yordanov Публикувано: 17 септември Сподели Публикувано: 17 септември Домашен любимец за превоз в пътническата кабина може да се добави и от самата резервация. От бутона "Допълнителни услуги" избирате "Домашни любимци". Разбира се, трябва да отговарят на изискванията на авиокомпанията. 3 1 Връзка към коментар
SteFanoV Публикувано: 17 септември Сподели Публикувано: 17 септември Няма да му даде да завърши онлайн добавянето на домашен любимец. Трябва да се напише мейл до тях, за да се завърши резервацията. Отговарят доста бързо btw. 3 Връзка към коментар
Jorro Публикувано: 1 октомври Сподели Публикувано: 1 октомври На 16.09.2024 г. в 23:46, Fly Ism каза: Някой знае ли какво се случи с LZ-ROM? Мисля,че отдавна не лети. Bulgaria Air Airbus A220 LZ-ROM will be finally leaving Vienna today 1.10 after having been stranded there for the past 200 days, in the aftermath of an emergency landing which required the replacement of one engine, which could only be sourced recently. Аз бях забравил, че имаше такъв проблем, но явно си е бил сериозен след като 10 месеца е трябвало самолета да седи във Виена. Връзка към коментар
Ardent Публикувано: 1 октомври Сподели Публикувано: 1 октомври Злите езици говорят, че за да приберат цигането (LZ-ROM) са взели двигателя на друг от 220-ките (LZ-AMS). Както и да е важното е, че пак си изпълнява редовни полети. 1 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 1 октомври Сподели Публикувано: 1 октомври На 17.09.2024 г. в 10:34, logist13 каза: Все пак си е малко на късмет на какво ще попаднеш с Бг Ер. Мен наскоро ме возиха с антиката LZ-BOO. Не, че имах нещо против де 🙂 Но им постъпи във флотилията преди 20-на години, и то не нов, а на 10-15 годинки. Значи е над 30-годишен вече 🙂 32,5 според airfleets.net 1 Връзка към коментар
adreno Публикувано: 4 октомври Сподели Публикувано: 4 октомври На 11.09.2024 г. в 15:30, Ardent каза: LZ-LIS е на летище София. Да видим кой магеланец ще го сефтоса 😀 Не знам дали съм първият магеланец, ама аз го сефтосах миналата събота. Същия, като останалите, ама по-къс 😄 Хубавото е, че и този е с две тоалетни отзад, за разлика от Ембраерите, и на част от -300 моделите на други а/к (като на Еър Балтик), който са само с една. 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 5 октомври Сподели Публикувано: 5 октомври Някой откри ли как да се намали цената на билет София-Варна? Връзка към коментар
ttashkov Публикувано: 11 ноември Сподели Публикувано: 11 ноември Заложили са полети от София до Бургас от 01.12.2024 три пъти седмично. 7 2 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 11 ноември Сподели Публикувано: 11 ноември На 5.10.2024 г. в 8:33, Дани Магелани каза: Някой откри ли как да се намали цената на билет София-Варна? Отговарям си. През шведския Скайсканер и Трип. 3 Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 13 ноември Сподели Публикувано: 13 ноември На 11.11.2024 г. в 8:42, ttashkov каза: Заложили са полети от София до Бургас от 01.12.2024 три пъти седмично. Направо супер часове 😄 тези там са счупили тъпомера вече признавам ги. Точно три месеца й давам на тази линия. 1 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 13 ноември Сподели Публикувано: 13 ноември преди 41 минути , Ivko каза: Точно три месеца й давам на тази линия. Да си поговорим за работи, които няма да станат. Меракът е голям, ама моженето.... Та по тоя случай се сещам за един виц:" Циганин бил поканен на тежка и богата сватба. След 2-3 дни ядене, пиене и кютек дошло време да се дарява младото семейство. Всички поред стават и казват от големи по-големи подаръци. Но никой нищо не вади, или оставя. Циганинът леко и плахо подпитал точно какъв е обичаят, че не го разбира. като му казали на него му светнало. Щом дошли до него и юнакът с висок глас обявил наниз пендари за булката и златен часовник за момчето. Щом сега само се обещава няма да се излагаме, я." Та и тук същата работа. Имаме мерак, ама дали ще стане..., Каквото сабя покаже и .... варненското трибуквие. 4 2 Връзка към коментар
Lucas Публикувано: 13 ноември Сподели Публикувано: 13 ноември Логиката им била да хванат таргета ,който пътува ПРЕЗ летище София ,тоест има доста кацащи самолети до 14часа от Европа на летището и в 15 да си хванат самолета за Бургас.И обратно ,бургазлии летящи след 18ч от София за Европа да кацнат в 17.20 от Бургас. Не ги вълнува бизнес пътници за един ден да отидат и да се върнат. 6 1 Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 13 ноември Сподели Публикувано: 13 ноември преди 56 минути , Lucas каза: Не ги вълнува бизнес пътници за един ден да отидат и да се върнат. Точно и аз това си мисля, а това би трябвало да е водещо в случая ама ще видим. Връзка към коментар
Lucas Публикувано: 13 ноември Сподели Публикувано: 13 ноември ами незнам какъв бизнес клиент има в Бургас, но като летяха Гъливер сутрин в 8ч и после в 18ч не е било фул макс:) Може би наистина това е таргета ,пътуващи през София туристи и местни.Защото пък ако полета ти примерно от Париж кацне в 12ч в София едва ли ще ти се чака до 18 за самолет до Бургас,а до 15ч е по поносимо. Пример от вторник 3.12.Колко самолета кацат между 12 и 14.30ч От тях спокойно всеки бургазлия може да си хване в 15ч полета за Бургас и в 15.40 да е в Сарафово. 1 Връзка към коментар
Lucas Публикувано: 13 ноември Сподели Публикувано: 13 ноември Ще поживеем ще видим! Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 13 ноември Сподели Публикувано: 13 ноември преди 8 минути , Lucas каза: незнам какъв бизнес клиент има в Бургас Какъвто и да е бизнес клиентът в Бургас, той е в пъти по-малко от диаспората в западна Европа, която е родом от югоизточна България и затова е логично да се даде приоритет на клиенти, които ще кацат в София от Европа и ще продължават за Бургас. 5 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 13 ноември Сподели Публикувано: 13 ноември преди 6 часа, Lucas каза: сутрин в 8ч и после в 18ч Ами има хора (като мен), които трябва да са сутрин в Бургас, а това разписание предполагаше две нощувки, за да ги използвам. Някак не ми се струваше рентабилно 😉 Сигурно и други са били като мен. Не че сега с това разписание в 15.00 е по-добре... Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 13 ноември Сподели Публикувано: 13 ноември ами вероятно няма достатъчно пътници за два полета дневно, та все ще е кофти за някого а ич? Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 13 ноември Сподели Публикувано: 13 ноември преди 1 час, neuromancer каза: та все ще е кофти за някого а ич? До някъде решение беше да се извършва полет Бургас-Варна-София и София-Варна-Бургас всекидневно, както беше преди години, но явно доброто затоварване на линията Варна - София не оставя място за Бургас. Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 13 ноември Сподели Публикувано: 13 ноември преди 2 часа, neuromancer каза: ами вероятно няма достатъчно пътници за два полета дневно, та все ще е кофти за някого а ич? Ами то дали в такива часове или без тях за мен поне е все тая. Да ми е здрава колата 😃 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 13 ноември Сподели Публикувано: 13 ноември Докато има национален превозвач с 10-на самолета така ще е. Реално има една вътрешна линия…толкова Както се вижда само в България има една единствена компания за вътрешните полети, имаше опити от други, но за кратко. Дори Тирана има повече дестинации от София, за всички други подобни на София столици като Будапеща, Белград, Прага и т.н. да не говорим източкик flightsfrom.com 3 Връзка към коментар
Lucas Публикувано: 14 ноември Сподели Публикувано: 14 ноември Полета до Бургас ще се комбинира с този за Варна при малък брой пътници.Не случайно е избран в 15, и за Варна не е пълен тогава:)),както и късния неделен:)) 3 1 Връзка към коментар
adreno Публикувано: Събота в 12:26 Сподели Публикувано: Събота в 12:26 На 13.11.2024 г. в 20:14, Alexander каза: Докато има национален превозвач с 10-на самолета така ще е. Реално има една вътрешна линия…толкова Както се вижда само в България има една единствена компания за вътрешните полети, имаше опити от други, но за кратко. Дори Тирана има повече дестинации от София, за всички други подобни на София столици като Будапеща, Белград, Прага и т.н. да не говорим източкик flightsfrom.com Тирана има дестинации, защото албанската държава налива яко в туризма и субсидира авиокомпаниите. Българската не го прави това нещо Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Публикувано от vinidj,
Мейл за закупуване на багаж и връзка с FB
Препоръчано от chandni
1 реакция
Към мнение
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега