чуваше. Сиво-черен… в посока Подуяне .D
iMari Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Такъв тип самолет засичаме няколко пъти в последните месеци точно в този район, малко преди летището, доста ниско лети. Дали е един и същ вече не мога да бъда сигурна. 2
randi Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Не е летял ниско, просто машината е голяма и така ви се струва, а относно шума, тези двигатели са значително по - мощни, освен това не мисля, че се спазват нормите за шум при такъв тип военно - транспортни машини. C17 идват сравнително редовно на летище София, както и 747 по военни полети от/до Близкия Изток. Като цяло не забелязвате 90% от този тип трафик, освен ако не каца над града. 10
randi Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Преди 1 час, frequent_flyer каза: И аз се питах същото, втори военен, който каца днес (видях и още един сутринта). Нямаше го на радарите, разбира се… Излиза си на радара, но като е много ниско изчезва. 9
FlyTraveler Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март На 15.03.2025 г. в 19:45, Фил каза: Кой каза "познай летището"? Ето и отвътре - трите гейта - 1,2 и 3 (тук има и една видна магеланка в кадър, ама засега няма да играем "познай магеланката", а само "познай летището" ) превоза на чекирания багаж: И самолет на стоянката, а на по-заден план - противопожарната служба Да не забравя и контролната кула Това е летище Манда (за остров Ламу), Кения. Самолетът е Fokker 50, а магеланката трябва да е Теди. 4
Фил Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март преди 20 минути , FlyTraveler каза: Това е летище Манда (за остров Ламу), Кения. Самолетът е Fokker 50, а магеланката трябва да е Теди. Да, всичко е така!
Hakkâri Spor Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март Преди 1 час, randi каза: Не е летял ниско, просто машината е голяма и така ви се струва Машината е доста голяма, но и машината летеше доста ниско, не ми се струва, знам какво видях. И всички около мен това коментираха, защо лети толкова ниско… Хората снимаха с телефоните и забравиха да пресекат на светофара (а беше зелено), а този шум си беше направо грохот. Всичко живо гледаше нагоре … 3
yordanov Публикувано: 29 март Публикувано: 29 март На тази позиция, на която е сниман, самолетът е на финален заход и височината му е точно такава, каквато трябва да е. Каквато щеше да бъде и ако беше 320ка примерно. Просто е масивна машина и визуално изглежда, че е по-близо до теб. 9
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега